Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ukrali na 5, ukradeno protiv vas na 2.LegendaIvica je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:18Protiv Sirokog i Radnika smo mi bili tada osteceni.mnon46 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 19:35Utvrđeno je da je na utakmici FK Sloboda – FK Željezničar bilo značajnih sudijskih propusta na štetu obje ekipe, te je donesena odluka da se glavni sudija tog meča, Vladimir Bjelica kažnjava nedelegiranjem do kraja tekućeg prvenstva.
Podsjećamo, prije Bjelice suspendovan je i glavni sudija revanš utakmice polufinala Kupa BiH između Željezničara i Širokog Brijega Zoran Grbić, koji neće biti delegiran do kraja sezone, kao i sudiju premijerligaške utakmice između Radnika i Željezničara Gorana Paradžika koji također do kraja sezone neće biti delegiran.
Tokom sezone oboren je rekord broja suspendovanih sudija, njih 6, a zanimljivo je da su najveće greške suspendovani pravili na Grbavici nakon koje su se hladili do kraja sezone.
Ishod?
Klasicni spin jufkica
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Dje ima pogledat ovaj evropski okrsaj izmedju goska i sarajeva,slobodan sam pa da malo uzivam u carolijama
Staniša Mandić u GOŠKu 
Jel ovo Veliki gospodin VLADO JAGODIC opet izveo 7 juniora kao protiv borca 

Lagana pobjeda pitara 3-1.
-
- Kontakt:
Pozdrav svima, imam račun, a inače ne pišem na forumu.
Interesuje me šta mislite o izboru dresova za ovu utakmicu, pa ovo je iživljavanje i patnja za oči, strašno
Interesuje me šta mislite o izboru dresova za ovu utakmicu, pa ovo je iživljavanje i patnja za oči, strašno
Jeli se Sloga sklonila Posušju, zna li se šta?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Meraak1921
- Kontakt:
Koja sreca za Bordo Qravele milionere, nema ovde fajta ni futbOla , ovde ima samo €$
-
- Kontakt:
Vlado odlazi. 

-
- Kontakt:
Sta je sa superstarom Penarandom, nema ga ni na klupi kod kona?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Protiv Sirokog u kupu su bas bezobrazno navlacili nama. Ovo ostalo su sve greske na racun i jednih i drugih.LegendaIvica je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:18Protiv Sirokog i Radnika smo mi bili tada osteceni.mnon46 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 19:35Utvrđeno je da je na utakmici FK Sloboda – FK Željezničar bilo značajnih sudijskih propusta na štetu obje ekipe, te je donesena odluka da se glavni sudija tog meča, Vladimir Bjelica kažnjava nedelegiranjem do kraja tekućeg prvenstva.
Podsjećamo, prije Bjelice suspendovan je i glavni sudija revanš utakmice polufinala Kupa BiH između Željezničara i Širokog Brijega Zoran Grbić, koji neće biti delegiran do kraja sezone, kao i sudiju premijerligaške utakmice između Radnika i Željezničara Gorana Paradžika koji također do kraja sezone neće biti delegiran.
Tokom sezone oboren je rekord broja suspendovanih sudija, njih 6, a zanimljivo je da su najveće greške suspendovani pravili na Grbavici nakon koje su se hladili do kraja sezone.
Ishod?
Klasicni spin jufkica
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Meraak1921
- Kontakt:
Cuvaju ga za Lige Prvaka19vendetta87 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:02Sta je sa superstarom Penarandom, nema ga ni na klupi kod kona?
Meraak1921 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:01Koja sreca za Bordo Qravele milionere, nema ovde fajta ni futbOla , ovde ima samo €$

- Meraak1921
- Kontakt:
visokohz je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:07Meraak1921 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:01Koja sreca za Bordo Qravele milionere, nema ovde fajta ni futbOla , ovde ima samo €$![]()
![]()
![]()
![]()
Oo rasemaaaaa

-
- Kontakt:
Stize onaj Diaz iz Liverpoola, vec se Mirvic slikao.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:07Cuvaju ga za Lige Prvaka19vendetta87 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:02Sta je sa superstarom Penarandom, nema ga ni na klupi kod kona?
Zamolio bih nekoga od vas da mi odgovori..
Svi imamo ove arene..poneko i sportklubove...gledamo desetine,stotine utakmica,svake sedmice iz svih liga na svijetu...
Moje pitanje glasi,zasto se nigdje na svijetu ,ne moze desiti,da igraju ekipe u tamnim dresovima,obje..osim u BH??
Nekako u polju i skontas,iako oci krvare..ali kad je prekid,nema sanse..svi isti..
Zeljeznicar-Borac 2-0,sam odgledao,na silu..volim Borac..
Posusje -Zeljeznicar,napenalio se da gledam...u drugoj minuti prebacio,kad sam vidio da su mi svi na terenu "isti"..Gledao AEK-Dinamo
Evo,i sad,htjeo gledati Gosk-Sarajervo...ne mogu,,,,prebacio na Hajduk-Istra
Moze li mi iko objasniti,zasto samo u BH,oba kluba igraju u tamnim dresovima?
Hvala
Svi imamo ove arene..poneko i sportklubove...gledamo desetine,stotine utakmica,svake sedmice iz svih liga na svijetu...
Moje pitanje glasi,zasto se nigdje na svijetu ,ne moze desiti,da igraju ekipe u tamnim dresovima,obje..osim u BH??
Nekako u polju i skontas,iako oci krvare..ali kad je prekid,nema sanse..svi isti..
Zeljeznicar-Borac 2-0,sam odgledao,na silu..volim Borac..
Posusje -Zeljeznicar,napenalio se da gledam...u drugoj minuti prebacio,kad sam vidio da su mi svi na terenu "isti"..Gledao AEK-Dinamo
Evo,i sad,htjeo gledati Gosk-Sarajervo...ne mogu,,,,prebacio na Hajduk-Istra
Moze li mi iko objasniti,zasto samo u BH,oba kluba igraju u tamnim dresovima?
Hvala
Gosk bez veze ekipa. Dvije sedmice sam ih zaredom uzivo gledao, tanka ekipa. Ekipa koja zna samo za bunker. Kasnije se valjaju na terenu kada imaju povoljan rezultat.
Recimo Posusje mnogo bolja ekipa.
Gosk ima sjajanog stopera, ujedno im je i kapiten i jos je jako mlad.
Recimo Posusje mnogo bolja ekipa.
Gosk ima sjajanog stopera, ujedno im je i kapiten i jos je jako mlad.
E jbg Vlado nisi trebao i danas juniore ubacivati od prve minute