NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la avenija » 02 sep 2023, 19:56

Nisam stigao na utakmicu ali sam stigao kupiti ulaznicu tako da ne mogu nikoga komentarisati.

Čestitke igračima, stručnom štabu i navijačima. Mislim da je nešto raniji termin i vručina sjebala malo posjetu.

Gornji Rahić pratim i znam ih skoro kao Čelik sve prednosti i mane tako da ću tokom sedmice napisati detaljnu analizu. Očekujem pobjedu. Nešto teže gostovanje od Mladosti ali kvalitetnija smo ekipa, imaju taj skok i visinu, Isaković mora igrati i plus pritisak publike jer će sigurno biti pun stadion.
Takodjer rutinski se može odraditi utakmica i ovdje se mi sami pitamo kao što sam pisao prije Mladosti.

Hrelja upisao minute..dobro je..vraća se.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 02 sep 2023, 20:00

AllGunsBlazing je napisao/la:
02 sep 2023, 19:51
Ko li Alija gura pa je bio nas drugi najbolji strijelac prosle godine? Odigrao tri utakmice ispod prosjeka i mi se pitamo ko gura i onda kaze imamo pravo kritikovati.
Struka koja trenira pijenje pive iz obliznje birtije gleda.utakmicu preko fb..a mozda ni tada :roll:
Samo afirmativno.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 sep 2023, 20:01

Necu da se citiram, jer mi je mrsko, ali 3 stvari sam tacne rekao:
- Da ce posjeta losija biti i da smo Mladost 5:0 nabili. Jednostavno znam puls nase publike :kafa:
- Da je Masic centralno bosanska azdaha la masija :kafa:
- Da bi Duvnjak trebao igrati 4 4 2 sa rosterom kojim raspolaze, danas je to beton izgledalo, a jos bruka prostora za napredak ima.

Medjuseljca izvaditi iz sredine terena. Van forme je, a mrcine u ovoj ligi tuku u sredini gdje on nema sanse. Probati ga na krilnim pozicijama.

Saric je zvijer. Da je sekundu pametniji, kvalitetniji igrao bi za Red Bull Salzburg :mrgreen: Mora imati mjesta u prvoj postavi. On, Bajramovic i Masic bas pojacanja. Hrelja nije normalan sta napravi u 5 minuta :shock:

Samo 4 4 2 igrati i nece biti zime :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 sep 2023, 20:05

Danas Mašić katastrofa... šetka se lik po terenu
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 sep 2023, 20:07

Convicts je napisao/la:
02 sep 2023, 20:05
Halo ljudino, momak je imao 5 suteva na gol, svi u okvir gola. Da golmana nije u glavu pogodila lopta, zabio bi jos jedan gol.

Ovakva klasa ne treba da se trosi i ganja ljakane u odbrani :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 02 sep 2023, 20:09

Truhlo je napisao/la:
02 sep 2023, 20:07
Convicts je napisao/la:
Halo ljudino, momak je imao 5 suteva na gol, svi u okvir gola. Da golmana nije u glavu pogodila lopta, zabio bi jos jedan gol.

Misli na Masica iz Gorazda :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 02 sep 2023, 20:10

Convicts je napisao/la:
De se odjavi i nikad više se nemoj ulogovat molim te
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 sep 2023, 20:11

redbull93 je napisao/la:
02 sep 2023, 20:09
Truhlo je napisao/la:
02 sep 2023, 20:07
Convicts je napisao/la:

Misli na Masica iz Gorazda :mrgreen:
Baš tako :thumbup:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 sep 2023, 20:13

laudrop je napisao/la:
02 sep 2023, 20:10
Convicts je napisao/la:
Pojačaj marketing...

