Ne mogu da organizuju prodaju karata ti ocekujes nekog igraca da dovedu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo jos jednog bota
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zar se ne smije uputiti nikakva kritika? Kada rade lalvovski posao po pitanju saniranja duga svi ih pohvalimo, medjutim kad evidentno ne znaju kvalitetno odraditi prodaju ulaznica treba se kritikovati u cilju poboljsanja navedenog problema, ne da se neko tjera. Ako kazes da se presjednik Zelje ne bi trebao ponasati onako kao na tekmi protiv Igmana onda si bot? Niko nije rekao da se tjera nego samo da ono nije dolicno ponasanje nekoga ko obnasa takvu funkciju.
Ma treba ih kritikovati normalno, posebno za organizaciju protiv Igmana. Ono je sramota sa prodajom karata, koliko je samo ljudi ostalo ispred stadiona.
Što se tiče same utakmice, neću puno jer je već prošlo i nije ni bitno ali generalno mislim da smo odigrali dosta bolje nego protiv Tuzle i Posušja al' nisam siguran koliko će Mekić i Krpić u prvom redu igrati na ovakvom nivou, a kad padnu biće svega bez pojačanja jbg.
Ono neko ciganisanje kada nismo vratili loptu Igmanu nakon što je onaj njihov čupavi izbacio loptu je sramotno kao i ulazak u one rasprave i naguravanje poslije toga, a krivi smo sto posto.
Situacija pred kraj utakmice sa Bodulom i dječakom koji dodaje lopte neću ni komentarisati jer ipak je dijete u pitanju, a svašta bih rekao.
I šlag na tortu ono sa Zebom, nekog xy navijača još i razumijem odnosno ne razumijem al' me ne čudi jer svakakve mrake ima al' kad pročitah da se Edis hvatao za međunožje i psovao Zebi, nisam mogao vjerovati da to jedan predsjednik može sebi dopustiti. Okej, iz kluba su to odmah demantovali, meni Edis ne djeluje kao takav lik i izgleda dosta smireno al' ružno je i čitati onakve stvari.
Sve u svemu, nema potrebe za tim stvarima, pogotovo nije bilo potrebe u tekmi sa Igmanom. Ljudi su došli igrati fudbal, nisu se bunkerisali, ponekad iskoristili priliku da se valjaju (ko to ne radi u našoj ligi), igrali fer i korektno, apsolutno bespotrebna tenzija i poslije nastavak rata saopćenjima.
PS: Ima li šta od Štile, dokle je sa oporavkom?
Što se tiče same utakmice, neću puno jer je već prošlo i nije ni bitno ali generalno mislim da smo odigrali dosta bolje nego protiv Tuzle i Posušja al' nisam siguran koliko će Mekić i Krpić u prvom redu igrati na ovakvom nivou, a kad padnu biće svega bez pojačanja jbg.
Ono neko ciganisanje kada nismo vratili loptu Igmanu nakon što je onaj njihov čupavi izbacio loptu je sramotno kao i ulazak u one rasprave i naguravanje poslije toga, a krivi smo sto posto.
Situacija pred kraj utakmice sa Bodulom i dječakom koji dodaje lopte neću ni komentarisati jer ipak je dijete u pitanju, a svašta bih rekao.
I šlag na tortu ono sa Zebom, nekog xy navijača još i razumijem odnosno ne razumijem al' me ne čudi jer svakakve mrake ima al' kad pročitah da se Edis hvatao za međunožje i psovao Zebi, nisam mogao vjerovati da to jedan predsjednik može sebi dopustiti. Okej, iz kluba su to odmah demantovali, meni Edis ne djeluje kao takav lik i izgleda dosta smireno al' ružno je i čitati onakve stvari.
