FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 sep 2023, 22:57

Sahinovic amater,Rogic na gol
Bekovski par medju najgorim u historiji kluba,odron teski i jedan i drugi
Stopera ne dovodis evo 3.rok,ne moze ti stoper od 180 igrati Soldo veze sa vezom nema
Kyeremeh klupa/tribine
Ne mozes uci u gol sa loptom
Hasic doktor
Avramovski igrac manje.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 sep 2023, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 02 sep 2023, 22:57

Imajednabrigada je napisao/la:
02 sep 2023, 22:50
Cuj Sahinovic, sta vi ocekujete od njega da je mali Lav Jasin iz pedesetih da istrcava na vrh 16m i kupi lopte.

Nije ovo fudbal od prije 50 g jbt, ...oba gola klasicna greska odbrane, niko da izbije jos ni na odbijancu nikog.

Veze vi pojedini nemate a okomili se na momka .. a da je Vladan ili Dusan bio bi "bezgrešan".
Evo ga, samo si nam ti trebao da okrenes na nacionalizam. Je.bem i tebe, bosnjake, srbe i hrvate, moze li tako? Neka se zove kako god hoce, lik je ocajan golman u prekidima. Uostalom, po nicku mi se cini da si navijac TC, pa te molim da tamo i pises.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 02 sep 2023, 22:58

haris004 je napisao/la:
02 sep 2023, 22:54
Nadam se da će trener doći tobe i vratit otpisane igrače.

Julardzija ne može igrati ispred Vrančića, Šerbecic mora biti opcija sa ovakvim stoperima, defanzivni vezni moraju biti Zeljković i Balta ispred bilo kakvog novog igrača.

Ovo je sramota što se radi, ponajbolji igrači su sklonjeni zarad menadzerskih igrača !

Isto kao Ješić podcjenjuje ovu ligu, dovodi svoje igrače, sklanja nosioce. Poseban nonsens je što otpisuje igrače za koje je plaćena odšteta.

Bio sam oduševljen prvim utakmicama, ovo danas je sramota nad sramotama kakve odluke donosi SS.
Koga bolan da vrati? Kakav Balta, ako nam je on sreća ugasit se odma.
🇵🇸

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 02 sep 2023, 22:59

Ovo je bezidejno bilo i bez i jedne prave akcije. Bod ko kuća. Nikakav pomak se ne vidi osim sreća što nas je počela pratiti. Soldo i Aničić užasni . Janez treba da promjeni odluku i eto prije Serbecica vratiti. Ne može gori biti od ove dvojice. Sve je ovo tanko. Da smo uzeli bio bi haos protiv Zrinjskog. Ovako sve je ovo mlitavo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 02 sep 2023, 23:00

NajvecaRadosti je napisao/la:
02 sep 2023, 22:57
Stopera ne dovodis evo 3.rok,ne moze ti stoper od 180 igrati Soldo veze sa vezom nema
Kyeremeh klupa/tribine
Hasic doktor
Avramovski igrac manje.
Kako bolan Avramovski igrac manje? Po meni cak i nas najbolji igrac veceras. Bilo ga je od Sahinovica do Bobica, preorao teren doslovno, dosta dobrih pasova naprijed i pokusaja da se nesto uradi.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 02 sep 2023, 23:00

_weella_ je napisao/la:
02 sep 2023, 22:54
Ma ne bude li 31-1-1 na kraju sezone, treba tjerat Rozmana, razmišlja forumski puk a pola ih pratilo utakmicu na bet365.

Pola ljudi ovdje nece da pogleda objektivno neke dodatne stvari pored nase igre, koja je morala u momentima biti OZBILJNIJA.

- Frano Jelic ne moze suditi Bajramski turnir
- Utakmica sa 35 prekrsaja i 2 zuta kartona pokazuje koliko je sudija bez ikakve potrebe sjeckao igru glupim prekršajima, a ono što je objektivno mogao i trebao suditi nije / o penalu na 0-1 na Avramu bi se dobro dalo diskutovati/
- Teren/trava uzasna, za igru koju mi gajimo, nemoguc. Srecom ovih stadiona je ostalo jako malo u ligi.

