FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
20%
2. Borbu za Evropu
98
48%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 206

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2023, 13:17

irfo je napisao/la:
03 sep 2023, 10:41
Ovog momka gurnuti odmah da s klupe dobija sansu svaku tekmu
https://www.transfermarkt.com/dzenan-sa ... ewerb/BI19

nemamo sta cekati, brutalna statistika
Dosadilo mi se više ponavljati na tu temu. Pričamo kako treba istrpiti ovo, treba istrpiti ono, a jedino što bi svi sa guštom istrpili su ova djeca koja nikako ne mogu biti gora od Drine, Gasala, Drlje i Beće.

Vjerovatno će dobiti priliku kad napuni 19 godina pa ćemo ga zvati talentom do 22 godine, umjesto da ga odmah gurneš u vatru, da već sa 19 godina bude u izlogu sa 40 utakmica u nogama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 sep 2023, 13:57

Virtu4l je napisao/la:
03 sep 2023, 13:17
irfo je napisao/la:

Dosadilo mi se više ponavljati na tu temu. Pričamo kako treba istrpiti ovo, treba istrpiti ono, a jedino što bi svi sa guštom istrpili su ova djeca koja nikako ne mogu biti gora od Drine, Gasala, Drlje i Beće.

Vjerovatno će dobiti priliku kad napuni 19 godina pa ćemo ga zvati talentom do 22 godine, umjesto da ga odmah gurneš u vatru, da već sa 19 godina bude u izlogu sa 40 utakmica u nogama.
Ma Bašić će dati šansu mladim, to ne sumnjam ni sekunde.
Nije Edis, čak pokušava od Drine, Gasala i Drlje izvuci nesto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 sep 2023, 13:59

Urban90 je napisao/la:
03 sep 2023, 12:37
Raonffa je napisao/la:
02 sep 2023, 18:49
Ma treba ih kritikovati normalno, posebno za organizaciju protiv Igmana. Ono je sramota sa prodajom karata, koliko je samo ljudi ostalo ispred stadiona.

Što se tiče same utakmice, neću puno jer je već prošlo i nije ni bitno ali generalno mislim da smo odigrali dosta bolje nego protiv Tuzle i Posušja al' nisam siguran koliko će Mekić i Krpić u prvom redu igrati na ovakvom nivou, a kad padnu biće svega bez pojačanja jbg.

Ono neko ciganisanje kada nismo vratili loptu Igmanu nakon što je onaj njihov čupavi izbacio loptu je sramotno kao i ulazak u one rasprave i naguravanje poslije toga, a krivi smo sto posto.

Situacija pred kraj utakmice sa Bodulom i dječakom koji dodaje lopte neću ni komentarisati jer ipak je dijete u pitanju, a svašta bih rekao.

I šlag na tortu ono sa Zebom, nekog xy navijača još i razumijem odnosno ne razumijem al' me ne čudi jer svakakve mrake ima al' kad pročitah da se Edis hvatao za međunožje i psovao Zebi, nisam mogao vjerovati da to jedan predsjednik može sebi dopustiti. Okej, iz kluba su to odmah demantovali, meni Edis ne djeluje kao takav lik i izgleda dosta smireno al' ružno je i čitati onakve stvari.

Sve u svemu, nema potrebe za tim stvarima, pogotovo nije bilo potrebe u tekmi sa Igmanom. Ljudi su došli igrati fudbal, nisu se bunkerisali, ponekad iskoristili priliku da se valjaju (ko to ne radi u našoj ligi), igrali fer i korektno, apsolutno bespotrebna tenzija i poslije nastavak rata saopćenjima.