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 02 sep 2023, 20:17

Convicts je napisao/la:
02 sep 2023, 20:13
laudrop je napisao/la:
02 sep 2023, 20:10
Convicts je napisao/la:
Pojačaj marketing...
Hoćemol to imena forumaša pisati, da krenemo od tebe? Lako je skontat iz stila pisanja :kafa:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 02 sep 2023, 20:22

Convicts je napisao/la:
02 sep 2023, 19:37
BatistutA19 je napisao/la:
02 sep 2023, 19:18
Prvo cestitke trenerima i igracima na pobjedi cistoj i zasluzenoj ali trebalo je vise dat golova.Masic u prvom zicer,sumniv penal ,i ponisten gol i jos par situacija..
Saric treba igrat ,svidja mi se dribling i sto odmah ide prema golu ,Hrelja ce bit odlicno pojacanje pokazo za 5 min ko neko za 3 utakmice.
Sivac,Durmo,standardno odlicni i ja mislim njima profi ugovor dat zasluzili su,Horic odlican mada ima nekad zapetlja bezveze,Vardo dobar i Zuna je se borio,Ali se bori i onu jednu umjesto da krene ka golu on nazad vraca i jednu gresku u odbrani mogli smo primit gol ali moramo ga istrpit i podrzat i kad gresi.
Karalic dobar ,Durmis mora bolje i mora pazit na ofsajd.Masicu samo treba lopti odlican napadac.Bajramovic solidan ali moze jos bolje dok se jos oslobodi jer Klis i Celik ne mozes poredit.Ostali tu i tamo.Nadam se nekad korist neku i od Karica..
Sve u svemu puno bolja igra i organizovanija..Posjeta solidna i sudjenje dobro i sad Rahic i Kakanj rastereceno ocekujem bar 4 boda..

Nakon 4 kola 5 bodova i solidno 6 mjesto 😁😁😁poslo sam im ovu tabelu 😁😁
slika
2. smo
Znam da smo drugi ali iz Sofa Score 2 sedmice gresku prave

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 02 sep 2023, 20:29

Kako utice moj mail za Sofa Score ,nema zayebancije ,jos se ljudi izvinjavaju kazu trebal platit ,reko ne treba 😂😂😂😂
slika

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 02 sep 2023, 20:36

Najbolja utakmica Sarica otkad je dosao u Celik.
Ali i Durmis koliko god da su mi i dragi, koliko god ja volio da igraju svaku i koliko god da su potencijali sto su i dokazali trenutno ih ne ide, posebno ne Durmisa nazalost ali ima vremena tek je liga pocela, potreban je period adaptacije na novu ligu.
Karalic je bio odlican, smiren u pasovima, opet dosta izborenih faulovavi penal je bio nad njim 100%. Ali vidi se prespreman trci i gore i dole, a on je vec igrao ovu ligu pa mu je mislim dosta lakse nego Aliju i Durmisu.
Samo po mom misljenju previse se trosi u defanzivi, previse se vraca mislim super je to ali opet moke misljenje da se bi tolko trebo trositi nazad ipak je krilni igrac. Okej ako su neke jake utakmice, jak protivnik pa moras jbg al danas uz duzno postovanje Gorazdu mislim da se nije trebao tolko vracati. Inaxe igra top najbolje do sad definitivtno.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 02 sep 2023, 20:47

Sljedece sedmice ocekujem dosta težu utakmicu od ove danasnje. Bez obzira sto Rahic ima do sad samo tri boda zeznuta su ekipa. Dolazi im Čelik i sigurno ce se pred punim stadionom pokusati "izvaditi" protiv nas.

Tesko gostovanje ali ako budemo igrali kao danas bit ce to dobro. Sa tri boda iz Rahica napravili bi dobru uvertiru pred Buducnost.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 02 sep 2023, 20:56

Ko je broj 29 sto je usao vrlo dobar igrac jsk ns lopti a opet ima osjecaj za pas.
Mrzim igru bez presinga pogotovo na domacem terenu i olako ih pustamo da daju duge lopte,tacno ga pustimo da se nastima i centrira.
Ovakav Vardo je najvece pojacanje ove sezone i vidi se da puca od snage.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 02 sep 2023, 20:58

Ova ekipa nije ni na 30% svog potencijala.

Zadnja linija s golmanom brutalna danas. Ne znam jel ko vidio kako se Vardo baca da izblokira onaj šut u 90. min. Momak nakon onog kiksa protiv Šibenika kad je izviždan drugi čovjek i jedan od naših najboljih igrača. Sivac i Bajramović PL bekovi pogotovo ovaj prvi.

