Rečeno je da će se ubrzo završiti sa prelaznim rokom i da će Ibričić sve pojasniti. Ko je otpisan i te stvari.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:18Da, vjerovatno kao i Ziljkić. Ali zar ne može neki info nešto, yebo ga život. Ne razumijem čemu ovoliki zid oko otpisanih. Fino vidimo da ih nema u rosteru, ali oglasi se yebo ga grob.keli je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:09Ocigledno se razbolio ili manja povreda. Nije izostao zbog mjesta stranaca.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:06Peña? Pa bilo je prostora i za njega. Treći stranac i to...![]()
Nego preko nekih tamo Denisa i ostalih piydi materina se saznaju neke stvari. Neozbiljno mi to bgm.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Svi znamo da je Penita nespreman i van forme i da ga moramo cekati malo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Yebo majku vi cete tu Slogu i Dogana spominjat i u zadnjem kolu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nekad trebas imati i nekog sto se kaze mozga na terenu,nije sve ni u trcanju,trco je Heba pa kad pretrci 4 igraca onda centarsut na tribine,kao i sad Kyeremeh samo zuji bezveze ko muha bez glave,za atletike bi bio odlican,al haj valjda Rozman zna sta radi i ja mu za sad vjerujem.bordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:15Meni Rozman vuce logične poteze, covjek je vidio da vezni red ne moze da trci i normalno je da radi promjene. Sve sto je dosad uradio ja odobravam jedino mislim da Zeljković moze biti od koristi bas iz tog razloga sto moze da trci. Ne znam sta se cudite za Penu, Vrancica pa jednostavno ne trce dovoljno.
-
- Kontakt:
Dogaaanneeeeee
Jel te stid ublehasu jedan
Neznalico poderi licencu
Jel te stid ublehasu jedan
Neznalico poderi licencu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Glup je izgovor realno,ako je prije 5 dana mogao odigrati 15 minuta,pa tekmu prije 30 pa tekmu prije isto 15 onda nemozes reci nije spreman ni za klupe protiv Goška a bio je "spreman" protiv jacih protivnika.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:23Svi znamo da je Penita nespreman i van forme i da ga moramo cekati malo
Vjerovatno se momak il razbolio il povrijedio nesto malo pa propušta tekmu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Klupirao durakovica, Radović in
Zna da će mu Radović biti nešto ofanzivniji a ne durakovic aka pas nazad
Zna da će mu Radović biti nešto ofanzivniji a ne durakovic aka pas nazad
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 02 sep 2023, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
E dogane haj stisni pa da nam fali bod za titulu 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Pa ocito il se razbolio il se povrijedio, sta dramite odmah.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ima Avramovski, Julardzija i Buljubašić isto su ok u kontroli lopte naprijed imas Hamzu i Renana tako da nisu bas samo atletičari u timu. Bolje ovo nego Balta, Vrancic, Avramovski i onda se pitamo kaze padnu u 30 min pa kako nece nas staviš 3 dizela u vezni red.Sanchez87hz je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:26Nekad trebas imati i nekog sto se kaze mozga na terenu,nije sve ni u trcanju,trco je Heba pa kad pretrci 4 igraca onda centarsut na tribine,kao i sad Kyeremeh samo zuji bezveze ko muha bez glave,za atletike bi bio odlican,al haj valjda Rozman zna sta radi i ja mu za sad vjerujem.bordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:15Meni Rozman vuce logične poteze, covjek je vidio da vezni red ne moze da trci i normalno je da radi promjene. Sve sto je dosad uradio ja odobravam jedino mislim da Zeljković moze biti od koristi bas iz tog razloga sto moze da trci. Ne znam sta se cudite za Penu, Vrancica pa jednostavno ne trce dovoljno.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Svaka cast momcima koji su otišli u Gabelu, ima brate puta do tamo još zijaniš cijelu subotu nema te kući do 2-3..
12. igrač kluba iz Titove 38b !!!
12. igrač kluba iz Titove 38b !!!

12. igrač kluba iz Titove 38b
Mozel LINK
-
- Kontakt:
Kaže jedan napokon Dizdarevic na klupi

Cekam samo da pitaju što nema Alena Škore i Dzeme Smjecanina

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mnon46, OzmoodPinglewood, Simi i 33 gosta.