Kad je Ordaga u pitanju, on nije odigrao ni minute u ovoj sezoni.Obzirom da znamo da je došao rovit, ja priželjkujem njegov nastup i radujem mu se.NADAM SE DA ĆE ZAIGRATI I DONIJETI IZVJESNU PREVAGU U KORIST NAŠE EKIPE.husrefbeg je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:10Nema potrebe vršiti pritisak ko ce igrati ko ne. Apsolutno mi je nebitno ime igrača samo da se izaberu najspremniji i da se pobijedi. Ordaga ima šansu kao i svi ostali pa bujrum. Neka i Tino ako je spreman zaigra. Definitivno je on prvo ime učesnik SP i dugogodišnji najbolji igrač Hajduka ali od prošlosti se ne živi. Dobro bi bilo da nas dođe bar 2 hiljade u nedjelju. Dobar termin i vrijeme za pobjedu.tuzlac je napisao/la: ↑01 sep 2023, 16:33Upravo tako.Naša ekipa,naredno kolo,protivnik, očekivanja, prognoze....Ko da igra ,ko na klupu?Poslije utakmice radovanje -tugovanje.Vrući komentari ,pa onda oni sutra kad prenoći.Ja bih dao ne znam šta da vidim Ordagića u našoj ekipi.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 sep 2023, 11:59
Dize se prasina oko bezveznih stvari...U drugim klubovima kasni plata po 4-5 mjeseci pa igraju i ne talasaju.. Na kraju ja moram izneti da igraci uopste ne vode polemiku oko toga, da vise se ovdje na forumu vodi polemika oko stvari na koje mi ne mozemo da uticemo. Nase je da pruzimo podrsku, idemo na utakmice, to je ono sto mozemo mi. Nek se bavi svako onim cime je zaduzen i cime treba.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Drago mi je da će kapitensku traku nositi onaj kome i pripada,Nevres Fejzić.Hamza Redžić bi mogao dobiti šansu kao U-21.
Vjeruj da nije to taj Ordaga kojeg znamo. Jednostavno njega su povrede sprijecile u napretku. Daj Bože da se vrati.tuzlac je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:18Kad je Ordaga u pitanju, on nije odigrao ni minute u ovoj sezoni.Obzirom da znamo da je došao rovit, ja priželjkujem njegov nastup i radujem mu se.NADAM SE DA ĆE ZAIGRATI I DONIJETI IZVJESNU PREVAGU U KORIST NAŠE EKIPE.husrefbeg je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:10Nema potrebe vršiti pritisak ko ce igrati ko ne. Apsolutno mi je nebitno ime igrača samo da se izaberu najspremniji i da se pobijedi. Ordaga ima šansu kao i svi ostali pa bujrum. Neka i Tino ako je spreman zaigra. Definitivno je on prvo ime učesnik SP i dugogodišnji najbolji igrač Hajduka ali od prošlosti se ne živi. Dobro bi bilo da nas dođe bar 2 hiljade u nedjelju. Dobar termin i vrijeme za pobjedu.
Da budemo realni. Fejza prošle i ove sezone bio je na nivou maksimalno na 3 do 4 utakmice ostalo katastrofa. Treba dati mladem golmanu sansu.
Da se uči braniti kod nas,je li.Emoj Hazre mi bi tako ispali iz lige ko čep.Golman i centarfor obavezno moraju biti iskusni igrači,to je staro fudbalsko pravilo.
- Što se tiče Ordagića ,pružimo mu šansu jer smo je pružili "iskasapljenom" Hadžiću i eno sad se vratio.
- Što se tiče Ordagića ,pružimo mu šansu jer smo je pružili "iskasapljenom" Hadžiću i eno sad se vratio.
Igman bez ponajboljeg fudbalera gostuje u Tuzli
PREMIJER LIGA BIH01/09/2023 u 19:33 h
Za naš portal je to potvrdio šef stručnog štaba Konjičana Dženis Ćosić
Nakon zaostale utakmice protiv Željezničara u srijedu (0:1), fudbaleri Igmana idu na novo gostovanje, a u nedjelju će na megdan Tuzla Cityju, koji iza sebe ima tri poraza. No, prema prikazanoj igri Tuzlaci su zaslužili više. Svjestan toga je i šef stručnog štaba Igmana Dženis Ćosić.
- Upravo tako, što se tiče nijihove pozicije i stanja na tabeli, po igrama ne zaslužuju biti tu gdje su. Imaju kvalitetu, koja je dobra za gornji dio tabele, ali nisu imali sreće. Pravimo jednu analizu da vidimo na koji način ćemo se postaviti. Pokušat ćemo se nametnuti, nadigravati i tražiti bodove, kao i u svim utakmicama ranije, gdje smo bili blizu osvajanju bodova. Imamo respekt prema njima, moramo biti izuzetno oprezni. Želimo da se pokažemo u najboljem svjetlu, kaže Ćosić za ****.