Sredina opet rak rana. Žuna malo bolji ali može on puno puno više, Ali katastrofa. Sav nekakav ukočen, strašljiv, sine mora to puno puno jače i bolje.

Karalić iz utakmice u utakmicu sve bolji. Samo da je malo odvadit bezobrazluka od Šarića i prebaciti njemu da se izravnaju 😂

Durmiš ne ide pa ne ide evo i druga polusezona...

Šarić u momenat nanervira da ga udaviš, u drugom momentu neku bravuru uradi.

Mašić malo nespreman, ali strašan šut i egzikutor.

Hrelja za 5 min pokazao zašto bi trebao biti najbolje pojačanje.

Sve u svemu 2 preteška gostovanja pred nama. S 4 boda i prolazom protiv Budućnosti bih bio prezadovoljan.

Mosa likČe!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 02 sep 2023, 21:03

kinder_jaje je napisao/la:
02 sep 2023, 20:56
Ko je broj 29 sto je usao vrlo dobar igrac jsk ns lopti a opet ima osjecaj za pas.
Mrzim igru bez presinga pogotovo na domacem terenu i olako ih pustamo da daju duge lopte,tacno ga pustimo da se nastima i centrira.
Ovakav Vardo je najvece pojacanje ove sezone i vidi se da puca od snage.
Adin Begić.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 sep 2023, 21:11

Truhlo je napisao/la:
12 jul 2023, 15:33
August

Stupčanica (A) 12. /13.
Radnik (H) 19. / 20.
Mladost(A) 26. / 27.

Septembar

Goražde(H) 2. / 3.
Rahići(A) 9. / 10.
Kup federacije BiH 2. Kolo 13.
Rudar(A) 16. / 17.
Tomislavgrad (H) 23. / 24
Kup BiH 1/16 27.
Bratstvo( A) 30.

Oktobar

Tošk(H) 7. / 8.
Sim Bau(A) 14. / 15.
Sloboda(H) 21. / 22.
Kup BiH 1/8 25.
Jedinstvo(A) 28. / 29.

Novembar

Budućnost(H) 4. / 5.
Gradina (A) 11. / 12.
Zvijezda(H) 18. / 19.

Evo raspored, ceka nas uzbudljiva jesen :ljepota: Termin za 2. kolo kupa fbih je moja pretpostavka, tako je bilo i prosle godine 2 sedmice prije kupa BiH. Zanimljivo je sto ako ponovimo rezultat u kupu iz prosle godine, tj. dodjemo do 1/8 postoji mogucnost da sve 3 utakmice igramo u gostima :urnebes:

Jesenji prvaci i prezimiti u kupu :salut: Samo u kost zenicko dobojska centralno bosanska sandzacka golobrada jalija la masija :opaopa:
Rahic, kup Buducnost, Kakanj, Tomislav, kup BiH, Bratstvo. 6 utakmica u 3 sedmice, ludilo :bih:

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 02 sep 2023, 21:56

Zna li ko sta je sa Mehicem Mahirom jel ima zute kartone ili?
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 02 sep 2023, 22:03

Goražde igralo malo otvorenije, svaka čast na tome, a ne kao oni papci iz Hadžića, 90% utakmice preležali, cijelo drugo poluvrijeme, još kad se igrači unervoze, teško tako igrati.
Najbolja do sada u ovom rangu, iako je i danas bilo pakleno za igrati.
Odbrana ne smije praviti onakve glupe kikseve. Kad bude neka ozbiljnija ekipa to bi nas moglo na glup način koštati.
Za Šarića se slažem, i mene je danas pozitivno iznenadio.
Neki momci su danas sa zapada za ovo kratko vrijeme dok je Hrelja proveo na terenu propisno ga izvrijeđali. Pa jbt. ok, napravio je propust, izvinio se i sada je naš igrač, a pokazao je za kratko vrijeme da će biti pojačanje i da će igrati pošteno. Ne razumijem da neko svom igraču yebe sve redom, i to sa svakim kontaktom s loptom. Možda bi i razumio da je kiksao, pa u afektu, a ovo nikako ne razumijem.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.