Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ovo je za kolektivne depresije
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma fuj Poch i Jackson danas fuj zgadili su mi se.
Nemam sta reci.
Nemam sta reci.
Ovo je realnost kada se uzme u obzir da se sa ziheraškim pristupom igra protiv ekipa kakve su Nottingham Forrest. Sve dok se ne promijeni takav pristup i vođenje utakmica pomaka neće biti. Poraz koji totalno ide na dušu Pochettinu.
Nek nam je Allah na pomoci.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
ahahahaha xd
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- wadethegreat
- Kontakt:
Ni ja ovo fakat ne konta.
Chillwell igra krilo i nigdje veze znaci nije to njegovo on je najbolji kad ima krilo pored sebe da moze utrcavati i sa njim igrati.
Enza stavlja na 10 sto mozda bi i funkcionisalo da ne igramo ovu formaciju.
Caicedo je lose startao za sada kriv je za gol danas.
Mora mijenjati formaciju ne kontam ni ja nikako sto ovo igra preglupo.
- Pensioner26
- Kontakt:
Na stranu sve depresije i čemeri, on mora promijeniti formaciju. Ako bude toliko tvrdoglav, onda nije dobar u glavu.
Džeksona strašno gotivim..ali brate sa metar prebaciti gol visine oko 2,5 metra...e hebi ga .I to pozicija čista,nije iz nekog pada,raskoraka..znači samo ubaci.Pa zbog takvih stvari smo otjerali Bačuaija i Abrahama..ne trebaju oni pogađati neke svemirske šuteve,znači samo ubaci zicer..pa od Coste nemaš špica da ičemu valja.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ima Jackson fin hold up play. Ona promasena sansa se moze desit svakom. Nas je problem sto protiv "slabijih" klubova stvorimo 2,3 sanse po utakmici pa sta god se promasi hvatamo se za glavu.aqarius je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:21Džeksona strašno gotivim..ali brate sa metar prebaciti gol visine oko 2,5 metra...e hebi ga .I to pozicija čista,nije iz nekog pada,raskoraka..znači samo ubaci.Pa zbog takvih stvari smo otjerali Bačuaija i Abrahama..ne trebaju oni pogađati neke svemirske šuteve,znači samo ubaci zicer..pa od Coste nemaš špica da ičemu valja.
- Pensioner26
- Kontakt:
Gledaj Pušilić igrač augusta u Milanu. Imam osjećaj da u nas ni jedan igrač ne pokaze svoje najbolje.
Kakve smo majstore imali u ekipi,i u 40-im su bolji od ovih pikavaca danas.
Koja količina nostalgije na jednom mjestu..volio bih još da je bio Balack,Joe Col,Roben,..i naravno jedan jedini...naša zvijer Didijer...kod Baje bi volio vidjeti Mateusa,Lizarazua,Salihamidžića,Karstena Jankera...(možda je neko i bio od njih)..nisam upratio
- wadethegreat
- Kontakt:
Promasene dvije dobre sanse logicno.
Mudryk dobar posebno na pocetku.
Gallagher naravno ne moze sa 5 metara bolje osutati...
Malo smo jaci od kisele.
Mudryk dobar posebno na pocetku.
Gallagher naravno ne moze sa 5 metara bolje osutati...
Malo smo jaci od kisele.
Ovo sa Enzom na desetki ne funkcioniše, opet nemamo igre...
Jedva ostadoh budan! I na ovo je lik skrsio tolike milione..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja ne znam sto nismo zadrzali felixa bar na pozajmici,treba nam takav igrac,oni kupili 3 zadnja vezna,nece da rizikuje to je problem ide da ne izgubi ako hoce neku igru i rezultate morace ofanzivnije da postavi ekipu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Zato sto je dosao Nkunku...
Palmera treba ubaciti u drugom pivot Enzo Gallagher pa sta bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.