On izdvaja dva igrača Tuzla Cityja, koji su najveća opasnost za Igman, ali i za svaki drugi tim u ligi.
- Radio sam u Tuzla Cityju godinu i pol, ima tu još nekih 40 posto ekipe iz toga vremena. Ali moram istaći da je najopasnija strana Tuzla Cityja dvojac Mirzad Mehanović - Irfan Hadžić, koji u svakom momentu mogu da vas ugroze. Imaju oni u sredini Karjaševića, imaju brzinu preko Nukića i mislim da su se izuzetno dobro adaptirali Mašović i Delimeđac, tako da su u Tuzli dobro pogodili sa pojačanjima. Ti igrači koji su došli napravili su drugu sliku ekipe, ali opet u svemu izdvajam dva prvopomenuta igrača, kazao nam je Ćosić, čija ekipa vjerovatno neće biti kompletna na Tušnju.
- U ovom momentu imamo problem s povredom Stefana Denkovića, vjerovatno ga nećemo koristiti u ovom susretu, zaključio je Ćosić.
PREMIJER LIGA BIH01/09/2023 u 19:33 h
Za naš portal je to potvrdio šef stručnog štaba Konjičana Dženis Ćosić
Nakon zaostale utakmice protiv Željezničara u srijedu (0:1), fudbaleri Igmana idu na novo gostovanje, a u nedjelju će na megdan Tuzla Cityju, koji iza sebe ima tri poraza. No, prema prikazanoj igri Tuzlaci su zaslužili više. Svjestan toga je i šef stručnog štaba Igmana Dženis Ćosić.
- Upravo tako, što se tiče nijihove pozicije i stanja na tabeli, po igrama ne zaslužuju biti tu gdje su. Imaju kvalitetu, koja je dobra za gornji dio tabele, ali nisu imali sreće. Pravimo jednu analizu da vidimo na koji način ćemo se postaviti. Pokušat ćemo se nametnuti, nadigravati i tražiti bodove, kao i u svim utakmicama ranije, gdje smo bili blizu osvajanju bodova. Imamo respekt prema njima, moramo biti izuzetno oprezni. Želimo da se pokažemo u najboljem svjetlu, kaže Ćosić za ****.
On izdvaja dva igrača Tuzla Cityja, koji su najveća opasnost za Igman, ali i za svaki drugi tim u ligi.
- Radio sam u Tuzla Cityju godinu i pol, ima tu još nekih 40 posto ekipe iz toga vremena. Ali moram istaći da je najopasnija strana Tuzla Cityja dvojac Mirzad Mehanović - Irfan Hadžić, koji u svakom momentu mogu da vas ugroze. Imaju oni u sredini Karjaševića, imaju brzinu preko Nukića i mislim da su se izuzetno dobro adaptirali Mašović i Delimeđac, tako da su u Tuzli dobro pogodili sa pojačanjima. Ti igrači koji su došli napravili su drugu sliku ekipe, ali opet u svemu izdvajam dva prvopomenuta igrača, kazao nam je Ćosić, čija ekipa vjerovatno neće biti kompletna na Tušnju.
- U ovom momentu imamo problem s povredom Stefana Denkovića, vjerovatno ga nećemo koristiti u ovom susretu, zaključio je Ćosić.
FK TUZLA CITY - FK IGMAN ,03.09.2023. Stadion Tušanj 19:45 ,Nema TV prenosa.
Sudija:Kazlagić Mirza – Cazin
A 1 - Udovičić Sreten – Prijedor
A 2 - Maskaljević Perica – Orašje
4 - Deljković Benjamin – Sarajevo
Sudija:Kazlagić Mirza – Cazin
A 1 - Udovičić Sreten – Prijedor
A 2 - Maskaljević Perica – Orašje
4 - Deljković Benjamin – Sarajevo
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Ova utakmica će pokazati gdje smo i šta možemo.
Nadam se da će sudije biti korektne, nista više, da bi imali objektivnu sliku ekipe i mogućnosti.
Problem jesu tri vezana poraza ali takav nam raspored. Nije sramota niti kraj svijeta izgubiti u Širokom, na Grbavici i kući od Sarajeva. Problem je što su te utakmice bile sve jedna za drugom.
Istini za volju niko od njih nas nije razbio niti nešto posebno nadigrao. U narednom periodu ćemo vidjeti od čega smo i koje su nam mogućnosti.
Nadam se da će sudije biti korektne, nista više, da bi imali objektivnu sliku ekipe i mogućnosti.