Sarajevo je večeras ušlo opušteno i to je ono što Rožman mora riješiti za ove male utakmice. Treba ti prvih 20-25 minuta max ozbiljnosti da riješiš i da si miran.
Nije bilo idealno, ali da sad nadjes 6-7 igrača koji kao ne zaslužuju igrati, ne znaju, ne mogu… Evo ne znam. Nisam pametan al mislim da ne ide u ovi fazi.
Ne znam šta su pojedinci ovdje igrali i gledali u životu,
očigledno su odrasli na Real Madridu i Barceloni, pa očekuju da je Beganovic Carvajal ili Jularzdija - Modric.
Malo realnosti, objektivnosti i smirenosti.
U februaru/martu ce se komentarisati Rozmanov uticaj, ovo trenutno je samo krpljenje Mirzinog sranja i polahko slaganje novih kockica.
Doktore!
🇵🇸

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 sep 2023, 23:01

To bi bilo to od Viverosa

slika

aleole
Kontakt:

Post Postao/la aleole » 02 sep 2023, 23:02

Soldo i Kyeremeh nista :thumbdown:
Prihvatiti i ponudu za Renana ako je ima i ako se moze naci
neki kvalitetni napadac sa malo vise damara.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 02 sep 2023, 23:02

Ono što me više nervira od primljenih golova jeste čekanje Hamze kod prvog gola, šta čekaš druže izbijaj u novi korner, u stranu bilo gdje ne znam šta je htio. Ono se ne radi nikad.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 02 sep 2023, 23:02

FCUM je napisao/la:
02 sep 2023, 22:59
Ovo je bezidejno bilo i bez i jedne prave akcije. Bod ko kuća. Nikakav pomak se ne vidi osim sreća što nas je počela pratiti. Soldo i Aničić užasni . Janez treba da promjeni odluku i eto prije Serbecica vratiti. Ne može gori biti od ove dvojice. Sve je ovo tanko. Da smo uzeli bio bi haos protiv Zrinjskog. Ovako sve je ovo mlitavo
Zato mi i tavorimo kroz sezone zivimo od euforije, jer kazemo “ako uzmu, ide podrška”

Na utakmicu doći to je OBAVEZA pogotovo sad u ovom tranzicijskom periodu, pogotovo jer dolazi najveći izazov, gdje ce trebati huk sa tribine da malo pogura.
Liga je, bodovi se skupljaju, svi ce kiksati.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2023, 23:03

Nirton je napisao/la:
02 sep 2023, 23:00
Kyeremeh klupa/tribine
Hasic doktor
Avramovski igrac manje.
Kako bolan Avramovski igrac manje? Po meni cak i nas najbolji igrac veceras. Bilo ga je od Sahinovica do Bobica, preorao teren doslovno, dosta dobrih pasova naprijed i pokusaja da se nesto uradi.
Ma ništa posebno. Ok, ne bi rekao da je bio igrač manje ali ništa nije napravio. Ne možemo se mi zadovoljiti sa onim pilećim šutem i pokušajem da se nešto uradi. Hasić je sam okrenuo utakmicu i to bi bilo to večeras.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2023, 23:04

hilmo je napisao/la:
Na stranu loše reakcije golmana, loše branjenje prekida, ali ljudi mi smo spori s loptom, našim igračima treba vječnost da se okrenu i krenu naprijed, da dodaju brzu loptu, preciznu, da se napravi opasan napad za nekoliko sekundi...
Ova dvojica (ne mogu im zapamtiti imena nikako, a ne želim da napišem nešto pogrdno) me uopće nisu oduševili u ovim dosadašnjim utakmicama.
Posebno iz zadnje linije nikad loptu da prenesu, dok se okrenu pogledaju, razgledaju, ljudi vec stanu u formacijiu.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 02 sep 2023, 23:05

Svi na Kosevo protiv Zrinjskog !

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 02 sep 2023, 23:06

Napapijri je napisao/la:
Cuj Sahinovic, sta vi ocekujete od njega da je mali Lav Jasin iz pedesetih da istrcava na vrh 16m i kupi lopte.

Nije ovo fudbal od prije 50 g jbt, ...oba gola klasicna greska odbrane, niko da izbije jos ni na odbijancu nikog.

