FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 02 sep 2023, 22:30

Skojevska je napisao/la:
02 sep 2023, 22:18
DamirT je napisao/la:
02 sep 2023, 20:57
Skojevska je napisao/la:
02 sep 2023, 20:54

Opet nisi stigao na utakmicu?
Jesi se to pronasao u mojoj objavi?

Jbg obaveze, nece meni Sloboda osigurati platu. Inace, jedna od rijetkih utakmica na koju nisam mogao otici :thumbup:
Ma reko nisi stigo 4tu zaredom nema veze duga je sezona.
Drug ne znas ni ko sam, a govoris da me nema na tribini :urnebes:

Slazem se, nece propasti klub ako jednom ne odem na utakmicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 02 sep 2023, 22:48

Benjo_AFC86 je napisao/la:
02 sep 2023, 20:20
Fina skandiranja. Seljačke p…?

Isti seljaci vas dočekuju na najvišem nivou, istih seljaka uvijek 100 dođe iz Srebrenika navijati za Slobodu na Tušnju!

70% naših navijača podržava najveći klub na TK.

Neću ni nabrajati igrače koje smo vam dali i koji su bili nosioci igre FK Sloboda.

Sramim se. Svi smo seljaci za vas. Pozdrav do boljih vremena od jednog od navijača Slobode iz Srebrenika. Seljaka.
Nemoj generalizovati...Ne osjeća se čovjek prijatno,ali to je manjina,fenomen jata jedan baci kamen svi za njim,ali ipak manjina...Svi razumni i dobri ljudi koji su prije svega u sportu su dobrodošli i u Tuzlu i na Tušanj,znam koliko dugo pratis ovu ligu i Slobodu,i razumijem te da nije bilo svejedno,ali to ostavi sa strane....Živ i zdrav bio..Veliki pozdrav,i veliki respekt.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 sep 2023, 22:52

Moze i bolje od ovog veceras. Ono sto je dobro, sto na svakoj poziciji imas dva igraca, koji su barem solidni za ovu ligu.
Merdovic mi se cini da ce bit top pojacanje, brz, dobro kretanje, mogao bi se nadavati golova, pogotovo na Tusnju.
A opet da se vratim na ovu glupost sto su Fukare veceras napravile.
Imas momke u kopu koji su iz Srebrenika i okolnih mjesta i dobar dio njih na zapadu i ti uradis ovo sranje. Sto je najgore, nicim izazvan. Momci kultrno dosli, a kako sam ja mogao cuti ni jednom nisu uzvratili.
Jasno mi je kad odgovoris onim provokacijama kao u Banovicima sto je bilo, al ovo je bas van svake pameti.
Ne donose ovim stvarima nista dobro.
Volim tebe, više od sebe

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 02 sep 2023, 22:57

Benjo_AFC86 je napisao/la:
02 sep 2023, 20:20
Fina skandiranja. Seljačke p…?

Isti seljaci vas dočekuju na najvišem nivou, istih seljaka uvijek 100 dođe iz Srebrenika navijati za Slobodu na Tušnju!

70% naših navijača podržava najveći klub na TK.

Neću ni nabrajati igrače koje smo vam dali i koji su bili nosioci igre FK Sloboda.

Sramim se. Svi smo seljaci za vas. Pozdrav do boljih vremena od jednog od navijača Slobode iz Srebrenika. Seljaka.
Nemojte hateriti previše , to je bezvezna furka, meni bas neugodno bilo ali eto.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 02 sep 2023, 23:02

Nisam bio na utakmici nažalost, može li mi neko napisati koliko je bilo Fukara na sjeveru i kako je bio popunjen sjever uopšteno. Šta se to sve skandiralo? Nisu ba ni Fukare što su nekad bile, ovo sad je odron realno. A svi znamo kakva grupa može biti, uvjerili smo se.

