BordoBBoja je napisao/la: ↑02 sep 2023, 13:01To zahvali svojim mahalcima iz bivseg nestrucnog stabaSamozdravlje je napisao/la: ↑02 sep 2023, 12:27Ogromno "Hvala" gospodinu Mirvicu, neograničeno povjerenje u SŠ, ali mi nije jasno kako ne možemo držati ritam duže od 45' , a Dal odigra cijelu utakmicu u zahtjevnijoj ligi. Prošli pripreme zajedno. I još nesto:
Izmjene (5) ne donose boljitak, ne osvjezavaju igru , iako su svi podjednakog kvaliteta. Primjer:
Francis mjenjaju Hamzu u Tuzli, nikakav napredak i svježina u igri. Isto tako i obratno Hamza mjenjaju Francisa (Torpedo) i nakakve svježine i boljitka.
Imamo širok roster i igrači koji ulaze trebaju davati više, ne upirem prstom ni u jednog igraca, ali kad već imamo širinu onda bi oni koji ulaze trebali više pokazati. Čini mi se da je do igrača, valjda nezagrijani ili sta ?
Seljacicu iz novogradnje(kao sto sam i sam

To što su zloće i zlonamjerni ljudi iskonstruisali izraz "mahalasi" u pogrdno kontekstu je iz čiste zlobe prema Sarajevu.
Pogledaj film "Kod amidze Idriza " i samo će ti se kazati. O stručnom ili nestrucnim SŠ , drugom prilikom.
Dobri nas BBB ili BB.