Bolest.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da je on na spicu,a krila ova kokoš i oliveira.tenpenny je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:31Ne zna se gdje su vece krampe u odbrani veznom ili napadu.A najaci mi je catakovic na krilu ocmSanchez87hz je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:29Ako je pravio neke rezove u ekipi,volio da znam sta je to vidio u Kyeremehu glupom,pa njega ostavio u ekipi![]()
![]()
![]()
![]()
Evo poslije par godina da se slozim s tobom u jednom postu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:33Ovim putem te nabijem na qurac, popusi mi ga muflonu napaćeni. Ti znas ko ce kakav biti..
Sta je momak kriv? Pa ima dva panja ispred sebe koja potrčati ne mogu. Soldo je u rangu trake. Ti otjeras Serbecica i staviš Zeljkovića na klupu
Ma brat moj, ne znam više čovjek šta da očekuje.
Moj jedan pokopani je bio velika glava vidim se da nisi upucen. U najkracem roku cu ti nac IP adresu. Ima da ti zavedem zenu onda i da sa tvojom djecom ode da zivi sa mnom. Ne brini se imat ce sve u zivotu i nosat ce najskuplje stvari.Mirza_Hordas je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:35Ako ti navijaš za Sarajevo ja sam Allah. **** ti kladionica sve mrtve, pogotovo friško pokopane!
Mnogim likovima ovdje ne treba samo psovati nego im se nožem na čelu igrati iks oksa, kakve kvarne spodobescudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:38Ljudi dragi smirite se svi smo ne zadovoljni, kakvo je to psovanje jedni drugima ne kontam, gdje vodi ovo?
Ako ne znamo pobjediti i ne trebamo, trebam da obolim zbog manekena izbij, nabij samo neka nije kod mene .....
Treba golman biti neka mazga koja boksuje i jede one lopte u petercu, mora se tog straha osloboditi. Drzi se linije ko mamine sise. I renan je mogao bolje, ondje se lopta nabija u kukuruze.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], johntravolta123, nedimmmm1337, skoJaa, TETRAPAK i 48 gostiju.