Čekaj, ti si ova šabančina koja non stop komentariše šta je bilo, a uopšte ne znaš koji su tvoji?

Kakav imbecil.
Čekaj, ti si ova šabančina koja non stop komentariše šta je bilo, a uopšte ne znaš koji su tvoji?
Pa ovaj lik piše da ih je 10 bilo, pogledaj snimku kad idu kolika je kolona ljudi.Šta se raspravljas sa njim Bgt
Ovaj šaban se meni javio u pp čim je vidio vijest na portalima
Šlagirani internet ratnik
zeljovolimte je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:32Nadam se da ce svi biti uredu. I da se stati sa ovim idiotarijama izmedju grupa i da se sav bijes okrene prema mrziteljima Bosne i Hercegovine!
Bravo brate, i da Predatoda neko uputi na stručnu pomoć.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:32Nadam se da ce svi biti uredu. I da se stati sa ovim idiotarijama izmedju grupa i da se sav bijes okrene prema mrziteljima Bosne i Hercegovine!
Samo sloga bosnjaka spasavaclub21 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:32zeljovolimte je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:32Nadam se da ce svi biti uredu. I da se stati sa ovim idiotarijama izmedju grupa i da se sav bijes okrene prema mrziteljima Bosne i Hercegovine!![]()
![]()
Automobile su parkirali u Južni logor odakle su pješice preko naselja Tekija stigli do naselja Luka gdje je došlo do sukob.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:33Yebo ja mater ako ti znas u kojem je gradu ovo danas bilo
Neka sad, gugl mape je upalio, ocekujem da napise da su se na skuterima spustili iz GnojnicaEspiritosanto je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:35Automobile su parkirali u Južni logor odakle su pješice preko naselja Tekija stigli do naselja Luka gdje je došlo do sukob.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:33Yebo ja mater ako ti znas u kojem je gradu ovo danas bilo
Ma pusti vidiš da je dijete neko dva puta bio u Mostaru,jednom sa školom drugi put sa svojim na dervišima u Blagaju pa misli da poznaje grad
Nemoj ti, yebat cu ti ja staru. Jos ce prisiti sebi da je njih na klipu bilo manje hahahhaDirektorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:33Yebo ja mater ako ti znas u kojem je gradu ovo danas bilo
ma glup si ko qrac, jesi li makar iz Sarajeva?Predatod je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:37Nemoj ti, yebat cu ti ja staru. Jos ce prisiti sebi da je njih na klipu bilo manje hahahhaDirektorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:33Yebo ja mater ako ti znas u kojem je gradu ovo danas biloe mi smo ovi u crvenom, ra gore na klipu u crnom.
Kakvo povlacenje![]()
nesto slicno ko pitari, zato se vi lizete
![]()