NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

redbull93
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 02 sep 2023, 18:38

prisonbreak je napisao/la:
02 sep 2023, 18:36
kirat410 je napisao/la:
02 sep 2023, 18:34
Danas najgori komentator.

Vardo top odigrao.
Vardo zadnje dvije igrac utakmice.

#redbull mozda ti se cini da je Hrelja igrao 15 min, jer je ucinio vise nego Durmis cijelu utakmicu, momak je igrao 5 minuta.
Eto vidis :mrgreen:

Definitivno momak od kojeg ocekujem najvise i toliko mi bilo zao sto se povrijedio. Vidi se da ima toliku zelju da ostavi traga kod nas, samo da ga povrede zaobidju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 02 sep 2023, 18:43

Jos jedan podatak, od 12 suteva, 11 u okvir gola.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 sep 2023, 18:45

Sve je dobro dok Duvnjak cita forum :D 😂
Danas je Saric odigrao strasnu utakmicu, i zaista danas je ovo djelovalo jako dobro.

Ali M. definitivno nema snage, nesto pokusava, al' najmanje pokazuje. Masic djeluje kao da nema snage, al je dobar igrac, malo mu prostora skroz treba.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 02 sep 2023, 18:48

Danas himna i ozvučenje top, upute i vođenje publike preko razglasa da se pjeva himna, na TV-u jako je dobro zvučalo, a i raja se uigrala ušlo je u krv.Rekao sam samo malo da im uđe u krv i evo iz utakmice u utakmicu zvuči sve bolje i bolje. :thumbup:

Još jednom sve top danas,svaki igrač je danas odigrao svoju ulogu, posjeta za očekivati termin utakmice je bio taman kad su ljudi i s posla dolazili, vidio sam da su nakon 20 minuta od početka utakmice jos uvijek ljudi ulazili na stadion.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 02 sep 2023, 18:59

Svaka čast momcima. E tako se igra. :thumbup:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 02 sep 2023, 19:00

Od Međuseljca nikad neće bit fudbaler. Ko mu je otac pa ga se toliko forsira?

Sivac je fantazija igrač za ove uslove, Vardo danas jako korektan :thumbup: Bajramović dobar ali može i mora bolje, Horke klasa ali bespotrebno se dvaput poigravao kao zadnji igrač odbrane i zamalo nas koštao. Žuna dobar, Mašić napadač definitivno najveća klasa u ekipi, Karalić i Durmiš debelo ispod nivoa, Šarić neuigran ali ima dosta potencijala...

Nismo fizički spremni, to mi je najveće razočarenje. Nekoliko puta smo imali autoput prema njihovom golmanu ali naši fudbaleri su toliko glupo postupali u nekim situacijama, a to je sve plod loše fizičke spreme.

Goražde se nudilo na tacni da primi 5 komada.

Sve u svemu zadovoljan sam iako i dalje nisam ubijeđen u borbu za vrh. Svakako da se nadam deblokadi računa ove godine i smanjenju dugova pa onda ostalo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 02 sep 2023, 19:04

Kazem ja vama prije par sedmica samo da se momci uigraju biti će ovo top sve 😉
Danas su momci bas dobro odigrali bilo je malo u odbrani grešaka ali sve je to sastavni dio igre

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 02 sep 2023, 19:07

Hrelja bgmi u oni par minuta pokaza da ce biti dobro pojacanje…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 sep 2023, 19:11

Marsal je napisao/la:
02 sep 2023, 19:00
Od Međuseljca nikad neće bit fudbaler. Ko mu je otac pa ga se toliko forsira?

Sivac je fantazija igrač za ove uslove, Vardo danas jako korektan :thumbup: Bajramović dobar ali može i mora bolje, Horke klasa ali bespotrebno se dvaput poigravao kao zadnji igrač odbrane i zamalo nas koštao. Žuna dobar, Mašić napadač definitivno najveća klasa u ekipi, Karalić i Durmiš debelo ispod nivoa, Šarić neuigran ali ima dosta potencijala...

