FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najbolje bez komentara,živi bili
Rogić iduću na gol, Kyeremeh tribine!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Allahu dragi kakvi panjevi ovo je smrt znaci za gledati.Smijurija igraci od golmana pa nadalje.Al ih dovode nema sta suhi kvalitet.Najaci su opet ova strasna pojacanja sto su dosla da se zajebaju po gradu i da uzmu lovu i ne vide utakmice.
Ja ne vidim nikakav napredak u igri dolaskom novog trenera. Al hajmo reći da je još rano...
Ne znam, ne sviđa mi se ovo, ove dosadašnje utakmice su bile protiv, objektivno, klubova koji su rangirani na nižem mjestu od nas. Šta očekivati u derbi utakmicama.
Treneru, uhvati se posla, mnogo ga imaš, mnogo.
Ne znam, ne sviđa mi se ovo, ove dosadašnje utakmice su bile protiv, objektivno, klubova koji su rangirani na nižem mjestu od nas. Šta očekivati u derbi utakmicama.
Treneru, uhvati se posla, mnogo ga imaš, mnogo.
-
- Kontakt:
Svi ste vi pljuvači...odlično je ovo...remi na jedvite jade protiv drugoligaša...
Samo kad ti pogledas kakve golove smo primili, dodje ti da places.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ono sto meni smeta u ovi 5 kola mi nikog nismo nadigrali,još je to sve kilavo i na nivou ove lige.
Na kraju bod kao premija realno.
Nema ovdje napredka dok se ne utegnu prekidi,a opet kažem nece se nikad utegnuti,promjenili smo xx trenera ,i stopera i svega i to nikako da popravimo,izgubio sam svaku nadu da to može bolje.
Falio je Ziljkic veceras baš je razlika kad nije tu,ono bezopasni smo skroz veceras po krilima bili.
Odmorit sad 15 dana malo od svega ,cujemo se pred Zrinjski.
Nema ovdje napredka dok se ne utegnu prekidi,a opet kažem nece se nikad utegnuti,promjenili smo xx trenera ,i stopera i svega i to nikako da popravimo,izgubio sam svaku nadu da to može bolje.
Falio je Ziljkic veceras baš je razlika kad nije tu,ono bezopasni smo skroz veceras po krilima bili.
Odmorit sad 15 dana malo od svega ,cujemo se pred Zrinjski.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
J.bo ga onaj ko mu je rekao da zna braniti. On unosi nemir u odbranu, ne smiješ se u njega pouzdati nikako. Zrinjski će nas razmontirati.
Nek je Julardzija odigrao čitavu utakmicu
Ma udarat se nogom u guz.icu sa ovim bodom. Nismo postojali prvo poluvrijeme, izvukli smo se 4-5 puta iz teskih gol sansi za GOSK. Nasi golovi su tek posebno nafakaski. Prvi gol ogromna greska Bobica, drugi odbijanac. Odradit kvalitetno ovu reprezentativnu pauzu pa protiv Zrinjskog vidit kakvi smo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Samo ne razumijem sta Sahinovic i Kyeremeh traze u prvih 11, eto fakat mi nije jasno..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Meni se cini da jedini razlog sto se muhamed i dalje gura je da bi se prodao sto prije
NO FEAR
Nas će Zrinjski uništiti,laku noć
Kako će dobro doći ova pauza, očajni prekidi po meni su rezultat toga da igrači očekuju golmana da ih pohvata lopte koje idu kroz peterac, pa čak i nekih 7-8 metara. Šahinovića ohladiti na klupi Rogića staviti da brani.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ekipa goska pravi mesari....sudija dozvolio da udaraju...nasi su trebali malo hrabrije ici....ali eto....
Vrančić mora igrati, jedini igrač koji može povezati nešto u našoj igri.
Kyeremeh treba na hlađenje jednu ili dvije utakmice.
Šahinović takođe, štoperi moraju igrati s obje noge (jedan desnom a drugi lijevom).
Julardžija nešto kao pokušava ali malo meda daje.
Uglavnom tanko je ovo bilo večeras, za nadati se boljoj igri prije svega.
Kyeremeh treba na hlađenje jednu ili dvije utakmice.
Šahinović takođe, štoperi moraju igrati s obje noge (jedan desnom a drugi lijevom).
Julardžija nešto kao pokušava ali malo meda daje.
Uglavnom tanko je ovo bilo večeras, za nadati se boljoj igri prije svega.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Soldo užasan, Aničić može biti pojačanje sezone ako ostane zdrav. Šahinovića ako ima bilo kakva ponuda prodati još danas. GOŠK izgubio 2 boda realno..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Rozman dobro mora razmisliti o ovim otpisanim igracima. Ljudski je grijesiti, mislim da on to shvata. Balta je idealan za ovakve utakmice, kao i Serbecic. Protiv manjih ekipa ce prekidi i skok igra biti najveca opasnost, a navedeni nam mogu biti od velike koristi. Jos jedan puta cu ponoviti da Sahinovic vise ne smije braniti. Pored ionako lose odbrane, on unosi dodatnu nesigurnost. Pogledajte prvi gol veceras i vidjet cete kako krece 1-2 metra i vraca se nazad na gol, a ta sekunda je dovoljna da saigrac povjeruje kako golman ide na loptu. Dalje, nema smisla zapocinjati sa dva defanzivca tipa Julardzija i Buljubasic u malim mecevima. Vrancic bi veceras vrijedio zlata od samog starta. Kyeremeh je nazalost razocarenje i to je sada jasno svima. Osim fizicke spreme, momak je beskoristan.
Mnogo posla je pred Rozmanom, nadam se da ce iskoristiti ovu pauzu na najbolji moguci nacin. Otpisane NE otpisivati!
Mnogo posla je pred Rozmanom, nadam se da ce iskoristiti ovu pauzu na najbolji moguci nacin. Otpisane NE otpisivati!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Samo Avram igrao, ostali ....?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.