Sve u svemu, nema potrebe za tim stvarima, pogotovo nije bilo potrebe u tekmi sa Igmanom. Ljudi su došli igrati fudbal, nisu se bunkerisali, ponekad iskoristili priliku da se valjaju (ko to ne radi u našoj ligi), igrali fer i korektno, apsolutno bespotrebna tenzija i poslije nastavak rata saopćenjima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treba i kahvom da ih pocastimo?
Kad god su mogli doci do daha ciganisali su,valjali,otezali
Evo izbacicu loptu a niko ne lezi na travi,ma ja....
Kad god su mogli doci do daha ciganisali su,valjali,otezali
Evo izbacicu loptu a niko ne lezi na travi,ma ja....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nema potrebe za pirotehnikom i kaznama a sve drugo ponekad ima potrebeRaonffa je napisao/la: ↑02 sep 2023, 18:49Ma treba ih kritikovati normalno, posebno za organizaciju protiv Igmana. Ono je sramota sa prodajom karata, koliko je samo ljudi ostalo ispred stadiona.
-
- Kontakt:
Upravu je Raonffa. Allyson je bio lezao na travi, igrac Igmana se okrenuo da ispuca loptu u aut, u međuvremenu je Allyson bio ustao za trave, ali ovaj to nije vidio. Pregledao sam tu situaciju par puta na yt, ispalo nesportski sa nase strane. To nam nije potrebno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ležao je Alison na travi kad je čupo izbacio loptu, to sam ja vidio i na samoj utakmici, a odlično se vidi i na onim hajlajtsima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Trebali smo im jos kafu skuhati, rahat lokum i muzicku naravno.
Znaci pasa moj za vrat sve ko kokosi ako treba, ovdje boDeve nek zaborave. Bilo proslo hajde ba sretno Igmanu i nek onako Zajkoni reaguje kad igraju protiv pita.
Protiv Veleza trebamo vise sutirati ka golu van 16. Mozda se odbije od golmana pa neko nas naleti i eto zgoditka.
Tesko ce biti oni ce dati 100% od sebe i treba biti koncentracija na nivou.
Zao mi Stile nema ga vec dugo vremena, jedan od najboljih igraca prosle sezone.
Sretno nam

Znaci pasa moj za vrat sve ko kokosi ako treba, ovdje boDeve nek zaborave. Bilo proslo hajde ba sretno Igmanu i nek onako Zajkoni reaguje kad igraju protiv pita.
Protiv Veleza trebamo vise sutirati ka golu van 16. Mozda se odbije od golmana pa neko nas naleti i eto zgoditka.
Tesko ce biti oni ce dati 100% od sebe i treba biti koncentracija na nivou.
Zao mi Stile nema ga vec dugo vremena, jedan od najboljih igraca prosle sezone.
Sretno nam
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma treba poceti kao u engleskoj. Jasno reci da necemo izbacivati loptu iz igralista dok sudija ne svira da se izbaci. Mene nervira i kad nasi leze bez razloga a ide protivnikova kontra (a to amoah zna cesto raditi npr) ili kad mi trebamo u kontru a sbe u cilju fol da se dokaze da te udario. I sta pridje sudija igracu kaze mu ustani, igrac sudiji kaze ovaj me udario i nista se ne desi osim prosipanja akcija ili vremena.
A i generalno nam je katastrofa to valjanje po terenu u ligi i nece ni prestati dok se ne pocne tako raditi. Nek lezi na travi ili nas ili njihov i nek se ne izbacuje lopta, klinac ce ga sliedeci put lezati kad bude primljen gol tako nego ce ustati i sprintati da se postavi u odbranu.
A i generalno nam je katastrofa to valjanje po terenu u ligi i nece ni prestati dok se ne pocne tako raditi. Nek lezi na travi ili nas ili njihov i nek se ne izbacuje lopta, klinac ce ga sliedeci put lezati kad bude primljen gol tako nego ce ustati i sprintati da se postavi u odbranu.
Pozdrav svoj PLAVOJ BRAĆI.
Već 3 godine pratim redovno forum, i odlucio sam se tek sad registrovati.