Sviđa mi se što imamo raznovrsnost u napadu ali i što smo se poboljšali u odbrani. Svi zabijaju. Merdović odmah gol, Dervišagić koji svaku utakmicu ide da se upiše na semafor, sjajni Dilaver, Delić također. Bilo bi dobro i za Saida da zabije jedan u skorije vrijeme, neka to bude protiv Zvijezde iduće kolo. Odbrana nakon Rudara odlična, nije mala stvar ne primiti gol u tri utakmice zaredom taman da smo igrali protiv amatera nekih. Ako ovako nastave igrati, nema sumnje ko iduću sezonu igra u Premier Ligi. :bih:

Pobjeda protiv Zvijezde bi bila odlična uvertira za Stupčanicu na Tušnju, naša možda i najbitnija utakmica sezone. Zvijezda je ipak ekipa koja može pomrsiti račune, ne bi ni bod bio loš. Ma da, dosta golova primaju, nemaju pobjede još, najlošija su odbrana lige.

Neka prognoza bi bila 1-2 za nas. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 02 sep 2023, 23:09

Utakmica odlična , opet smo dominirali zadnjih 25 minuta zbog fizičke spreme i jake klupe. Merdovic gol i asistencija biće dobro pojačanje, Dervisagic standardno medju najboljim, preko Saida prvo poluvrijeme svi napadi skoro išli. Uglavnom hoće nas ova liga federacije, malo da dominiramo i mi. Tribine solidno popunjene,lijepa noć uglavnom
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 sep 2023, 23:11

Kako ti utakmica 6. kola moze biti utakmica sezone, brate miNli? De elaboriraj to meni, laiku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 02 sep 2023, 23:22

Beduin je napisao/la:
02 sep 2023, 23:11
Kako ti utakmica 6. kola moze biti utakmica sezone, brate miNli? De elaboriraj to meni, laiku.
Ma nama je 11 kolo utakmica polusezone protiv Čelika na BP. 6 kolo je Stupcanica noćna utakmica pun stadion a mi u naletu i to je prva prava bitna utakmica i neki derbi gornjeg dijela tabele, ali Čelik je prava proba
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 02 sep 2023, 23:30

Beduin je napisao/la:
Pa Stupčanica ti je najveći konkurent za prvo mjesto. Pobjedom protiv njih kući im dodatno bježiš na tabeli. Ovi što spominju Čelik nisu normalni. Neće ni treći završiti.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 sep 2023, 23:33

Hitman22 je napisao/la:
02 sep 2023, 23:22
Beduin je napisao/la:
Ma nama je 11 kolo utakmica polusezone protiv Čelika na BP. 6 kolo je Stupcanica noćna utakmica pun stadion a mi u naletu i to je prva prava bitna utakmica i neki derbi gornjeg dijela tabele, ali Čelik je prava proba
Sve to OK, derbi, moral, bodovna razlika, ali mi smijesno da neko utakmicom sezone proglasi tekmu 6. kola.
Tek na proljece cemo znati gdje smo, tad se krece sa ozbiljnim malverzacijama, premiranjem, podapinjanjem kuke i do tad treba nakupiti sto vise bodova i doobro se pripremito na sve, pa cak i na pregovore sa nekim klubovima, sudijama jer svi znamo kako se najcesce ulazi u PL.
Jesmo igracki najjaci, finansijski jaki za ovaj nivo takmicenja, ali uvijek ima druga strana medalje. Kad kartoniranje krene i izostanci, tad pada i kvalitet igre.

