Drug ne znas ni ko sam, a govoris da me nema na tribini

Slazem se, nece propasti klub ako jednom ne odem na utakmicu.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Drug ne znas ni ko sam, a govoris da me nema na tribini
Nemoj generalizovati...Ne osjeća se čovjek prijatno,ali to je manjina,fenomen jata jedan baci kamen svi za njim,ali ipak manjina...Svi razumni i dobri ljudi koji su prije svega u sportu su dobrodošli i u Tuzlu i na Tušanj,znam koliko dugo pratis ovu ligu i Slobodu,i razumijem te da nije bilo svejedno,ali to ostavi sa strane....Živ i zdrav bio..Veliki pozdrav,i veliki respekt.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:20Fina skandiranja. Seljačke p…?
Isti seljaci vas dočekuju na najvišem nivou, istih seljaka uvijek 100 dođe iz Srebrenika navijati za Slobodu na Tušnju!
70% naših navijača podržava najveći klub na TK.
Neću ni nabrajati igrače koje smo vam dali i koji su bili nosioci igre FK Sloboda.
Sramim se. Svi smo seljaci za vas. Pozdrav do boljih vremena od jednog od navijača Slobode iz Srebrenika. Seljaka.
Nemojte hateriti previše , to je bezvezna furka, meni bas neugodno bilo ali eto.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 20:20Fina skandiranja. Seljačke p…?
Isti seljaci vas dočekuju na najvišem nivou, istih seljaka uvijek 100 dođe iz Srebrenika navijati za Slobodu na Tušnju!
70% naših navijača podržava najveći klub na TK.
Neću ni nabrajati igrače koje smo vam dali i koji su bili nosioci igre FK Sloboda.
Sramim se. Svi smo seljaci za vas. Pozdrav do boljih vremena od jednog od navijača Slobode iz Srebrenika. Seljaka.
Ma nama je 11 kolo utakmica polusezone protiv Čelika na BP. 6 kolo je Stupcanica noćna utakmica pun stadion a mi u naletu i to je prva prava bitna utakmica i neki derbi gornjeg dijela tabele, ali Čelik je prava proba
Pa Stupčanica ti je najveći konkurent za prvo mjesto. Pobjedom protiv njih kući im dodatno bježiš na tabeli. Ovi što spominju Čelik nisu normalni. Neće ni treći završiti.
Sve to OK, derbi, moral, bodovna razlika, ali mi smijesno da neko utakmicom sezone proglasi tekmu 6. kola.
Jeste ponajveci, ali ne i jedini. Sve i da je istina, ali 6. kolo ne druze tek, 6. kolo.
Realno iz ove ekipe pola igrača ne može odgovoriti PL, ali bas tako utakmicu po utakmicu i nekad kasnije razmišljati o tome šta nas čeka ulaskom i šta je to neophodno kadrovski i finansijski uraditi da ne budemo opet u problemu. Protivnici će uvjek gledati da se nadmeću s nama , neće nam se sklanjati niko. Ova liga je otprilike tri ranga ispod kvalitete PLHPCompaq je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:34Liga je realno tanka,ne treba se zanositi..A realnost je da bi s ovom ekipom bili pri dnu PL.Ali trebamo se vratiti gdje nam je mjesto..Utakmicu po utakmice,Čelik je rangu Gradine...Banovići su dosta bolji od njih..Stupčanica nepoznanica...Očigledno nismo navikli na niz dobrih rezultata u PL unazad,pa nam ovo dođe dominacija.Start dobar,a može se i bez glogovca...Kakvi bi tek epiteti bili da je on na čelu kluba...Čestitke i pohvale za UO,rezultati govore sve....Idemo na 5/5 .
Ma okej tu smo da razmjenimo mišljenja. Meni je lično to najbitnija utakmica, zamisli uvežemo 5 pobjeda sad i njih puknemo na Tušnju, pa to bi bio start iz snova. Ne znam za Čelik, nekako mi se njihova igra ne dopada naročito u poređenju sa ovim iz Olova. Od ostalih ekipa ne vidim tu da neko može ozbiljnije zaprijetiti.Beduin je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:36Jeste ponajveci, ali ne i jedini. Sve i da je istina, ali 6. kolo ne druze tek, 6. kolo.
Evo vec sam odgovorio Hitmanu pa procitaj da se ne ponavljam. Ni blizu najbitnije utakmice nismo jer ce svi imati padova kroz sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.