Ma sve u svemu fina tuca. Naravno moje misljenje je da bih volio da se ne koriste stila i baklje, ali to je nas navijacki svijet u BiH. Manijaci upali RA stali za nadati se da niko nema povrede opasne po zivot. Bilo povuci potegni Manijaci blagu prednost u tuci imali i to je to.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Nehumanyyyy uslovyyyyy, i niste za bolje
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Nije moja furka i ne podrzavam, meni je ovo sve bas za djecu, ono, OS Mesa Selimovic, osmi ce prebio osmog de. Ali daleko najveci debili su na forumima i drustvenim mrezama. Cuj ono preko interneta navija u u tuci, procjenjuje na osnovu klipova ko je koga slomio. Jos se hvale kao da su oni bili tu
Vi se makljajte, ja cu preko interneta da navijam. Kakav mentalni sklop dan te nejebo.

1921
Mislim da gledamo, Manijaci su lijevo i brojniji, a RA su desno.club21 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:33Ako glwdamo isti snimak momak mogu reci da lazes. Manijaka je 15 tak a ovih 50 najmanje.
-
- Kontakt:
Minimalno se danas jedna normalna porodica ili drustvo predomislilo koje je stiglo ili planiralo doci u Mostar na izlet, prosetati starim gradom, uslikati, pojesti nesto, sjesti na tribinu, uredno platiti ksrtu bez obiljezja ikakvih i odgledati svoj voljeni klub. Kad vec nije pala glava, ovo je sljedeci razlog zbog kojeg treba zabraniti gostovanja i jos jedan razlog sto sađ ljut na danasnji incident. U salakovcu sve sto je iole sumnjivo, vratiti nazad kao i organizovani polazak navijaca.
A eto, upadali se na carinj degenek, u fejicevoj degenek, na tekiji degenek, u cernici degenek, u starom gradu degenek, na luci danas degenek. Valjda vam bude jasno vise svima da ne damo grad, stanovnike, kafice i grupu
Ovaj video odozgo sa zgrade, ovi blizi su manijaci, kad pogledate sliku sto ih je murija nabila u park,oni su sareni
A eto, upadali se na carinj degenek, u fejicevoj degenek, na tekiji degenek, u cernici degenek, u starom gradu degenek, na luci danas degenek. Valjda vam bude jasno vise svima da ne damo grad, stanovnike, kafice i grupu
Ovaj video odozgo sa zgrade, ovi blizi su manijaci, kad pogledate sliku sto ih je murija nabila u park,oni su sareni
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 03 sep 2023, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Udrite se,udrite se..oleoooleee...
-
- Kontakt:
Ocekujes sad da neko ko navija za Zelju dodje na stadion Veleza, da nece imati problema, jer su idioti u toku danan napravili problema ? Normalno da zbog takvi idiota sa jedne ili druge strane, trpe normalni i uredni navijaci.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:30Zašto zbog njih pošteni ljudi i navijači ne mogu gledati utakmicuTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:26Zbog ovakvih debila, idiota, zivotinja itd itd ... posteni ljudi, navijaci ne mogu gledati normalno utakmicu. Mozes misliti da odes 120 kilometara da pravis probleme, unistavas nekom imovinu. Ne samo danasnji dogadjaj, vec bilo kakvi slicni navijacki idiotluci. Gdje su im samo bili mozgovi kad su planirali ovako nesto. Jesul racunali da moze krenuti po zlu, nedaj boze neko nastrada. Zbog ovakvih i slicnih uvesti dozivotne zabrane prisustva sportskim terenim, javno im njuske vjesati ispred stadiona za nauk svima.ovo se dogodilo na ulici, kod nas neredi na stadionu budu jednom od 100 utakmica, dosta te patetike
Elvir Baljic
Da..ja sam isto pomislio da je obrnuto.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
https://****/sport/nogomet/vide ... rmy/431199
Ohladiti i jedne i druge.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jedno su ljudi sa porodicom jedno su grupe. Svi se oni znaju izmedju sebe otprilike. Tako da ako je nekom u planu bilo doci sa porodicom u Mostar ne vjerujem da ce biti problema.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:38Ocekujes sad da neko ko navija za Zelju dodje na stadion Veleza, da nece imati problema, jer su idioti u toku danan napravili problema ? Normalno da zbog takvi idiota sa jedne ili druge strane, trpe normalni i uredni navijaci.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:30Zašto zbog njih pošteni ljudi i navijači ne mogu gledati utakmicuTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:26Zbog ovakvih debila, idiota, zivotinja itd itd ... posteni ljudi, navijaci ne mogu gledati normalno utakmicu. Mozes misliti da odes 120 kilometara da pravis probleme, unistavas nekom imovinu. Ne samo danasnji dogadjaj, vec bilo kakvi slicni navijacki idiotluci. Gdje su im samo bili mozgovi kad su planirali ovako nesto. Jesul racunali da moze krenuti po zlu, nedaj boze neko nastrada. Zbog ovakvih i slicnih uvesti dozivotne zabrane prisustva sportskim terenim, javno im njuske vjesati ispred stadiona za nauk svima.ovo se dogodilo na ulici, kod nas neredi na stadionu budu jednom od 100 utakmica, dosta te patetike
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
- Kontakt:
70 manijaka na 30 RA i dobiju degenek 

Kazniti Zeljkana izbacivanjem u nizi rang!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Neko napisa da je ovo samo grupa manijaka da ih je jos trebalo doci na gostovanje. Nista od gostovanja ovo je dobro doslo muriji da se ne umaraju
- Bazinga12345
- Kontakt:
A smijali ste se momcima koji su upozoravali na potencijalne incidente.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Ma zaokruzi odmah na 100
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Au glupane.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da..koliko vidim na snimku oni mole za prekid jer im je neko povrijedjen.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- LegendaIvica
- Kontakt:
120 Manijaka i 4 RA su bili, nisi dobro vidjeo.
Opet kazem svacega mozes procitati na forumu a niko od ovih sto sve znaju nije bio tu.
Ipak ce ih pustit na stadion...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 23 gosta.