075 ❤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 02 sep 2023, 23:34

Liga je realno tanka,ne treba se zanositi..A realnost je da bi s ovom ekipom bili pri dnu PL.Ali trebamo se vratiti gdje nam je mjesto..Utakmicu po utakmice,Čelik je rangu Gradine...Banovići su dosta bolji od njih..Stupčanica nepoznanica...Očigledno nismo navikli na niz dobrih rezultata u PL unazad,pa nam ovo dođe dominacija.Start dobar,a može se i bez glogovca...Kakvi bi tek epiteti bili da je on na čelu kluba...Čestitke i pohvale za UO,rezultati govore sve....Idemo na 5/5 .
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 sep 2023, 23:36

Svaka naredna utakmica je najbitinija za ozbiljne trenere i ozbiljne ekipe, zato smo i ispali jer su nas salajbazeri i diletanti vodili zajedno sa ljudima koji su bili nedorasli pozicijama na kojima su bili.....Secer, Nino, Koke, Moke, Buci, Aci i ostali fudbalski diletanti....
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 sep 2023, 23:36

IceTea je napisao/la:
02 sep 2023, 23:30
Beduin je napisao/la:
Pa Stupčanica ti je najveći konkurent za prvo mjesto. Pobjedom protiv njih kući im dodatno bježiš na tabeli. Ovi što spominju Čelik nisu normalni. Neće ni treći završiti.
Jeste ponajveci, ali ne i jedini. Sve i da je istina, ali 6. kolo ne druze tek, 6. kolo.
Evo vec sam odgovorio Hitmanu pa procitaj da se ne ponavljam. Ni blizu najbitnije utakmice nismo jer ce svi imati padova kroz sezonu.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 sep 2023, 23:44

Ova ce se ekipa hladno plasirati u PL, domacinski poslozena, vodjena i pod inspekcijom pravog gazde kuce Senada, gdje ne mogu mali misevi poput Acija, Bucija i ostalih klosara prismrditi ekipi i praviti dernek, gospodo moja to se odmah dalo vidjeti poslije tri utakmice.....
🔴⚫️

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 02 sep 2023, 23:51

HPCompaq je napisao/la:
02 sep 2023, 23:34
Liga je realno tanka,ne treba se zanositi..A realnost je da bi s ovom ekipom bili pri dnu PL.Ali trebamo se vratiti gdje nam je mjesto..Utakmicu po utakmice,Čelik je rangu Gradine...Banovići su dosta bolji od njih..Stupčanica nepoznanica...Očigledno nismo navikli na niz dobrih rezultata u PL unazad,pa nam ovo dođe dominacija.Start dobar,a može se i bez glogovca...Kakvi bi tek epiteti bili da je on na čelu kluba...Čestitke i pohvale za UO,rezultati govore sve....Idemo na 5/5 .
Realno iz ove ekipe pola igrača ne može odgovoriti PL, ali bas tako utakmicu po utakmicu i nekad kasnije razmišljati o tome šta nas čeka ulaskom i šta je to neophodno kadrovski i finansijski uraditi da ne budemo opet u problemu. Protivnici će uvjek gledati da se nadmeću s nama , neće nam se sklanjati niko. Ova liga je otprilike tri ranga ispod kvalitete PL
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 sep 2023, 23:51

S obzirom da sam ostavio komentar, zahvalio bih se raji sa zapada i sa foruma koja je objektivna i korektna i koja je popravila dojam i gorak ukus dok sam tipkao za vrijeme prvog poluvremena.

Čak me par prijatelja iz Tuzle nazvalo i na telefon da se izvine, pozitivno sam iznenađen i svaka čast na reakcijama.

Slobodi čestitke na pobjedi, možda malo previsoko za moj dojam, ali šta je - tu je. Ekipa je složena lijepo, kao neko ko prati dugo ligu mogu reći da je ono među najboljim probrano, klupa odlična - iako se ne zna ko je klupa a ko prvih 11. Iako sam bio neko kome se na početku nije dopao izbor, treba priznati da se vraća lijepa priča čemu naravno pobjede doprinose, jer ljudi vole pobjede i titule makar to bile za ne znam ti šta i nebitno u kojoj ligi. To smo mi.

Ovu priču treba podići na još veći nivo kad se fino krenulo, stranicu također, FanShop. Iskreno pohvalio bih i Semu Mujkanovića koji je sigurno imao finu ulogu da se ekipa sklopi i stručni štab koji je za čistu desetku i koji je radan i ambiciozan.