PS: Ima li šta od Štile, dokle je sa oporavkom?
Izvini drug a šta treba ??? Dosta je pisanja po nama, puna podrška Edisu. Zeba i bivse legende osipam se na njih, klub ide sigurnim oporavkom abd za 2 3 sezone mi se borimo za titulu. A ti ako ces u ovoj ligi glumiti poštenje i fair play, svi ce te yebati... Nego svi zajedno da se borimo za naseg Želju jer briga nas kako do cilja, vazno je da uspijemo. VOLIM TE ŽELJO 💙🤍
Ne znam ali ne priliči predsjedniku bilo kojeg kluba na svijetu, a pogotovo Želje, da se hvata za qurac i yebe najmilije nekome iz protivničkog kluba, pod uslovom da je to istina u šta ja ipak ne vjerujem kako već napisah gore.

Taj duel sa Zebom, ko god da je učestvovao i ko god da je kriv, nema veze sa poštenjem i fair playom u ligi, niti bilo kakve veze sa terenom, to je valjda stvar zdravog razuma al' helem hajde bilo prošlo, ima mnogo važnijih stvari trenutno od toga.

Ja sam usrao što sam to i spomenuo dan pred novu utakmicu, taj Igman je već arhiviran.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 03 sep 2023, 14:21

U njihovom gradu im pokazes muda i sta su pravi navijaci. To oni nikad nece moci niti se usuditi. Adio lazni pitari. Broj 1 se zna. The Maniacs!

Naprijed plavi hrabro i U KOST pa sta bude na kraju.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 sep 2023, 14:21

E nece mi u glavu nikad da odrasli ljudi idu da bi se tukli zbog nekih navijackih fazona :facepalm:
Stvarno je za pohvalu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavi033
Kontakt:

Post Postao/la plavi033 » 03 sep 2023, 14:23

Virtu4l je napisao/la:
03 sep 2023, 13:17
irfo je napisao/la:

Polako, kao prvo nije 'brutalna statistika' jeste dao je 6 golova od čega 4 protiv Kozare koja je primila 8. Mi zaboravljamo da je razlika igranja za omladinske selekcije i za seniore ko nebo i Zemlja. Kad bude neko imao u prosjeku 2 gola svaku utakmicu onda mozes reci eh ovaj bi potencijalno mogao u ovim godinama se takmiciti na vrhu seniora.

Zabijao je i Drljo svaku drugu u17, i onda evo u 30 utakmica u našoj ligi JEDAN gol kakav vjerovatno više nikad neće zabit.. a 20 mu je, odavno više nije 'talenat'. Ne znam kad ce nasi skontat da ce ovome vrhunac biti Zeljo i da ce do kraja karijere, a ja bih volio da ne bude tako, igrati po Celiku, Slobodi i Posusju.

p.S tek sad vidio da je Dzenan LB, mislio sam da je krilo, onda je dosta bolja statistika, a igra redovno i za repku, ne sumnjam se da ce ga Basic na vrijeme krenuti gurati, ali isto tako kazem mi smo za guranje, ali cim fuli nesto i to presudi odmah bi mu hebali sve, od do

plavi033
Kontakt:

Post Postao/la plavi033 » 03 sep 2023, 14:27

irfo je napisao/la:
03 sep 2023, 14:21
E nece mi u glavu nikad da odrasli ljudi idu da bi se tukli zbog nekih navijackih fazona :facepalm:
Stvarno je za pohvalu
pa to im je zivot, bez toga bi izgubili smisao istoga. Ovako se kao idu tuku za Zelju, za manijake...oni su neko i nesto, jedan sa drugim imaju svoju ekipu i eto. Htio sam i ja ici, ali eto cuo da ce bit frke dole i bjez

niko nma uslove ko sto mi dajemo na Grbavici, od krova pa na dalje

a ovo sto kazne placamo svaku tekmu po 10000 i na kraju vise kazni dobijemo nego sto damo klubu kroz karte preko juga napr, to se ne smije ni reci :D "palilo se i palit će se"

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 sep 2023, 14:29

irfo je napisao/la:
Stvarno je za pohvalu
Zato ce ekipa ostati bez podrske, nema sanse da dozvole na stadion nakon ovoga.
1921