Problem jesu tri vezana poraza ali takav nam raspored. Nije sramota niti kraj svijeta izgubiti u Širokom, na Grbavici i kući od Sarajeva. Problem je što su te utakmice bile sve jedna za drugom.
Istini za volju niko od njih nas nije razbio niti nešto posebno nadigrao. U narednom periodu ćemo vidjeti od čega smo i koje su nam mogućnosti.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Nešto se sjetih kraja prošle sezone i predzadnjeg kola, pa da pitam tebe tuzlac ti to najbolje znaš. Jesmo li i Igmanu dužni i hoćemo li im vratiti sutra? Ako je vraćanje dugova da ne idem bezveze na stadion.
Koja si ti legendaPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2023, 14:55Nešto se sjetih kraja prošle sezone i predzadnjeg kola, pa da pitam tebe tuzlac ti to najbolje znaš. Jesmo li i Igmanu dužni i hoćemo li im vratiti sutra? Ako je vraćanje dugova da ne idem bezveze na stadion.
Nismo.Mi smo lani igrali s njima u jesen 2 utakmice .U Konjicu i Srebreniku.U Srebreniku smo im pozajmili 3 boda jer su loše startali u prvenstvu.Dug od ta 3 boda je morao biti vraćen .Kad je izvučen raspored po Bergeru pokazalo se da je u pitanju predzadnje kolo.Igman je pošteno vratio 3 boda.Ali su u igri bili Velež kojeg je Sarajevo pobijedilo u Mostaru da opet oni dadnu Konjicu na Koševu u zadnjem kolu.Sarajevo nam je to debelo naplatilo.Za Zrinjski je jasno mi smo njima pustili u Kupu, oni nama u zadnjem kolu.Mada mislim da nismo sve prema njima odužili.Ostala je i utakmica u kojoj smo pobijedili na Grbavici.Sad se pokazalo da je tu utakmicu Željo dao i s njom ubio 2 muhe.Riješio se Mulalića i zadužio nas za ovu sezonu.Hazre je napisao/la: ↑02 sep 2023, 15:04Koja si ti legendaPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2023, 14:55Nešto se sjetih kraja prošle sezone i predzadnjeg kola, pa da pitam tebe tuzlac ti to najbolje znaš. Jesmo li i Igmanu dužni i hoćemo li im vratiti sutra? Ako je vraćanje dugova da ne idem bezveze na stadion.![]()
![]()
mislim da valja vratiti...
![]()
Nemamo nikakve obaveze prema Igmanu i utakmica će biti oprave.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 02 sep 2023, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Hazre ,Hazre ,blago tebi.Hazre je napisao/la: ↑02 sep 2023, 15:04Koja si ti legendaPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2023, 14:55Nešto se sjetih kraja prošle sezone i predzadnjeg kola, pa da pitam tebe tuzlac ti to najbolje znaš. Jesmo li i Igmanu dužni i hoćemo li im vratiti sutra? Ako je vraćanje dugova da ne idem bezveze na stadion.![]()
![]()
![]()
Mi smo uznapredovali na TM.SADA VRIJEDIMO €3.48m.
IGMAN KONJIC €2.65m.
IGMAN KONJIC €2.65m.
.......................................fejzić
...........ćorić............bihorac..........ristić.............nikić(hodžić)
.....................karjašević(ordagić)..................redžić
..............nukić.............. mehanović ..................pantelić
.............. ................ ....hadžić
...........ćorić............bihorac..........ristić.............nikić(hodžić)
.....................karjašević(ordagić)..................redžić
..............nukić.............. mehanović ..................pantelić
.............. ................ ....hadžić
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 02 sep 2023, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
- jointunija
- Kontakt:
Mulalić je otišao prije utakmice sa vama!tuzlac je napisao/la: ↑02 sep 2023, 15:40Nismo.Mi smo lani igrali s njima u jesen 2 utakmice .U Konjicu i Srebreniku.U Srebreniku smo im pozajmili 3 boda jer su loše startali u prvenstvu.Dug od ta 3 boda je morao biti vraćen .Kad je izvučen raspored po Bergeru pokazalo se da je u pitanju predzadnje kolo.Igman je pošteno vratio 3 boda.Ali su u igri bili Velež kojeg je Sarajevo pobijedilo u Mostaru da opet oni dadnu Konjicu na Koševu u zadnjem kolu.Sarajevo nam je to debelo naplatilo.Za Zrinjski je jasno mi smo njima pustili u Kupu, oni nama u zadnjem kolu.Mada mislim da nismo sve prema njima odužili.Ostala je i utakmica u kojoj smo pobijedili na Grbavici.Sad se pokazalo da je tu utakmicu Željo dao i s njom ubio 2 muhe.Riješio se Mulalića i zadužio nas za ovu sezonu.Hazre je napisao/la: ↑02 sep 2023, 15:04Koja si ti legendaPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 sep 2023, 14:55Nešto se sjetih kraja prošle sezone i predzadnjeg kola, pa da pitam tebe tuzlac ti to najbolje znaš. Jesmo li i Igmanu dužni i hoćemo li im vratiti sutra? Ako je vraćanje dugova da ne idem bezveze na stadion.![]()
