Virtu4l je napisao/la: ↑03 sep 2023, 13:17
Dosadilo mi se više ponavljati na tu temu. Pričamo kako treba istrpiti ovo, treba istrpiti ono, a jedino što bi svi sa guštom istrpili su ova djeca koja nikako ne mogu biti gora od Drine, Gasala, Drlje i Beće.
Vjerovatno će dobiti priliku kad napuni 19 godina pa ćemo ga zvati talentom do 22 godine, umjesto da ga odmah gurneš u vatru, da već sa 19 godina bude u izlogu sa 40 utakmica u nogama.
Polako, kao prvo nije 'brutalna statistika' jeste dao je 6 golova od čega 4 protiv Kozare koja je primila 8. Mi zaboravljamo da je razlika igranja za omladinske selekcije i za seniore ko nebo i Zemlja. Kad bude neko imao u prosjeku 2 gola svaku utakmicu onda mozes reci eh ovaj bi potencijalno mogao u ovim godinama se takmiciti na vrhu seniora.
Zabijao je i Drljo svaku drugu u17, i onda evo u 30 utakmica u našoj ligi JEDAN gol kakav vjerovatno više nikad neće zabit.. a 20 mu je, odavno više nije 'talenat'. Ne znam kad ce nasi skontat da ce ovome vrhunac biti Zeljo i da ce do kraja karijere, a ja bih volio da ne bude tako, igrati po Celiku, Slobodi i Posusju.
p.S tek sad vidio da je Dzenan LB, mislio sam da je krilo, onda je dosta bolja statistika, a igra redovno i za repku, ne sumnjam se da ce ga Basic na vrijeme krenuti gurati, ali isto tako kazem mi smo za guranje, ali cim fuli nesto i to presudi odmah bi mu hebali sve, od do