Kakve veze ima mogu li potrcati kad je rijec o prekidu, a i ptice na grani znaju kakva smo **** u tom segmentu. Ti kao golman kad imas mogucnost razgrnuti pet igraca da uhvatis loptu, a on je imao do sad nebrojeno puta ne samo nocas, moras to uraditi. Posmatraj ga malo pa ces skontati neke stvari, ili je zakucan za gol liniju ili krene pa se vrati.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946-1987
-
- Kontakt:
Yebo li vam Soldu mamicu u piqku da vam yebo i ko ga dovede
Kyeremeh-Hebibovic 2
Kyeremeh-Hebibovic 2
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma ne seri, jedino se kod njeg vidi malo neke agilnosti i zelje da nesto uradi, Renan da ne gleda tupo ko vo dok kroz dupli pas s nekim Avram ide prema golu mozda bi nesto i uradili... otvori se **** ti rodice guzate, trci negdje samo ih tupo ne gledaj!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ja sam nabio na tuki Evandera hinjaru i opet ga ovim putem nabijem, njega i svakog drugog ko je takav muflon i pokvarenjak. Dođe ovdje napiše post kad god gubimo da on nešto ispametuje, pa ga nema do narednog kiksa. Ebem li ti sve..
Rožmanu i momcima podrška šta god da bude!
Rožmanu i momcima podrška šta god da bude!
Evo ti Avram igra vec tri utakmice, sta je uradio do sada ????Ahmoveliki je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:40Ma ne seri, jedino se kod njeg vidi malo neke agilnosti i zelje da nesto uradi, Renan da ne gleda tupo ko vo dok kroz dupli pas s nekim Avram ide prema golu mozda bi nesto i uradili... otvori se **** ti rodice guzate, trci negdje samo ih tupo ne gledaj!
U novi boj ...
Nije brate novi teren,teren se ovdje nije radio,reflektore su napraviliGalileoGalilei je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:38Ovo je taj novi teren jel? Fuj, ebem ti državu i sve. Smiješna liga i fudbal, pa me neko ubjeđuje da smo mi nešto u odnosu na Crnu Goru. Ne može lopta jednu normalnu putanju da ima.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ima jos 45 minuta, pa onda analizirajte sta ne valja.
Mislio je na treneramiky_hz je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:42Nije brate novi teren,teren se ovdje nije radio,reflektore su napraviliGalileoGalilei je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:38Ovo je taj novi teren jel? Fuj, ebem ti državu i sve. Smiješna liga i fudbal, pa me neko ubjeđuje da smo mi nešto u odnosu na Crnu Goru. Ne može lopta jednu normalnu putanju da ima.
![]()
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Aha okej, moja greška. Kontam šta su radili gledaj oranice sunce ti poljubimmiky_hz je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:42Nije brate novi teren,teren se ovdje nije radio,reflektore su napraviliGalileoGalilei je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:38Ovo je taj novi teren jel? Fuj, ebem ti državu i sve. Smiješna liga i fudbal, pa me neko ubjeđuje da smo mi nešto u odnosu na Crnu Goru. Ne može lopta jednu normalnu putanju da ima.
![]()
I da izgubimo pa šta? Pogledaj kako smo zadnje dvije sezone igrali, kakve smo stvari pokušavali, nema instant uspjeha, nema. Došao trener svi govore ostaviti ga nije bitan rezultat, a nakon mjesec dana vrijeđaju ga itd. Da li bi vi na frišak beton počeli zidati kuću? Ne bi, i ovome treba vremena. Čovjek posao kad promijeni treba mu vremena a kamoli ovome.Senner je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:37Ma brat moj, ne znam više čovjek šta da očekuje.
Niko od nas i ne očekuje instant dominaciju ali osnovne postulate fudbalske igre, da se barem krećemo ka tom nekom modernom fudbalu...
Sve se nadam da je ovo raspodjela snaga i da ćemo ih u drugom poderati jer očigledno je da nemamo kuveta za igru svih 90 minuta.
Godina za godinom....
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jos smo i dobro prosli sa ovih 0:1, losi smo bas veceras.
Podrska Rozmanu, ali da ne mogu razumjeti neke njegove odluke ne mogu fkt…koja je svrha ovog Julardzije dok ti klupu griju Vrancic i Zeljkovic, Viverosu da ne dadnes bar jednu sansu, pa onda Besim noga da bi doveo onog detica itd.
Ali hajd jos je rano za bilo kakve zakljucke, nadajmo se najboljem i veceras i generalno.
Podrska Rozmanu, ali da ne mogu razumjeti neke njegove odluke ne mogu fkt…koja je svrha ovog Julardzije dok ti klupu griju Vrancic i Zeljkovic, Viverosu da ne dadnes bar jednu sansu, pa onda Besim noga da bi doveo onog detica itd.
Ali hajd jos je rano za bilo kakve zakljucke, nadajmo se najboljem i veceras i generalno.
-
- Kontakt:
Nikad, ovaj je iskusniji.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
I to nas ovaj Husaricev pulen Šero trpa,ja kad se raspiše sad po FB 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kakve veze trener i putanja lopte ima i crna gora? Rijesi rebus..GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:43Aha okej, moja greška. Kontam šta su radili gledaj oranice sunce ti poljubimmiky_hz je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:42Nije brate novi teren,teren se ovdje nije radio,reflektore su napraviliGalileoGalilei je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:38Ovo je taj novi teren jel? Fuj, ebem ti državu i sve. Smiješna liga i fudbal, pa me neko ubjeđuje da smo mi nešto u odnosu na Crnu Goru. Ne može lopta jednu normalnu putanju da ima.
![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ima i drugo poluvrijeme, nemojte odmah pljuvati, hajte sad stisnite
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mislim da oni nisu radili teren..GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:38Ovo je taj novi teren jel? Fuj, ebem ti državu i sve. Smiješna liga i fudbal, pa me neko ubjeđuje da smo mi nešto u odnosu na Crnu Goru. Ne može lopta jednu normalnu putanju da ima.
Molim vas, nemojte prije utakmica dolaziti i pisati "lako ćemo ide 0-3" i slično. Po čemu ćemo to lagano? Nema laganih utakmica, a ove tekme s malim ekipama su najteže.
Ne vjerujem da ćemo ovdje išta uraditi, konfuzno je ovo sve. Dosta jako glupih i ograničenih igrača, koji ne znaju loptu iznijeti kako treba. Kyeremeh je strašno glup lik.
Dao Bog da uzmemo, pa frljoka frljoka, ali čisto sumnjam. Šta god da bude, idemo dalje, sve je ovo dio procesa i dešavaće se dosta puta.
Nebitno svakako ova igra pasova od zadnje linije ne ide, jos jedna stvar u zadnjih par utakmica glavni motor nam je bio Buljubasic, sad su ga izgleda zatvorili i ne ide po loptu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kyeremeh i Catakovic klupa, ne mora niko ulazit'
Kad se već raskidaju ugovori onda ovu dvojicu u tosk treba otjerati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ovakve utakmice ce se desavati kroz sezonu, problem je sto ako ovako ostane i Zrinjski nas dobije na Kosevu krece tezak period za trenera jer vec sad na poluvremenu kao gljive iskacu strucnjaci.
Sarajevo mora dati sansu treneru 2 godine, mi ove godone titulu ne mozemo uzeti jer Zrinjski je prejak,mi moramo izaci u Europu i graditi tim i sistem
Sarajevo mora dati sansu treneru 2 godine, mi ove godone titulu ne mozemo uzeti jer Zrinjski je prejak,mi moramo izaci u Europu i graditi tim i sistem