Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uh pozitiveee, sinoc do 4:30 je bilo timbatumba bambam, da cujem gdje je jos bilo? Da znam gdje sam bio, cija je sekana nastradala, ubi piva nmg se sjetit, znam da je bila dlakava mindza, vise dlaka na mindzi nego bekrija i ibra na glavi
Sretno hercegovačkim klubovima danas, Igman i Velež 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sve se razumijemo i slažemo.brig je napisao/la: ↑03 sep 2023, 12:03Ma sve okDTzmu30 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 11:5614 igrača Zrinjskog ima crijevnu virozu. Od toga, navodno, 8 iz prvih 11.brig je napisao/la: ↑03 sep 2023, 11:52
Tuzla City
A Sarajevo kad smo igrali sa 12 igrača i rezervnim golmanom juniorom
Al ne vrijede ista pravila za sve. Zrinjski ima kadar od 30+ igrača, ako ih fali 10 opet ih ima i vise nego dovoljno za odigravanje utakmice
Ali ova liga nema smisla vec odavno, a regularnosti isto ni na mapi pa ne bi cudilo da 24h prije se odgodi
Polako, još ništa nije službeno odgođeno.
Ne znam pravilnik o natjecanju u PLBiH, da li u ovom slučaju odgodu mora potvrditi i protivnička momčad, ili odluku donosi samo natjecateljska komisija?
Ako je tako kako je, al sam htio reć da se ne moze odgađat tako bas a naveli smo iznad da je Široki igrao sa juniorima i jednom na Koševu sa 12 igrača. Jedino Velež odgodio tjedan dana i tada smo bili osakaćeni i jos jace prođemo ih
Ja isto mislim da je bolja opcija odigravanje utakmice, nego daljna odgoda. Jer je onda uopće upitno odigravanje svih odgođenih utakmica do zimske pauze, zbog PLBiH,KUPa BIH i Europe. A u kadru imamo 32 igrača, taman evo prilike da proba ostale igrače koji nisu imali minutažu.
Eventualno, bilo bi ok da se odgodi za srijedu ili četvrtak, ali to bi Široki Brijeg morao potvrditi i pristati.
Odgađanje utakmice za nekad kasnije ne smije biti opcija!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Ti baš obolio na stadion Mokri Dolacbrig je napisao/la: ↑03 sep 2023, 11:50Posusje Sloga 3000 gledatelja
Pa kakva lakrdija ovo nema nigdje![]()
Ima na stranici Sloge pocetak utakmice tribina mala vise prazna nego popunjena, a na ostalim slikama se vidi da velika nije puna tako da nema teorije da je 3000
Galerija fotografija Posusja mudro odrađena samo sa krupnim kadrovima. Kakvi mitomani![]()
Pa gore sam skoro svaku utakmicu, pogledamVjeverica777 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 12:13Ti baš obolio na stadion Mokri Dolacbrig je napisao/la: ↑03 sep 2023, 11:50Posusje Sloga 3000 gledatelja
Ima na stranici Sloge pocetak utakmice tribina mala vise prazna nego popunjena, a na ostalim slikama se vidi da velika nije puna tako da nema teorije da je 3000
Galerija fotografija Posusja mudro odrađena samo sa krupnim kadrovima. Kakvi mitomani![]()
Pogotovo jace utakmice kad su. Nije mi jasno ovakvo laziranje brojki gledatelja
Ajde da je to nesto malo kao i svudje al ovo je barem duplo
-
- Kontakt:
Ja sam bio na Mokrom Docu, nema teorije da je bilo 3000brig je napisao/la: ↑03 sep 2023, 12:15Pa gore sam skoro svaku utakmicu, pogledamVjeverica777 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 12:13Ti baš obolio na stadion Mokri Dolacbrig je napisao/la: ↑03 sep 2023, 11:50Posusje Sloga 3000 gledatelja
Pogotovo jace utakmice kad su. Nije mi jasno ovakvo laziranje brojki gledatelja
Ajde da je to nesto malo kao i svudje al ovo je barem duplo
Jos mi nije jasno kako je Sarajevo izgubilo od Sloge, realan rezultat sinoc bi bio 8-0 za Posusje
Kako ti nije jasno.Pa nije igro Petarda u prvih 11.Stipu šuplju pitari su prvi.Protiv Veleza vile ih pronosale juce vilenjaci i golman Bobi.Sta će tek bit kad proigraju i kad se Petarda oporavi.
-
- Kontakt:
Kmee
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Je li bilo gostujucih navijaca?MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑03 sep 2023, 12:20Ja sam bio na Mokrom Docu, nema teorije da je bilo 3000
Jos mi nije jasno kako je Sarajevo izgubilo od Sloge, realan rezultat sinoc bi bio 8-0 za Posusje
Joj Manijaka, sto vam to treba 

-
- Kontakt:
Manijaci prvae sranja po gradu...
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Kakav je ovo party u istočnom dijelu grada? 

E jeste našli gdje ćete upasti, najprometnija lokacija što se turista tiče. Nemoguće da ne znate nigdje drugo, nego do Starog mosta doći... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- siroki1991
- Kontakt:
https://****/vijest/siroki-brijeg- ... yju/102029
Siroki protiv Tuzle igrao sa juniorima - bez odgode…
https://****/sport/nogomet/sara ... aca/327139
Siroki protiv Sarajeva sa 13 igraca - bez odgode
Zrinjski u kadru ima preko 30igraca , savez je na potezu da ostane dosljedan…
https://****/sport/nogomet/sara ... aca/327139
Ljudi imaju 45 igraca na platnom spisku. Druga ekipa im je li la s nasom najjacom postavom. Jel ih stid zatrazit odgodu?
Zadnja izmjena: since1948, dana/u 03 sep 2023, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ŠIROKI!
Tacno sigurno,kad ste mogli vi neznam što nebi mogli oni,mada mislim da u ovom slucaju vi morate dati saglasnost da se utakmica odgodi,oni su svakako 3 bonus odgode ispucalisiroki1991 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 13:32https://****/vijest/siroki-brijeg-samo-sa-pet-seniora-putuje-na-gostovanje-tuzla-cityju/102029
https://****/sport/nogomet/sarajevu-derbi-kola-siroki-zbog-korone-dosao-sa-samo-13-igraca/327139

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mazlumi se igraju sa ozbiljnim stvarima..dok neki PTSP-ovac sto ima radnje ovuda ne zarafala..jos nam to treba
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Najtrofejniji klub ne dolazi iz svijeta nogometa…MrAmarOsim je napisao/la: ↑03 sep 2023, 11:33Dobar dan Bosno i Hercegovino. Danas igra najtrofejniji bosanskohercegovački klub, klub koji je nakon svoje duge historije i dan danas ono što je bio i kada je nastao, klub raje i radničke klase. DANAS IGRA ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: MOCTAP1981 i 15 gostiju.