Nismo fizički spremni, to mi je najveće razočarenje. Nekoliko puta smo imali autoput prema njihovom golmanu ali naši fudbaleri su toliko glupo postupali u nekim situacijama, a to je sve plod loše fizičke spreme.

Goražde se nudilo na tacni da primi 5 komada.

Sve u svemu zadovoljan sam iako i dalje nisam ubijeđen u borbu za vrh. Svakako da se nadam deblokadi računa ove godine i smanjenju dugova pa onda ostalo.
Za Međuseljca se slazem.

Reci da fizicki nismo spremni za mene je notorna glupost, u ekipi imamo nespremnog Masica i to je to. Pa momci trce ko navijeni na 30°.

Dalje, ne znam koliko gledas ali Karalic igra najbolje utakmice od kako je u Celiku, momak defanzivno radi strasan posao, naprijed sta uradi.

Saric odigrao strasnu utakmicu, imao je greski al svojom trkom, svojim zalaganjem sve je nadomjestio. Pa Međuseljcu je nastimo cist gol.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 02 sep 2023, 19:18

Prvo cestitke trenerima i igracima na pobjedi cistoj i zasluzenoj ali trebalo je vise dat golova.Masic u prvom zicer,sumniv penal ,i ponisten gol i jos par situacija..
Saric treba igrat ,svidja mi se dribling i sto odmah ide prema golu ,Hrelja ce bit odlicno pojacanje pokazo za 5 min ko neko za 3 utakmice.
Sivac,Durmo,standardno odlicni i ja mislim njima profi ugovor dat zasluzili su,Horic odlican mada ima nekad zapetlja bezveze,Vardo dobar i Zuna je se borio,Ali se bori i onu jednu umjesto da krene ka golu on nazad vraca i jednu gresku u odbrani mogli smo primit gol ali moramo ga istrpit i podrzat i kad gresi.
Karalic dobar ,Durmis mora bolje i mora pazit na ofsajd.Masicu samo treba lopti odlican napadac.Bajramovic solidan ali moze jos bolje dok se jos oslobodi jer Klis i Celik ne mozes poredit.Ostali tu i tamo.Nadam se nekad korist neku i od Karica..
Sve u svemu puno bolja igra i organizovanija..Posjeta solidna i sudjenje dobro i sad Rahic i Kakanj rastereceno ocekujem bar 4 boda..

Nakon 4 kola 5 bodova i solidno 6 mjesto 😁😁😁poslo sam im ovu tabelu 😁😁
slika
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 02 sep 2023, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

Ze072
Kontakt:

Post Postao/la Ze072 » 02 sep 2023, 19:20

Strasna utakmica, pored što su mi Ali i Durmis potegli živac na njihove baletanske pasove ostalo je za mene cista desetka. Nije mi realan ovaj rezultat, trebalo je biti min 3-0 za nas.
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 02 sep 2023, 19:23

Konačno zadovoljan sa stadiona. Konačno prava domaćinska igra. Konačno gol iz igre.

Čestitam igračima danas su bili sjajni. Mislim da je glavni krivac za današnje izdanje Duvnjak, nekako im je promjenio uloge, formacija 442, mjenjanje Karalića i Sivca, povućeni Mašić u prvom poluvremenu, ne znam tačno šta je uradio ali je prvih pola sata djelovalo jako lijepo, čak iznenađujuće jer sam očekivo patnju. Po meni je Šarić bio ključni igrač, mislim će se on profilisati kao najbolje pojačanje za ovu ekipu, ali generalno su danas svi bili dobri. Meni je okej što se Ali trpi i što mu trener prašta sve greške ko zna možda je upravo on zlatna koka kluba. Raduje ponovo fina brojka na zapadu, mislim da je bilo više od dvije hiljade ljudi na stadionu i samo ovakva igra može zadržati ovaj broj kada dođu hladniji dani. Raduje da još uvijek nema poraza, suma summarum jako lijepo popodne u Zenici :opaopa:
Zadnja izmjena: zona072, dana/u 02 sep 2023, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 sep 2023, 19:23

Ukrali su nam 2 cista gola. Penal i kada je Ali dao. Znaci ovo nije rezultat koji treba da bude.

