Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta ocekivati od besposlicara koji odu cak do Jajca kad i ne igra njihov klub samo da napadnu druge. Ovo danas je makar prihvatljivo jer igraju u Mostaru. Dok god prolaze sa mininalnim kaznama ili bez kazni za takve poduhvate oni ce to raditi. Tek ce smannjiti kad padne mrtva glava pa ih budu hvatali po kucama
U salakovcu policija vraca sva auta za koja procjeni da su navijaci unutra. Kombije sve redom.
Logicno.
Logicno.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Goni g.ovna nazad u Sarajevo
Pa kad se krenu uvodit zabrane gostovanja, ovakvi narkomani ce biti istrebljeni iz grupa i moci ce se iole normalno funkcionisat
-
- Kontakt:
**** ti mi majku. Dokle ce se ovaj debil tolerisati?? U svakom drugon postu poziva na ubistvo manijaka…Belegija je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:08Ovo nisu navijaci debilu. Dosla narkomanija 6 sati prije utakmice da napada ljude u radnjama. Isti ovi su ubili rahmetli Mirzu da bi mogli dilati po tribini. Steta je sto ih ovi ljudi nisu sve pobili19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:01Tebe je sevap ubiti od batina, kretenu bolesni. Banujte ovoga, vec par puta poziva na ubistva navijaca
Danas dakle bez Manijaka na utakmici, neka cestitaju ovim debilima koji su mogli ostati bez glave.
Nije ovo stvar hrabrosti, muda i sl. nego cista ludorija.
Nije ovo stvar hrabrosti, muda i sl. nego cista ludorija.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 03 sep 2023, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Realno Red Army su fasovali postali ste mitomani ko vasa braca.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- skullcrusher
- Kontakt:
Evo kulturno da ti napisem, kako te nije stid to pisat ?LegendaIvica je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:12Posto vidim istu stvar pises kao sto su pisali listicani prije „ Ovi su dosli samo sa razlogom da prave belaj i to obicnim ljudima.“ Znaci proslo vas je ono „Istina za Vedrana“ sada je znaci opet OK ubijati.Belegija je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:05Ovi su dosli samo sa razlogom da prave belaj i to obicnim ljudima. Vidis gdje su dosli da razbijaju i tuku??? Steta je sto neko od ovih domacina nije ispucao radal po njima.LegendaIvica je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:02
Ti si onaj sto je rekao da je trebao onaj vas pucati iz auta u naseg navijaca. Sta se desilo sa „Istina za Vedrana“?
Ubijati i pistolji sada dozvoljeni ili ste ipak jos protiv?
Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 03 sep 2023, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
tebe treba uhapsiti kao wannabe huligana samo mjesec dana robije da dobijes i da se fino okrenes svakodnevnom zivotu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nisam rekao da je bio belaj vec da je neki Zeljin bjezeci preko Musale otrcao u Balordinu, a tamo su kafane gdje se RA iskuplja. Provjeren info 100%Makso je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:12Ne pričaj gluposti. Nikakav belaj nije bio na Carinimostar_mo je napisao/la: ↑03 sep 2023, 13:57Koliko imam info manijaci su dobili ozbiljan degenek...problem je sto tu ljudi , uglavnom ratni vetwrani imaju svoje radnje pa su i oni uletili u tucu..sad mi kolega pise da je neki manijak u tom krslusu i bjezaniji zalutao i upao sam na carinu pred kafic gdje se RA iskuplja.
Ne pozdravljam ovo al takvima treba degenek
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
Manijaci kao i obicno, jedina navijacka grupa u BiH koja vrijedi. Koja ide svugdje, upada i redovno akcija. Dobili/izgubili nije bitno…
-
- Kontakt:
Ovo je sve zato što je @mozak prije par dana ozbiljne prijetnje uputio 

Merak i nodi protiv balorde i onlya. Ne znam ko još može zakuhati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Istina, nažalost. Sreća nisu rasprostranjeni noževi kao u Grčkoj i Turskoj ali svejedno ljepše bi bilo kad bi bile fer tuče.mostar_mo je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:07To je balkan hooligans kodeks..moze pricat sta ko hoceMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:03hebena kamenja, pa može li se normalno pošaketati pa tko osta osta.. Brz oporavak tko god da je
ne valjajte gluposti, ovo je samo dio Manijaka, citava kolona je trebala tek u 16:30 krenuti, ali ocigledno ce zabraniti gostovanje
FKŽ !
Ne znam sto to tako mislis. Jesam li sta pogresno napisao?killafrommanilla je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:16tebe treba uhapsiti kao wannabe huligana samo mjesec dana robije da dobijes i da se fino okrenes svakodnevnom zivotu
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Treba trazit od nase Vlade KS da posalje nasu specijalnu jedinicu KS
Napala je stoka nase navijace u privatnim autima
Ako je nas navijac pogoden u glavu kanenom trazit da se prebaci u UKC-Saraj kod Profesorice nase
Odgodit utakmicu
Zaustavit nase navijace u autobusima
Napala je stoka nase navijace u privatnim autima
Ako je nas navijac pogoden u glavu kanenom trazit da se prebaci u UKC-Saraj kod Profesorice nase
Odgodit utakmicu
Zaustavit nase navijace u autobusima
Trenutno korisnika/ca: HariTz, mosarajvosa83 i 17 gostiju.