Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Realno, ovi u crnom imaju muda
Zadnja izmjena: Makso, dana/u 03 sep 2023, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije dobar ovaj.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Sutra se Predator sa drugarima iz 8c igra simulacije sukoba u vidu aberečke abertude
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Možda će ti biti lakše da skontaš ko je ko ako budeš pratio ove u žutim majicama. Na svim snimcima su to Manijaci.Predatod je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:37Nemoj ti, yebat cu ti ja staru. Jos ce prisiti sebi da je njih na klipu bilo manje hahahhaDirektorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:33Yebo ja mater ako ti znas u kojem je gradu ovo danas biloe mi smo ovi u crvenom, ra gore na klipu u crnom.
Kakvo povlacenje![]()
nesto slicno ko pitari, zato se vi lizete
![]()
Predatod se šlagirao.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Glupane vidi pocetak klipa i momka u crvenom. Manijaci se ne povlace.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ovaj mučenik predator misli da RA nosi crvene majice
. Lik je ubačeni element, pojma nema o grupama ili bilo čemu, a o Mostaru još manje. vjerovatno je neki škutor pa ovde kao loži nekoga.
-
- Kontakt:
Nebulozno je da se toliko daje na značaju ovakvim stvarima. To samo može sutra utjecati na to da se isto ponovi. Kome je to interesantno?
Okrenimo se fudbalu!
Okrenimo se fudbalu!
Zadnja izmjena: umrobihzbogtebe1946, dana/u 03 sep 2023, 17:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Ovaj me vise nasmijao nego ovi samoprozvani manijaci danas
Kad se uspostavi da im je ovaj krakonja sa tobicom vođa. Lik ga optuži da šmeka. Doduše nije daleko od istine, da mu je punac inspektor.
🇵🇸
Sve meni ovo smrdi, izgleda da su to dvije grupe red armya napravile tucu da bi veceras mogli pokrasti sa sudijama bez gostujucih navijaca
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/privodenje ... aci/457787
Kakve su ovo košuljice u ovih narkomancica zar su se toliko predozirali pa nisu znali šta da obuku, došlo ih 80 a 10 im ljudi drži crtu. Vjerovatno nisu tekbirali kao na Kupresu pa se crta sama nije podizala.
Toliko o njihovim mafijanju i prosipanja muda po forumu, došli pokušali na buku i dobiše degenek. Cao i pozdravite pravu Sarajevu raju.
Kakve su ovo košuljice u ovih narkomancica zar su se toliko predozirali pa nisu znali šta da obuku, došlo ih 80 a 10 im ljudi drži crtu. Vjerovatno nisu tekbirali kao na Kupresu pa se crta sama nije podizala.
Toliko o njihovim mafijanju i prosipanja muda po forumu, došli pokušali na buku i dobiše degenek. Cao i pozdravite pravu Sarajevu raju.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Vise analizira tuca neg utakmice....kakve su formacije bile?
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo
Ovo sve izgleda na klasicni Jercegovacki prccc
Nekako ovi sto su navodno nasi uopste nemaju kretnje tijelom gradana iz METROPOLE
-
- Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:32Nadam se da ce svi biti uredu. I da se stati sa ovim idiotarijama izmedju grupa i da se sav bijes okrene prema mrziteljima Bosne i Hercegovine!

I jel se zavrsila strucna analiza tuce ? ko su koji, ko je koga prebio, ko je pica, a ko mudo i tako te price.Napoleon1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:51Vise analizira tuca neg utakmice....kakve su formacije bile?
Pa da se okrenemo malo fudbalu.
-
- Kontakt:
Šta grupa od 80-100 manijaka radi kad vidi grupu od 10-20 RA ? Deru se stanite, stanite , stanite.
A prije par dana su se ovdje neki debili kao virtul i ekipa prosipali kako će oni degenek dati, pa dobiše priliku i jedino sto čuješ od njih je stanite,stanite
A prije par dana su se ovdje neki debili kao virtul i ekipa prosipali kako će oni degenek dati, pa dobiše priliku i jedino sto čuješ od njih je stanite,stanite
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Yebem majku i tebi i njima, cuj dogovoreno izaslo vas 60-70 blizu tekije i krenuli preko luke, glavnom ulicom prema klubu navijaca koji se nalazi u Fejicevoj ulicisvrakino1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:30Cuj akciju planirali
@pablo 11 kaze dogovoreno
DOGOVORENO
Covjek iz Mostara govori
Sto je i najblize istini jer i jedni i drugi imaju motke i baklje
- GrimReaper
- Kontakt:
Ovo i jeste sa strane starog mosta levatino

Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], jurisicduska, rishovski, supervizor, Tatamata1946 i 28 gostiju.