Želim nam ljepšu sezonu nego prethodnu i 3 boda danas u vrapcicima, ako Bog da.
Već 3 godine pratim redovno forum, i odlucio sam se tek sad registrovati.
Želim nam ljepšu sezonu nego prethodnu i 3 boda danas u vrapcicima, ako Bog da.
- dubioza144
- Kontakt:
Hajde Željo pobijedi bodove donesi 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ovog momka gurnuti odmah da s klupe dobija sansu svaku tekmu
https://www.transfermarkt.com/dzenan-sa ... ewerb/BI19
nemamo sta cekati, brutalna statistika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treneru poslusaj me opet.Proslu si me posluso i pobjedili smo.Dakle obecaj premiju kakvu bilo da se igraci osjećaju da su cjenjeni tj da se postuje njihov trud.Objasni da ide pauza daj im jedan dan ekstra slobodno.E onda ih nahajcaj i reci im da smo mi za njih cigani olos da je nas stadion sugavica.Oni će dat 120%.Danas obavezno Cosic i Obuca u prvih 11.Ostavi Hamu na klupi ubaci ga zadnjih pola sata i Mekica isto.Danas nek igraju i Rustem i Biber bez Drlje i Haracica.Iz tvoje znanje uzimamo sa ovom taktikom 1-0.Ovcina a moze i Cosic sladje je.
- NerminFatic
- Kontakt:
E cuj Obuca!!!Alipasino je napisao/la: ↑03 sep 2023, 11:19Treneru poslusaj me opet.Proslu si me posluso i pobjedili smo.Dakle obecaj premiju kakvu bilo da se igraci osjećaju da su cjenjeni tj da se postuje njihov trud.Objasni da ide pauza daj im jedan dan ekstra slobodno.E onda ih nahajcaj i reci im da smo mi za njih cigani olos da je nas stadion sugavica.Oni će dat 120%.Danas obavezno Cosic i Obuca u prvih 11.Ostavi Hamu na klupi ubaci ga zadnjih pola sata i Mekica isto.Danas nek igraju i Rustem i Biber bez Drlje i Haracica.Iz tvoje znanje uzimamo sa ovom taktikom 1-0.Ovcina a moze i Cosic sladje je.

Nije da ja nesto zamjeram Basicu i kritikujem njega ali zalosno mi sto u ovom kokuzluku i nemogucnoscu dovest skupe igrace mi nismo "izbacili" nijednog naseg igraca.irfo je napisao/la: ↑03 sep 2023, 10:41Ovog momka gurnuti odmah da s klupe dobija sansu svaku tekmu
Taj omladinski pogon izgleda bas mrka kapa.
Veceras hladne glave protiv pitara vecih od pravih pitara. Oni ce bit bas nalozeni i treba to iskoristit. Sigurno u odbrani, cvrsto na sredini terena i brzo naprijed.
Mozemo!!!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma bacilo me.Napiso sam kasnije Ovcina.Trema pred tekmu.Plavoj braci sretan put koji idu.Remza će polit vode iz bokala da sve hairli prodje.
Izvini drug a šta treba ??? Dosta je pisanja po nama, puna podrška Edisu. Zeba i bivse legende osipam se na njih, klub ide sigurnim oporavkom abd za 2 3 sezone mi se borimo za titulu. A ti ako ces u ovoj ligi glumiti poštenje i fair play, svi ce te yebati... Nego svi zajedno da se borimo za naseg Želju jer briga nas kako do cilja, vazno je da uspijemo. VOLIM TE ŽELJORaonffa je napisao/la: ↑02 sep 2023, 18:49Ma treba ih kritikovati normalno, posebno za organizaciju protiv Igmana. Ono je sramota sa prodajom karata, koliko je samo ljudi ostalo ispred stadiona.
Kakvo ba postenje.Da te moze svako nazitgu kako hoce.Samo bezobrazno grubo i bez pardona.