Sve najbolje i vidimo se ubrzo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 03 sep 2023, 00:24

Beduin je napisao/la:
02 sep 2023, 23:36
IceTea je napisao/la:
02 sep 2023, 23:30
Beduin je napisao/la:
Jeste ponajveci, ali ne i jedini. Sve i da je istina, ali 6. kolo ne druze tek, 6. kolo.
Evo vec sam odgovorio Hitmanu pa procitaj da se ne ponavljam. Ni blizu najbitnije utakmice nismo jer ce svi imati padova kroz sezonu.
Ma okej tu smo da razmjenimo mišljenja. Meni je lično to najbitnija utakmica, zamisli uvežemo 5 pobjeda sad i njih puknemo na Tušnju, pa to bi bio start iz snova. Ne znam za Čelik, nekako mi se njihova igra ne dopada naročito u poređenju sa ovim iz Olova. Od ostalih ekipa ne vidim tu da neko može ozbiljnije zaprijetiti.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 03 sep 2023, 00:43

Nerijetko udjem na vasu temu i određeni komentari me stvarno iznenađuju. Pratim ovu ligu 15-ak godina , i od prvog kola je opce poznato da se vi vracate u PL, ali zbog činjenice da ste sa ovim igrackim kadrom jaci od svake ekipe u ligi 5x puta. 6 kolo pojedinci najavljuju derbi protiv Stupcanice :damn: , i ako doduše je i meni nepoznata ekipa u cjelosti , ne vidim kako bi mogli proći bez 3 gola razlike.
E sad trenutna ekipa kako bi kotirala u PL , zaista je upitno jer je ogromna razlika između liga , ali sigurno da se ne bi proslavili nekim top mjestom , ali ima vremena do toga. Vi se nemate sta brinuti za ovu sezonu , cak ni sve malverzacije svijeta nece uticati na konačni ishod a to je titula - povratak u PL.
Svakako vam zelim srecu u nastavku sezone , bez seljackih ispada i bez nasjedanja na dobacivanja lokalnih parazita iz svake carsije. Pozdrav iz Bihaca. :bih:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 sep 2023, 00:50

Tuzla nemoze bez takozvanih malih mjesta koji su naslonjeni na Tuzlu, a ni “manja mjesta” koja su naslonjena na Tuzlu nemogu bez Tuzle u svim segmetima bez obzira na simpatije ili nesimpatije jednih prema drugima, kategoriju “seljaci” I “carsijaneri” nek okace macku o rep jer to vise ne pije vode nigdje na svijetu, a najbolji nam je primjer prosla sezona gdje su nas carsijaneri naguzili I vjerovatno ce toga jos biti dok ne pocistimo dvoriste od njih. Sloboda se treba vratiti nekim starim “pravilima” koja su polucila najbolje rezultate u njenoj istoriji a prvo pravilo je “Beri gljive oko svoje njive” I najbolje pravilo, a radi se o istom mentalitetu i brzem adaptiranju igraca sa ovog podrucja I sto je najvaznije puno manje kosta a I ti momci su blizu svojih kuca, puno je takvih igraca bilo u Slobodi I sa uspjehom igrali u Slobodi a neki su postali cak I vrhunski igraci. Senad i Nala su na dobrom putu, ovi igraci koji su dovedeni su prevaga u odnosu na “starosjedioce” I carsijanere koji su ispali u prosloj sezoni, tako da je to sigurno veliki plus za ekipu I one koje su ih doveli I selektirali…….a momcima koji cine navijacku skupinu “Fukare 1987”objasniti da ako zele biti cijenjeni da trebaju I druge uvazavati I sto tako cijeniti.
🔴⚫️

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 03 sep 2023, 06:51

Lijepo je bilo sinoć i Zajku Zebu vidjeti i pozdraviti lijepo na tribinama ,jer je stvarno dobar momak!!!❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.