Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Još jedna u nizu odličnih igara Sarajeva al prvih 30 minuta.....sad ovi iz Goška, da su pametni i da ih dokrajče, jer ljudi ne mogu disati više, ali mislim da će biti ipak biti sajam fizijatrije do kraja, nazalost....
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Oni sebe tješe kako je ovo za kladionice, kao da je to pozitivno nešto 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ono sto sam primjetio u Sarajevu da oni imaju prema naprijed Ziljkica i Oliveru od kvalitetnih igraca dok je ovaj Keremech kako vec veoma los a njega sam i njegovu karijeru analizirao i shvatio da je decko velika prevara od igraca.
Penerenda dosao ima skoro 2.mjeseca i covjek nije niti na klupi,dokaz samo da ga boli kur... za trening i dokazivanje u nekom tamo Sarajevu sto smo uostalom svi i pretpostavljali.Bacen novac na njega i Viverosa koji je bez i jedne minute otpisan wtf?
Ne znam odakle Mirvicu ovoliko novca i cime se bavi ali ocigledno da je zalutao u nogomet,sad ili se bavi kokainom i nekim mutnim radnjam ali toliki novac da te jedan Gosk fizicki u 45.minuta unisti je ravno amaterstvu,ljudi moji pa znate li vi da Gabela ima dvije prodavnice i 1 kafic u sklopu kladionice,koji vam je kur... pitari?
Penerenda dosao ima skoro 2.mjeseca i covjek nije niti na klupi,dokaz samo da ga boli kur... za trening i dokazivanje u nekom tamo Sarajevu sto smo uostalom svi i pretpostavljali.Bacen novac na njega i Viverosa koji je bez i jedne minute otpisan wtf?
Ne znam odakle Mirvicu ovoliko novca i cime se bavi ali ocigledno da je zalutao u nogomet,sad ili se bavi kokainom i nekim mutnim radnjam ali toliki novac da te jedan Gosk fizicki u 45.minuta unisti je ravno amaterstvu,ljudi moji pa znate li vi da Gabela ima dvije prodavnice i 1 kafic u sklopu kladionice,koji vam je kur... pitari?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
I vi ce te sutra ovako abd protiv veleza kone, samo lakapo vidjet cemo vas hocete li moci disati ! 

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
The Goshck!
Noc ugodna, nema ni blizu vrucine niti sparinescudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:40I vi ce te sutra ovako abd protiv veleza kone, samo lakapo vidjet cemo vas hocete li moci disati !![]()

Kako je lagan Faruk Gogić, svaka ćas realno...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Vazi vidjet cemo sutra hoceli se javiti kad popuseNeutral je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:42Noc ugodna, nema ni blizu vrucine niti sparinescudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:40I vi ce te sutra ovako abd protiv veleza kone, samo lakapo vidjet cemo vas hocete li moci disati !![]()
![]()
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Ne brinite se kone, sutra ce oni dobiti svoje sto zasluzuju od nasscudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:43Vazi vidjet cemo sutra hoceli se javiti kad popuseNeutral je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:42Noc ugodna, nema ni blizu vrucine niti sparinescudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:40I vi ce te sutra ovako abd protiv veleza kone, samo lakapo vidjet cemo vas hocete li moci disati !![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Okrenut će ovo fks, realno su mnogo kvalitetniji, rezultat je samo posljedica podcjenjivanja protivnika.
Cist penal nevjerovatno da nije sviro.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ma tjesi njih rezultat a brzo zaborave igru. TC i Velez bolji bili od njih a oni pobjedili. Sa Posusjem je bilo 50:50 ali oni opet dobise. Nebi me cudilo da veceras pobjede ili izvuku X.
Oni ne vide da igraju lose i iz sedmice u sedmicu se sami sebi cude pa opet zaborave.
Njima je Ziljkic 80% ekipe samo oni to ne kontaju.
Moj Avrame barem sačekaj protivnika kad simuliraš, pade brat nije ni došao igrač do njega 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Jao sudije, ne svira ocigledan faul u napadu
Za skrivene kamere

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trpajjjjjjjj
Moj Rozmane da si imo posteno suđenje imo bi 4 boda.
Varesanovic je za ovu ublehu Ancelotti.
Moj Rozmane da si imo posteno suđenje imo bi 4 boda.
Varesanovic je za ovu ublehu Ancelotti.
Sarajevo se obrukalo u ovih 50-60 minuta. Hoce titulu a gube od jedne od najslabijih ekipa u ligi.
Tek sada boli poraz Veleza, precke, penali. Individualno jaka ekipa, timski nigdje veze.
Tek sada boli poraz Veleza, precke, penali. Individualno jaka ekipa, timski nigdje veze.
-
- Kontakt:
Sah mat. Srecan put gostima kuci
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BigEM, bvsic i 16 gostiju.