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 03 sep 2023, 14:37

Nije dzaba davno receno cim se budala ponosi pametan se stidi. Takodjer, ovo moze samo ugroziti prisustvo na grbavici, jer normalna raja i raja sa djecom nece htjeti dolaziti jer ovim isto izazivamo da dodju problemi i kod nas, i umjesto da pravimo ljepsi i bolji ambijent, pravi se gori. Sramotimo se kao klub zbog ovakvih.
🔵⚪

plavi033
Kontakt:

Post Postao/la plavi033 » 03 sep 2023, 14:42

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 03 sep 2023, 14:45

Glupa vam je prica isto ko da niko nikad odavde nije isao na jug

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 03 sep 2023, 14:57

Pririsak je napisao/la:
U njihovom gradu im pokazes muda i sta su pravi navijaci. To oni nikad nece moci niti se usuditi. Adio lazni pitari. Broj 1 se zna. The Maniacs!

Naprijed plavi hrabro i U KOST pa sta bude na kraju.
Ne seri yebem ti maater bolesnu, treba neko glavu da izgubi zbog lazne hrabrosti

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2023, 15:08

Huligane identifikovati i zabraniti ulazak na Grbavicu do kraja sezone. Opet ako napravi belaj na pet sezona. Treci put dozivotno. Nisu to manijaci. Manijaci idu navijaju za Zeljeznicar, a ne da prave nerede i krivicna djela.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 sep 2023, 15:12

sarajevska jalija za svog zelju navija, pijacari iz Mostara nisu nista drugo zasluzili

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 03 sep 2023, 15:14

samoposmatram je napisao/la:
03 sep 2023, 15:08
Huligane identifikovati i zabraniti ulazak na Grbavicu do kraja sezone. Opet ako napravi belaj na pet sezona. Treci put dozivotno. Nisu to manijaci. Manijaci idu navijaju za Zeljeznicar, a ne da prave nerede i krivicna djela.
**** vas mediji i pitarska prica. More njihovih bude u dresovima po Grbavici hoda , nikad nikome nije dlaka sa glave falila.
Nasih je bas malo bilo, mozda su ljudi hodali po gradu i ovih ih napali?

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2023, 15:18

zeljovolimte je napisao/la:
03 sep 2023, 15:14
**** vas mediji i pitarska prica. More njihovih bude u dresovima po Grbavici hoda , nikad nikome nije dlaka sa glave falila.
Godinama se zajebavam i po Sarajevu i Mostaru i Banja Luci. Kad god je belaj bio mene je zaokruzio, jer nisam huligan.

Mozes ti pisati bajke do sutra, da djelim krv sa huliganom, ako je kriv kazna!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 03 sep 2023, 15:20

Satrat će vas Plavi voz
Yebo li vas josip broz
I dan kad ste nastali
Da Bog da se raspali !

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 03 sep 2023, 15:25

03 sep 2023, 15:18
Godinama se zajebavam i po Sarajevu i Mostaru i Banja Luci. Kad god je belaj bio mene je zaokruzio, jer nisam huligan.

Isti sam. Na gostovanje odem na domacu tribinu.
Ali nimalo sigurno okruzenje. Nek me napadne neko, mi bi se branili i dobio bi ovakbu sliku. Pa bi ti mene huliganom nazvao.

Dlaka im sa glave nije falila dok su domace igrali na Grbavici. Do nasih nije.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 sep 2023, 15:32

03 sep 2023, 15:25
03 sep 2023, 15:18

Isti sam. Na gostovanje odem na domacu tribinu.
Ali nimalo sigurno okruzenje. Nek me napadne neko, mi bi se branili i dobio bi ovakbu sliku. Pa bi ti mene huliganom nazvao.

Dlaka im sa glave nije falila dok su domace igrali na Grbavici. Do nasih nije.
Bjezao sam vise puta i skidao dres. Nemogu ja promijeniti budalu. Ako je u pitanju bio cisti napad na obicnr navijace, onda u redu. Ako je grupa otisla sa ciljem da se sukobi. To neka se kazni.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 03 sep 2023, 15:43

Sramota. Upropastise odlazak grupe i podrsku u vaznoj utakmici. :(

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.