Saric nastimo 3 gola. Jedan regularan, drugi Međuseljcu kad se ponasao kao baletan, treci u prvom poluvremenu kad Masic lose suto tj. golman odbranio po sredini gola.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 02 sep 2023, 19:25

S povratkom Hrelje i Karica mi definitivno imamo najveću širinu u ofanzivi za ovu ligu (plus Bronja).

Raduje me da možemo igrati tako raznoliko i da nismo limitirani na jedan tip napadača.

Ekipa ima potencijal, mladi igrači imaju od koga naučiti i do njih je hoce li se potruditi.

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 02 sep 2023, 19:28

Ze072 je napisao/la:
02 sep 2023, 19:20
Strasna utakmica, pored što su mi Ali i Durmis potegli živac na njihove baletanske pasove ostalo je za mene cista desetka. Nije mi realan ovaj rezultat, trebalo je biti min 3-0 za nas.
Ocigledno ne znas da je balet zahtjevniji i tezi od fudbala :njanjanja:
Samo afirmativno.

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 02 sep 2023, 19:29

Jel Duvnjak ozenjen sa Durmisem pa ga drzi do zadnje minute.
Momak veci radijus kretanja ima dijete u stalku nego ti. Najgori danas i inace.
moSa likCe

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 02 sep 2023, 19:32

ocekivao vise gledalaca ,al eto kako je tako je,sivac igrac utakmice durmis malo posla imo al odradio za 10 tku,karajlic dobar ,vardo dobar,
ostali solidni ,hrelja odlican u zadnjim minutama ,gol neam pojma zasto je ponisten

robija hmmm slabo izdanje u odnosu na zadnja 3 kola

SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 sep 2023, 19:37

BatistutA19 je napisao/la:
02 sep 2023, 19:18
Prvo cestitke trenerima i igracima na pobjedi cistoj i zasluzenoj ali trebalo je vise dat golova.Masic u prvom zicer,sumniv penal ,i ponisten gol i jos par situacija..
Saric treba igrat ,svidja mi se dribling i sto odmah ide prema golu ,Hrelja ce bit odlicno pojacanje pokazo za 5 min ko neko za 3 utakmice.
Sivac,Durmo,standardno odlicni i ja mislim njima profi ugovor dat zasluzili su,Horic odlican mada ima nekad zapetlja bezveze,Vardo dobar i Zuna je se borio,Ali se bori i onu jednu umjesto da krene ka golu on nazad vraca i jednu gresku u odbrani mogli smo primit gol ali moramo ga istrpit i podrzat i kad gresi.
Karalic dobar ,Durmis mora bolje i mora pazit na ofsajd.Masicu samo treba lopti odlican napadac.Bajramovic solidan ali moze jos bolje dok se jos oslobodi jer Klis i Celik ne mozes poredit.Ostali tu i tamo.Nadam se nekad korist neku i od Karica..
Sve u svemu puno bolja igra i organizovanija..Posjeta solidna i sudjenje dobro i sad Rahic i Kakanj rastereceno ocekujem bar 4 boda..

Nakon 4 kola 5 bodova i solidno 6 mjesto 😁😁😁poslo sam im ovu tabelu 😁😁
slika
2. smo
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 02 sep 2023, 19:44

Utakmica dobra Saric definitivno treba da igra od prve minutr jer bas igra ono sto publika voli ima gresaka ali ih ispravi svojom trkom a Alija i Durmisa malo klupirat i uvest im malo vise teretane jer se vidi da nemaju snage da se nose sa malo jacim igracima....ostali svi korektni

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 sep 2023, 19:51

Ko li Alija gura pa je bio nas drugi najbolji strijelac prosle godine? Odigrao tri utakmice ispod prosjeka i mi se pitamo ko gura i onda kaze imamo pravo kritikovati.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.