Zato i jesu mitomani, uvijek priču okreću kako njima odgovara bez obzira na činjenice.Dovoljan je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:31Okrenuše priču ko SrbiEspiritosanto je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:29Al na Željinoj temi se piše nisu oni ništa krivi,momci šetali po gradu napali ih.
Ovdje na ovoj pišu kako je bila planirana akcija na RA i kako je ovo samo početak šta su naumili.![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Niko nikoga ne bi dirao samo zato što je nosio dres Sarajeva ili Želje to je činjenica. Isto kao što slobodno možeš u Sarajevu hodati u dresu Veleža, ista stvar je u Mostaru.
Neko je ili dobacio ili pravio veća s*anja i naravno pobio po pičci, to da je bio belaj samo zato što je hodao u dresu drugog tima je nonsens
Neko je ili dobacio ili pravio veća s*anja i naravno pobio po pičci, to da je bio belaj samo zato što je hodao u dresu drugog tima je nonsens
Vi sto pisete u fazonu sjebase manijacima gostovanje i tako to. Jel ste vi drogirani pa mislite da 70 momaka moze otic bez dozvole jezgra da ode tako negdje prije utakmice i napravi sranje. Ovo je cista organizivana akcija !
Pa jezgra je sigurno znala, ali vjerujem da su dobili instrukcije da odmah idu ispred stadiona i da se ne qrče po gradu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Za mene je kretenizam svako nasilje, ko god bio u pitanju, pohapsiti, polomiti u policiji i zabraniti ulazak na stadione zauvijek.
Ko se nasladjuje i daje podrsku, zabraniti i njima ulaz na stadion. Radi 50-100 budala i kretena treba da ostali ispastaju, budu ugrozeni i poistovijeceni sa njima. Uzas.
Ko se nasladjuje i daje podrsku, zabraniti i njima ulaz na stadion. Radi 50-100 budala i kretena treba da ostali ispastaju, budu ugrozeni i poistovijeceni sa njima. Uzas.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Da, i to. I sad ce reci da nisu dio grupe, a js cu ih pitati kako su mislili uci na stadion jer iz autobusa ides na tribinu, iz tribine u autobus. A copor od 70 momaka ne moze uci neprimjeceno i bez problema na drugu tribinu. Ali jok, nidu to oni, oni su manja grupica

Huliganizam sa Wisha
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
@adminMeraak1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:50
Yebo li ti Mitomani sestru sve u anus pred tvojim ocima , pa ga gurnemo tebi u usta.
Fuj yebem vam sestre pitarske, uvijek ce biti debila na sve strane, Manijaci se nisu ni poceli skupljati za tekme, problem je izbio.. Al eto oni znaju da su Manijaci to odobrili.. yebem li vam sestre one pitarsko retardirane
Molim te smiri ovog forumaša
Lanci ne pomažu
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Svaka cast brate sto si izbjegao dolazak na ovaj derbi, znao si ti kakva je situacija pa si teska srca odlucio da neces doci podrzati svoj klub.Meraak1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:50
Yebo li ti Mitomani sestru sve u anus pred tvojim ocima , pa ga gurnemo tebi u usta.
Fuj yebem vam sestre pitarske, uvijek ce biti debila na sve strane, Manijaci se nisu ni poceli skupljati za tekme, problem je izbio.. Al eto oni znaju da su Manijaci to odobrili.. yebem li vam sestre one pitarsko retardirane
Ovaj Merak nije domace nikad odradio tekme. Provjereno znam da je iz Tuzlanskog Kantona i da uopste nije iz Sarajeva
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ne budi glup, nema sta neka prava ekipa cak u mostar krenula sama na svoju ruku, a ispred grupe manijaci?? Ili nisu navijaci zelje. U nedostatku argumenata psujes ko kocijas, tacnije urlices, neartikulisano mitomane krezaviMeraak1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:50
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Meraak1921
- Kontakt:
Ovo nisu Manijaci, ovi su samo alkosi koji su odlucili odletit i belaje praviti, MANIJACI SE NISU POCELI SKUPLJATI U ZA VRIJEME BELAJA
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 03 sep 2023, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Bgm svaka cast rodjenima dosta ih je manje bar na ovom klipu al iako su Manijaci spremni dosli na belaj ne smiju naprijed Bgm...razocarali su me Manijaci ovom akcijom Bgm.Tanko,rodjeni iako nespremni i dosta manje ih je izdrzali su i nisu se obrukali.TM tanki
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
+1Argentina je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:47Za mene je kretenizam svako nasilje, ko god bio u pitanju, pohapsiti, polomiti u policiji i zabraniti ulazak na stadione zauvijek.
Živa istina, najcrnje što će nekad neko negdje bezveze degenek popiti radi atmosfere koju su izazvali pojedinci
-
- Kontakt:
Al fakat je ljakse mrtvi, svaki post mu je degutantan. @admin, ovaj frajer je zaslužio ban davno.
2023. godina ljudi se raspravljaju na forumu ko je koga izmariso
Ejs

Dobro je kako je nekada bilo. Samo je ljudima teško shvatiti da ničije maslo nije za ramazana. Previše licemjerja sa svih strana.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Idi spremi knjige za sutra i okupaj se jer je nedjelja. Stavili ti ga ta dva sa slike profilaMeraak1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 15:55Ovo nisu Manijaci, ovi su samo alkosi koji su odlucili odletit i belaje praviti, MANIJACI SE NISU POCELI SKUPLJATI U ZA VRIJEME BELAJA
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ponos grada to smo mi sarajevski mangupi 
Ostvarili smo danas veliku pobjedu a veceras je utakmica manje bitna!!!
Kakva je pamet u pojedinaca, ovo je strasno..

Ostvarili smo danas veliku pobjedu a veceras je utakmica manje bitna!!!
Kakva je pamet u pojedinaca, ovo je strasno..