#PonosanDoNeba kao da su od Fiorentine izgubili ovaj bod protiv Goska ima tu velicinu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- GrimReaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- GrimReaper
- Kontakt:
Pitari moji dragi ko vam je pravio ovaj novi veliki trans ? Gang Evil znaci Banda zla ne horda. Puno bolje i puno upecatljivije kao ste trebali onda ste barem mogli napraviti Evil Horde ili Horde of Evil pa da bude kako i stvarno jeste "horde zla" ovo gang evil zvuci kao jeftina verzija.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Kako ste prizivali prije Ibricica zivotom hahahMeraak1921 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:56
Brate moj , kako si zakljucio da imam vise dlaka na jajima nego on na glavi? Ljubi te brat reci nam, zanima me ozb
-
- Kontakt:
Taj trans ima dugu historiju,nije to sad nastaloGrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:49Pitari moji dragi ko vam je pravio ovaj novi veliki trans ? Gang Evil znaci Banda zla ne horda. Puno bolje i puno upecatljivije kao ste trebali onda ste barem mogli napraviti Evil Horde ili Horde of Evil pa da bude kako i stvarno jeste "horde zla" ovo gang evil zvuci kao jeftina verzija.
Uf dečko. Zaobiđi tu temu, nisi za toga, mogu ti to i ja potvrditi.GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:49Pitari moji dragi ko vam je pravio ovaj novi veliki trans ? Gang Evil znaci Banda zla ne horda. Puno bolje i puno upecatljivije kao ste trebali onda ste barem mogli napraviti Evil Horde ili Horde of Evil pa da bude kako i stvarno jeste "horde zla" ovo gang evil zvuci kao jeftina verzija.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Na stranu sto se prcate na ovoj temi, Ziljkic je 50% ekipe Sarajeva. Bez njega isto grupa amatera.
- GrimReaper
- Kontakt:
Ma znam da nije ali mi je uvijek cudno izgledao ne znam zasto.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:58Taj trans ima dugu historiju,nije to sad nastaloGrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:49Pitari moji dragi ko vam je pravio ovaj novi veliki trans ? Gang Evil znaci Banda zla ne horda. Puno bolje i puno upecatljivije kao ste trebali onda ste barem mogli napraviti Evil Horde ili Horde of Evil pa da bude kako i stvarno jeste "horde zla" ovo gang evil zvuci kao jeftina verzija.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- GrimReaper
- Kontakt:
samocelik je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:04Uf dečko. Zaobiđi tu temu, nisi za toga, mogu ti to i ja potvrditi.GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:49Pitari moji dragi ko vam je pravio ovaj novi veliki trans ? Gang Evil znaci Banda zla ne horda. Puno bolje i puno upecatljivije kao ste trebali onda ste barem mogli napraviti Evil Horde ili Horde of Evil pa da bude kako i stvarno jeste "horde zla" ovo gang evil zvuci kao jeftina verzija.

FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:

Oplakah
-
- Kontakt:
Najbolje celavo,bolje je i presaditi nego ko Bekrija sa paucinom prekrivat celavicu
- Meraak1921
- Kontakt:
Sta tjerate momka, dobro vam je rekao, gang evil znaci skupina debila, a ne to sto vi mislite
A oboje rumeni. Idi u **** 
Ja nemam takav kompleks. Osisao bi se na celavo iste sekudne.

Ja nemam takav kompleks. Osisao bi se na celavo iste sekudne.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 03 sep 2023, 01:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- GrimReaper
- Kontakt:
Nemoj tako meni je cak @SamoCelik to rekao. Nasao cojek svoji 2 minute da spadne debil na temi koja se zove "Premijer Liga BiH" a tim mu igra po sumama i gorama.Meraak1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:24Sta tjerate momka, dobro vam je rekao, gang evil znaci skupina debila, a ne to sto vi mislite
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:14samocelik je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:04Uf dečko. Zaobiđi tu temu, nisi za toga, mogu ti to i ja potvrditi.GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:49Pitari moji dragi ko vam je pravio ovaj novi veliki trans ? Gang Evil znaci Banda zla ne horda. Puno bolje i puno upecatljivije kao ste trebali onda ste barem mogli napraviti Evil Horde ili Horde of Evil pa da bude kako i stvarno jeste "horde zla" ovo gang evil zvuci kao jeftina verzija.
![]()

Stefi I hulahopka su jedna osoba. Nema sanse da su 2 retrda na ovoj kugli zemaljskoj.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Mislio sam da ce ovu sezonu Sarajevo skinuti Zrinjski sa trona, ali prevario sam se, Zrnjiski dobiva milione maraka od evrope sto znaci da ce jos jaciji biti, dok Sarajevo se bori sa Goskom da se spasi poraza 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Vidjelo se to na utakmici gdje ga je Oreč ugasio...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Mislim da ce se po prvi put i jedini put manijaci i horde udruziti kada budu degenecili stefana bulica. Kakva je ovo teletina,nemoguce sta pise i kako ima vise zivaca
Ono ko on ce se oglasiti, a svi mu zubi do pola,ostale polovice zuba nema od degeneka.Zamisli moras frizera promjenit,raspitali se pojedinci za termin i umjesto na šišanju zavrsio na šivanju.
Ono ko on ce se oglasiti, a svi mu zubi do pola,ostale polovice zuba nema od degeneka.Zamisli moras frizera promjenit,raspitali se pojedinci za termin i umjesto na šišanju zavrsio na šivanju.
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 03 sep 2023, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.