Sjecam se prije god - dvije samo se hvalio kako je veliki talenat kako igra za lihtenstajn bla , bla..igr'o sam i ja u kantonalnoj ligi ze-do kantona , i to ja 90god a igr'o sa 89 i 88 godistima..sta mislite hocel bit ista od mene ?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jes ovaj komentar ti ostavio , il je on :Cazinski-Vitez je napisao/la:a evo i neki clanak iz nekog norveskog magazina:
http://www.norskefans.com/europa/bosnia ... p?id=26620
tu se nalazi i moj komsija perviz.
Cazinski-Vitez je napisao/la:a evo i neki clanak iz nekog norveskog magazina:
care ja pratim svicarsku ligu i imam sve izvjestaje kad je vaduz u kojem sastavu igro. a tog igraca nema nigdje tako da je on lonce pobrko. a i vidjecemo sta ce od tog velikog talenta iz najlosije juniorske lige bit.emchoz je napisao/la:Cazinski-Vitez je napisao/la:a evo i neki clanak iz nekog norveskog magazina:
Ne mogu sve da ih uprate jel, pa danas makar ima livestream svega i svačega al šta ćeš kad vjerovatno znaju samo pasijans na kompu upalit!
kolega koje si naveo'?adnan_hz je napisao/la:evo ja sam poslao marjanu mijajlovicu mail i zamolio d anapravi neki prilog o talentima nasim sirom evrope i svijeta.. naveo sam mu neka imena i napisao da ima jos na destetine takvih talenata po evropi i da ne smijemo ih izgubiti...
sto ti je konkretnio baciti se na poso...anlayan je napisao/la:kolega koje si naveo'?adnan_hz je napisao/la:evo ja sam poslao marjanu mijajlovicu mail i zamolio d anapravi neki prilog o talentima nasim sirom evrope i svijeta.. naveo sam mu neka imena i napisao da ima jos na destetine takvih talenata po evropi i da ne smijemo ih izgubiti...
Naveo sam: Hrustica, Hadziresica, Anesa Mravca, Denni Avdica, Haris Vuckica, Maria Vrancica, Mateja Delaca, Ognjena Vranjesa, Kosorica, Emira Bajrica, Kenana Kodru, Nikola Saric, Emra Tahirovic, bicakcic, Haurdic, Damir Vrancic, duraka, arnautovica, danijela subotica, dino fazlic, zahirovica, zlatko janjica itd itd.. naveo sam igrace koji su porijeklom iz bosne... jer svaki igrac se moze nagovoriti samo treba poceti djelovati cak bi ovaj subotic i saric pristali..ZELJO DO GROBA je napisao/la:sto ti je konkretnio baciti se na poso...anlayan je napisao/la:kolega koje si naveo'?adnan_hz je napisao/la:evo ja sam poslao marjanu mijajlovicu mail i zamolio d anapravi neki prilog o talentima nasim sirom evrope i svijeta.. naveo sam mu neka imena i napisao da ima jos na destetine takvih talenata po evropi i da ne smijemo ih izgubiti...![]()
dobar si jarane
Naravno da je OK, ne treba samo ovdje se prepucavati, valja li onaj ili ovaj igrač. trebamo i mi forumaši nešto ućiniti kad neće ove naše guzonje iz NSBIH-a.Virtu4l je napisao/la:Javio sam se i ja Marjanu, usmjerio ga na ovaj topic. Ponudio mu našu pomoć (u ime svih nas), nadam se da je to ok?
Ja sam cuo da je Izet Zahirovic rodjen u Jablanici i da je izbjegao u Irsku u ratu, tako da ima i njihovo drzavljanstvo. Clan je Man Utd, ali je stalno na posudbama u nekim Irskim klubovima.MentalitaUltras je napisao/la:Za Izeta kažu da je propo ko grčka ..
Kazu da igra negdje u 3 ligi ..
dosadan si i ti sa tim managerom, znas.fanatic je napisao/la:Ma taj Zahirovic ne postoji nigdje..covjek - duh ...tamo 2006. god je spominjan kao clan man utd-a i onda je napravljen na manageru i poslije mu se izgubio svaki trag...
Ne kazem ja da on ne postoji , nego da nije clan man utd-a ili je mozda prest'o igrat fudbal u potpunosti..Cazinski-Vitez je napisao/la:dosadan si i ti sa tim managerom, znas.fanatic je napisao/la:Ma taj Zahirovic ne postoji nigdje..covjek - duh ...tamo 2006. god je spominjan kao clan man utd-a i onda je napravljen na manageru i poslije mu se izgubio svaki trag...
idi igraj se managera, i pusti nas da diskutujemo o igracima.
izet zahirovic postoji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.