![]()
![]()
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Tačno.jointunija je napisao/la: ↑02 sep 2023, 16:08Mulalić je otišao prije utakmice sa vama!tuzlac je napisao/la: ↑02 sep 2023, 15:40Nismo.Mi smo lani igrali s njima u jesen 2 utakmice .U Konjicu i Srebreniku.U Srebreniku smo im pozajmili 3 boda jer su loše startali u prvenstvu.Dug od ta 3 boda je morao biti vraćen .Kad je izvučen raspored po Bergeru pokazalo se da je u pitanju predzadnje kolo.Igman je pošteno vratio 3 boda.Ali su u igri bili Velež kojeg je Sarajevo pobijedilo u Mostaru da opet oni dadnu Konjicu na Koševu u zadnjem kolu.Sarajevo nam je to debelo naplatilo.Za Zrinjski je jasno mi smo njima pustili u Kupu, oni nama u zadnjem kolu.Mada mislim da nismo sve prema njima odužili.Ostala je i utakmica u kojoj smo pobijedili na Grbavici.Sad se pokazalo da je tu utakmicu Željo dao i s njom ubio 2 muhe.Riješio se Mulalića i zadužio nas za ovu sezonu.
- "Željezničar je u srijedu naveče poražen u Kupu Bosne i Hercegovine od Veleža sa 1:0, a dan kasnije je Edis Mulalić podnio ostavku na mjesto trenera.
Ovo je ya Željezničar bio drugi vezani poraz, ali su na društvenim mrežama objavili da još ništa nije gotovo i da će se borba za Evropu nastaviti.
“Borba za Evropu se nastavlja – samo zajedno možemo do cilja! U subotu nas očekuje nova utakmica na našoj Grbavici. Samo zajedno uz podršku sa tribina, onako kako Željinim navijačima i dolikuje, možemo do konačnog cilja, a to je plasman u evropska takmičenja. Utakmica protiv Tuzla sitija igra se u subotu od 20 časova. Zajedništvo i podrška Plavima je itekako potrebna. Vidimo se na Grbavici!” – stoji u saopštenju Željezničara".
-----------------------------------------------
- " Mnogi su mislili da Željezničar ima dogovorenog zamjenika za Mulalićevu poziciju, ali je jasno da to nije istina, s obzirom na to da će ekipu u važnom duelu protiv Tuzla Cityja voditi dosadašnji Mulalićevi pomoćnici Haris Alihodžić i Jadranko Bogićević, kojima će pomagati Samir Bekrić, fudbaler i sportski direktor Plavih, kao i šef omladinskog pogona Edin Ćurić. Iako je u saopštenju kluba navedeno da će oni privremeno voditi ekipu, ne bi bilo iznenađenje da oni "produže" svoj mandat na klupi".
------------------------------------------
Borba za poziciju trenera je bila otvorena.Trebalo je otjerati Alihodžića ,Bogićevića......
Sa pobjedom danas akoBogda idemo na 8 ili 7 mjesto.Zavisi od meča Velež -Žerljezničar.Tu nam godi poraz Veleže ili remi.
Gostovanje u Doboju poslije današnjeg kola je nama prilika da stanemo na noge.
Gostovanje u Doboju poslije današnjeg kola je nama prilika da stanemo na noge.
Sinoć Sarajevo remi u Gabeli.Nigdje onog "silnog" Sarajeva sa Tušnja protiv nas a sve se unaprijed znalo.Mi GOŠK-a nafilovali u Gabeli 4-1.....Zaista mi je žao što smo tu utakmicu protiv Sarajeva morali vraćati dug.Na terenu je bilo smiješno ali kad se uzme u obzir pozadina svega ,jasno je što je bilo tako.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 03 sep 2023, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Po tebi onda **** ligu...gasi odmah sve ako je tako. Onda je ova nasa liga pranje para...tuzlac je napisao/la: ↑03 sep 2023, 09:08Sinoć Sarajevo remi u Gabeli.Nigdje onog "silnog" Sarajeva sa Tušnja protiv nas a sve se unaprijed znalo.Mi GOŠK-a nafilovali u Gabeli 4-1.....Zaista mi je žao što smo tu utakmicu protiv Sarajeva morali vraćati dug.Na terenu je biosmiješno alikad se uzme u obzir pozadina svega ,jasno je što je bilo tako.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.