Veze vi pojedini nemate a okomili se na momka .. a da je Vladan ili Dusan bio bi "bezgrešan".
Evo ga, samo si nam ti trebao da okrenes na nacionalizam. Je.bem i tebe, bosnjake, srbe i hrvate, moze li tako? Neka se zove kako god hoce, lik je ocajan golman u prekidima. Uostalom, po nicku mi se cini da si navijac TC, pa te molim da tamo i pises.
Nekulturan si, kakav nacionalizam jbt samo sam zelioo reci da je i Vladan los golman kojem je svaka druga lopta ispadaala, a koliko ste gotivili jer to je dijete akademije, ono...poznati sarajevski merhamet ali prema drugima

Svaljujete krivicu tamo gdje je najmanje ima, a sta bi vi top golamana sa 19god u ovoj saban ligi
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 02 sep 2023, 23:06

Ono što je najbolje da skupljamo bodove u utakmicama u kojima igrom nismo bolji. Ova ekipa je još skup pojedinaca na istom mjestu u datom trenutku. Tim još ne postoji, to je proces. Sreća pa ide pauza, protiv Zrinjskog ćemo vidjeti ima li pomaka naprijed i da li smo konkurentni u borbi za titulu.

GOŠK je baš ekipa protiv koje ubacuješ igrače sa manje minutaže i odmaraš glavne igrače i dobiješ glat 0:2. Mislim da su najgora ekipa u ligi, al eto nama pogodiše prečku, stativu i zabiše dva gola...

Utakmica kao stvorena za Zeljkovića a on ne dobi mi sekunde.
Hamza i Kyrmeh očajni, Soldo i Aničić dva najneuigranija i najpaničnija štopera poslije rata.

Imam povjerenje u novi SŠ da znaju najbolje šta rade i da igra najboljih 11 u svakoj utakmici. Poslije 33 kola treba donijeti zaključke.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 02 sep 2023, 23:09

MortemHz je napisao/la:
02 sep 2023, 23:03
Nirton je napisao/la:
Kyeremeh klupa/tribine
Hasic doktor
Avramovski igrac manje.
Ma ništa posebno. Ok, ne bi rekao da je bio igrač manje ali ništa nije napravio. Ne možemo se mi zadovoljiti sa onim pilećim šutem i pokušajem da se nešto uradi. Hasić je sam okrenuo utakmicu i to bi bilo to večeras.
Daj mi reci Morto, ko je to danas bio na nivou. Svaka cast Ajdinu na 2 gola i donesenom bodu, ali kod oba smo imali dosta srece
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 sep 2023, 23:11

Avramovskom i Soldi večeras produžiti ugovore +2 g. Soldo treba malo vremena, bit će on ok.
Buljubasic najbolji, Hasic najsretniji.
Desava se da ponekad ne možeš dobiti samo na kvalitet igrača. Bitno je da se bore. Imaju moju podršku sa Zapada do 33 kola. Pitari moramo jednom istrpiti, da trenerove zamisli dodju do izražaja.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 02 sep 2023, 23:12

02 sep 2023, 23:06
Napapijri je napisao/la:

Nekulturan si, kakav nacionalizam jbt samo sam zelioo reci da je i Vladan los golman kojem je svaka druga lopta ispadaala, a koliko ste gotivili jer to je dijete akademije, ono...poznati sarajevski merhamet ali prema drugima

Svaljujete krivicu tamo gdje je najmanje ima, a sta bi vi top golamana sa 19god u ovoj saban ligi
Drug ne znam sta si ti gledao ali zadnji put kad se nisam sekirao oko ubačaja je bilo kad je Vladan branio, znaš da će pokupiti loptu. Od utakmice sa Slobodom do kraja mandata je imao manje grešaka nego Šahinović u ovo godinu dana.

Momku sve najbolje neka napravi transfer i nek neko radi sa njim, može postati solidan golman svakako bolji od Dizdarevića ali nemoj ga kod nas.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 02 sep 2023, 23:15

Kako je bila crna atmosfera poslije ispadanja od Torpeda i poraza od Sloge, da mi je tad neko rekao u slijedeće četiri utakmice osvojit ćete 10 bodova, ja bi rekao da je lud. Prošle sezone nakon pet kola imali smo 9 bodova, nakon deset kola imali smo 15 bodova, tako da ovo nije uopšte loše. Pravi ispit će biti Zrinjski, a do tada hajcat raju za tekmu da nas bude bar 15 milja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2023, 23:16

Nirton je napisao/la:
02 sep 2023, 23:09
MortemHz je napisao/la:
02 sep 2023, 23:03
Nirton je napisao/la:

Daj mi reci Morto, ko je to danas bio na nivou. Svaka cast Ajdinu na 2 gola i donesenom bodu, ali kod oba smo imali dosta srece
Jedino Hasić. Ovo što može proći, da kažeš da je bilo ok možda Aničić i Buljubašić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Haksss, insimadop, JavierBosnia, rimljanin90, ristagrad, TETRAPAK, USB, Vanja8 i 65 gostiju.