Postavi licnu.
Sta ima?
nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:07Internet brigada hordi zla na celu sa glupanom Hajdeeeeeee pametuje iz svojih domova i zna sta je sve bilo.![]()
Ma sumnjam ja da je belegija pitar uopste, neko napravio profil da podjebava raju. U svakom slucaju debil, nije mu prvi put da poziva na necije ubistvo. A ne treba nam to, jel dosta? Vedran, Mirza, ko je sljedeci da se ujedinimo i odemo na dzenazu??zeljovolimte je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:04Ja sam ga napao odmah. Za razliku ovog vaseg bolesnika. On se izvinuo. Ovom nije zao, nego poziva na jos ubistava.FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:59Sta ti je debilu osudili ga svi jos mu neki pitar majku opsovao. A taj tvoj debil nije samo okacio sliku oci moje, on je prvo stavio sliku rahmetli Campe i pisao o svrsavanju na glavu pa je onda stavio sliku rahmetli Kuke i ismijavao izgled, govoreci da tako izgleda prosjecni pitar.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:56
https://youtube.com/shorts/vdg7lZWCnSo?feature=shared
Neki dan lik pise kako smo mi bili normalni jer ste bili na istoku nekad 2009te, a ne pise kako ste od tog derbija poceli sa praksom paljenja naseg stadiona jer ste bolesni. Licemjeri jadni. Neki dan napadate momka jer je zakacio sliku nekog vaseg mrtvog navijaca. Sad smradovi sutite dok ovaj poziva na ubistva, ismijava Mirzu i to podrzavate.
Ko ce sa vama jadovi, osim ovih jadova sto su napali ljude koji su dosli da gledaju utakmicu. Da su napali grupu pa ni po jada, ali napasti ljude samo zato sto su dosli da gledaju utakmicu je bolesno.
Gdje su snimci tih upada u kafice?
I to vecina podrzava, pogotovo tipa Mortema i ovih. Cast tebi, Jokeru i jos slicnima. Ali ove hinje, koje uzivaju u brojanju zrtava. Svako malo vrijedjanje Ivice i kstalih nasih legendi bez obzira jesu li zivi ili ne.
Belegija **** li ti majku, doceko to sve sto zelis drugima.
Hahahhaha da, nas svi mrze a vas svi vole.hordasDoboj je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:01Manijaci ovim sto rade samo cine kontra uslugu svojim navijacima kojim su polahko svi gradovi zatvoreni za normalno gostovanje.. nije ni cudo sto vas svi mrze
pa logičnoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:09Dzaba se organizuju manijaci, maloprije izglasana zabrana dolaska u Mostar od strane MUP-a
Slazem se totalni debilizam pojedinih forumasa, ali sta ces isto ko ja i svi forumasi sjede kuci i baljezgaju gluposti.FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:10Ma sumnjam ja da je belegija pitar uopste, neko napravio profil da podjebava raju. U svakom slucaju debil, nije mu prvi put da poziva na necije ubistvo. A ne treba nam to, jel dosta? Vedran, Mirza, ko je sljedeci da se ujedinimo i odemo na dzenazu??zeljovolimte je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:04Ja sam ga napao odmah. Za razliku ovog vaseg bolesnika. On se izvinuo. Ovom nije zao, nego poziva na jos ubistava.FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:59
Sta ti je debilu osudili ga svi jos mu neki pitar majku opsovao. A taj tvoj debil nije samo okacio sliku oci moje, on je prvo stavio sliku rahmetli Campe i pisao o svrsavanju na glavu pa je onda stavio sliku rahmetli Kuke i ismijavao izgled, govoreci da tako izgleda prosjecni pitar.
I to vecina podrzava, pogotovo tipa Mortema i ovih. Cast tebi, Jokeru i jos slicnima. Ali ove hinje, koje uzivaju u brojanju zrtava. Svako malo vrijedjanje Ivice i kstalih nasih legendi bez obzira jesu li zivi ili ne.
Belegija **** li ti majku, doceko to sve sto zelis drugima.
Pozdrav ovdje advokat od NoDija
LegendaIvica je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:11Hahahhaha da, nas svi mrze a vas svi vole.hordasDoboj je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:01Manijaci ovim sto rade samo cine kontra uslugu svojim navijacima kojim su polahko svi gradovi zatvoreni za normalno gostovanje.. nije ni cudo sto vas svi mrze
Opet cu napisati da ovdje niko ne zna sta se tacno dogodilo nego se nagadja i to nagadjanje je veliki problem jer ovdje na forumu nastaju nekakve bajke na koje se lijepe bolesnici kao belegija.
Napisati da treba rafalati necije navijace… a na to svi vasi navijaci sute i brane istog pa eto ti skontaj koliki ste debili i sebi tupi u glavu da vas svi vole.
Ma jok brate ne zna, svi dosli sa porodicama pa se odlucili skupiti u parkuGrupa između 80 i 100 navijača Željezničara biti će smještana u salu u Sjevernom logoru.
Pa sta bi trebali crveni tepih da im pripreme?
Ho'š dedinu i naninu ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:07Postavi licnu.
![]()