Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
ma totalni debili i narkomani ovo rade,ne znam sta im je cilj te navodne akcije ?
.Da mostarci smatraju ovu grupu pravim neprijateljima bilo bi svasta,narocito lose po ove debile, jer se Mostar naucio braniti u puno gorim situacijama i nema tog boga da bi se izvukli.Ova saka jada narkomana dosla u sred mostara da prave belaj
,pa dobro vas oni penzioneri nisu zasuli saksijama sa balkona,to bi vam bilo dovoljno da se drugi dzaba ne skupljaju,ali nece jer znaju da su i to necija djeca iz nase prijestolnice a koja su malo zalutaa u sport.Kako sam protiv ovih debila iz Sarajeva tako bih isto bio i protiv nekoga iz nasih redova ako bi otiso u Sarajevo i bilo gdje pravio neki belaj i nicim izazvan napadao lokalno stanovnistvo
.To su idioti koji veze nemaju sa navijanjem niti sportom. Bola dodji normalno i navijaj za svoj klub niko ti ne brani okani se ovih stvari, ovo je katastrofa
,jos pun grad turista oni nasli praviti belaj
Steta za normalne navijace Zelje sto nece moci prisustvovati danasnjoj utakmici,ima "manijaka" prave raje i zao mi je radi njih ali sta se moze,mozda drugi put bude malo vise pameti.I meni je draze za ugodjaj utakmice da su na stadionu prisutne obe navijacke grupe ali **** ga
Jos samo treba da onaj brnjas od sudije napravi veceras belaj od utakmice ,a izgleda da je iz saveza i poslan bas tamo gdje treba da to odradi ,i momenat kada treba da odradi
,da savez ista dobro misli glavom ovog brnjasa bi u soske a poslo bi normalnog sudiju da odsudi utakmicu 
Nek prodje sve fer i korektno i ja zadovoljan a bogami i pobjeda se sada nakon ovoga svega namece kao imperativ igracima

Steta za normalne navijace Zelje sto nece moci prisustvovati danasnjoj utakmici,ima "manijaka" prave raje i zao mi je radi njih ali sta se moze,mozda drugi put bude malo vise pameti.I meni je draze za ugodjaj utakmice da su na stadionu prisutne obe navijacke grupe ali **** ga

Jos samo treba da onaj brnjas od sudije napravi veceras belaj od utakmice ,a izgleda da je iz saveza i poslan bas tamo gdje treba da to odradi ,i momenat kada treba da odradi

Nek prodje sve fer i korektno i ja zadovoljan a bogami i pobjeda se sada nakon ovoga svega namece kao imperativ igracima
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Kakve gluposti pisu ljudi ovdje koji nisu krocili nikad na tribinu
- GrimReaper
- Kontakt:
Ljudi prosli Lukom i Tekijom gdje je svaka druga kuca neko od RA ili Raje okolo kluba i blizu parka 2 kafica u kojima non stop sjedi neko od raje i ovi kontali da ih niko nece ni pipnut ako zahakaju

Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
Možda sam naporan s tim ali samo ću još jednom napomenuti.
Kad ulete ovako u Banja Luku nek se jave
-
- Kontakt:
Izvinuli su se pojedinci, ogradili se. Hocemo li im halalit
Evo cekamo ga da nam kaze on svoje. Ili da na kaze ovaj sa ss.ba administrator njegov mail mozda tu pise? Hajde napisi nam ti ime mangupe. Ovo su sve misevi sto su otisli do Mostara i tamo se ponudili bez ikakve ceke ko nap. Lesinarima.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Hoce jos neko evo nas bruku ispred stadiona
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 sep 2023, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Dobar zakon ovo sve moze za jedan dan rijesiti. Prwpisi od drugih ako nezz sami izmisliti.
Kad te ovaj lik nazove maloumnikom to ti MORA biti kompliment.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dino brate kako ti nisi došao da devar praviš?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nisam iz mostara vec se zna da je dogovoreno, i nije uopste prva grupa bila. Gluposti se pisu.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:30Cuj akciju planirali
@pablo 11 kaze dogovoreno
DOGOVORENO
Covjek iz Mostara govori
Sto je i najblize istini jer i jedni i drugi imaju motke i baklje
Fk Željezničar.
Ja ti se od srca izvinjavam što trenutno gledam Eintracht protiv Kölna. Ima li halala za mene, nećeš zahatarit?Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:49Izvinuli su se pojedinci, ogradili se. Hocemo li im halalit

-
- Kontakt:
Sukob grupa vs grupa, nez jel bio dogovor al i da nije manijaci su ocigledno znali gdje RA i ciljano isak na njih...bezevze se filozofira. Nadam se da su i jedni i drugi povrijedjeni ok, tj da nije nista ozbiljno. Jedina zamjerka je mjesto sukoba jer ima dosta nevine raje koja je mogla nastradatsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:30Cuj akciju planirali
@pablo 11 kaze dogovoreno
DOGOVORENO
Covjek iz Mostara govori
Sto je i najblize istini jer i jedni i drugi imaju motke i baklje
Takodjer respekt sto se stalo kad je momak nebitno ciji ostao lezati, ipak neki kodeks se drzi

Ne podrzavam nasilje i ne vidim poentu sukoba, ali ko je god u tom svijetu zna sta ga moze snaci i svjesno ide u to...
Nadam se samo da ovo nece rezultirati povecanjem amoniziteta izmedju obicne raje koja bodri oba kluba, za tim i nekom mrznjom stvarno nema potrebe
-
- Kontakt:
Kakav ti, ti si pic.ka najveca.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Kad ste to vi na sake isli? HZ stara garda vas je unistavala,niste smjeli na 30 metara prici bez noza,ljudi pod sa vama cistili. Sad opet na svom stadionu ste izboli momka kad su njih 3 prema jugu krenuli,te price mozes djeci pricat.Predatod je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:37Daj nam napiai sta je proslo po zlu. Otici u mostar i zvati na sake? Pa ih i ovako pomesti. Napisi ti kako se zoves kad ljudima imena spominjes po forumu? Ili mislis da se ni do tebe ne moze doci?mma_hz je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:35Bolje i ne upasti nego ovàkav cirkus napraviti..sramota al etraketaspadobranom je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:32
Kralju upadnite vi negdje il ste navijaci samo na ciglanama
Jesi noDi huligan pravi, usred nereda i privođenja imaš vremena pisati po forumu 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Balorda, bhfanatic14, ErosViverosViv i 51 gost.