Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakvo bucanje indijanaca.Zgazit ce vas plavi voz, **** li vas Josip Broz.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Pa kad su ga pogodili kamenom u glavu sa 5 metara.raketaspadobranom je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:00opalaopala je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:56Šta grupa od 80-100 manijaka radi kad vidi grupu od 10-20 RA ? Deru se stanite, stanite , stanite.
A prije par dana su se ovdje neki debili kao virtul i ekipa prosipali kako će oni degenek dati, pa dobiše priliku i jedino sto čuješ od njih je stanite,stanite
Pa momak iz RA je pao u bandak pa se vikalo da se zaustavi tuca, informisi se
🇵🇸
Nije.Rahmetli Aner je imao srcani udar. Dobio ga je jer ga je zenicka policija tjerala sa stadiona zbog nereda koje su prouzrokovali manijaci. Ironija je da onda ta grupa obuce uniforme policije da ukrade krpu drugoj grupi.
Covjek bi rekao sa ce grupa kojoj su dva navijaca tragicno stradala imati malo pameti, pogotovo nakon sranja u atini koje je pokazalo da je sekunda dovoljna da sve zavrsi kobno.
Pravda za flash-a!!!
-
- Kontakt:
Uzmi neko mobitel predatoDu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
opalaopala je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:48https://sportsport.ba/fudbal/privodenje ... aci/457787
Kakve su ovo košuljice u ovih narkomancica zar su se toliko predozirali pa nisu znali šta da obuku, došlo ih 80 a 10 im ljudi drži crtu. Vjerovatno nisu tekbirali kao na Kupresu pa se crta sama nije podizala.
Toliko o njihovim mafijanju i prosipanja muda po forumu, došli pokušali na buku i dobiše degenek. Cao i pozdravite pravu Sarajevu raju.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Imal ga u spotu kakvom kod sajfera sta se priča

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Idemo, novi zadatak, koji su ovo što idu nazad

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Anera je zvjerski ubila zenicka policija!!macak_ je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:04Nije.Rahmetli Aner je imao srcani udar. Dobio ga je jer ga je zenicka policija tjerala sa stadiona zbog nereda koje su prouzrokovali manijaci. Ironija je da onda ta grupa obuce uniforme policije da ukrade krpu drugoj grupi.
Covjek bi rekao sa ce grupa kojoj su dva navijaca tragicno stradala imati malo pameti, pogotovo nakon sranja u atini koje je pokazalo da je sekunda dovoljna da sve zavrsi kobno.
Kad to priznate, nastavit cemo diskusiju.
I jadno zenicki dokazano je obdukcijom da su mu udarci od policije bili kobni za njega. Niko nikad nije odgovarao, a vi kao grupa nikad se niste oglasili zbog toga.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 03 sep 2023, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Policija je smijesna. Umjesto da ih pritvori danima, slozi ozbiljne novcane kazne zbog unistavanja tudje imovine oni ih njeguju, tepaju im i isprate kuci.
Zato i imamo to sto imamo.
Zato i imamo to sto imamo.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobro si ih snimio. Jedva, ali dobro
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
"Tekbirali" sto bi komunisti, cetnici i ustase rekli "ratni poklic".opalaopala je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:48https://sportsport.ba/fudbal/privodenje ... aci/457787
Kakve su ovo košuljice u ovih narkomancica zar su se toliko predozirali pa nisu znali šta da obuku, došlo ih 80 a 10 im ljudi drži crtu. Vjerovatno nisu tekbirali kao na Kupresu pa se crta sama nije podizala.
Toliko o njihovim mafijanju i prosipanja muda po forumu, došli pokušali na buku i dobiše degenek. Cao i pozdravite pravu Sarajevu raju.
I na kraju koji bi rezultat,ili se otislo u produzetke. 

Kakvi manijaci gdje vidite obiljezja haha
Vise ljudi ispred stadiona sad bilo nego u sukobu
Cak i oni dto vode navijanje su ispred stadiona
Ovo neki mladji dosli da se celice
Uglavnom cuo sam da su danas dva tri rodjena pofino fasovaala
Mada svaka cast ovih 15 20 momaka s njihove strane za razliku od ostatka te grupe
Znali su svi da su vam turisti neki u gradu i da idu prema udruzenju
stali jer su jednog bas raznijeli i prepali su se za njegovo zdravlje
Nadamo se da ce sve biti ok
Mada svaka cast ovih 15 20 momaka s njihove strane za razliku od ostatka te grupe
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Eh eto Rodjeni noDi vam je sve pojasnio jos je ostalo da izgubite na terenu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ma nek si nama ti dobarNoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:19Kakvi manijaci gdje vidite obiljezja haha
To je najbitnije

Zbog tog mitomanstva i izmisljanja sebi odgovarajucih verzija se i desava to sto se desava i nikada necete doci tobe. Meni je momka zao, nikom to ne treba da se desi, pogotovo ne kad ides na utakmicu. Ali to sto pricas nije tacno. Nego, hajde obuci uniformu pa zaustavljaj druge navijace.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:10Anera je zvjerski ubila zenicka policija!!macak_ je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:04Nije.Rahmetli Aner je imao srcani udar. Dobio ga je jer ga je zenicka policija tjerala sa stadiona zbog nereda koje su prouzrokovali manijaci. Ironija je da onda ta grupa obuce uniforme policije da ukrade krpu drugoj grupi.
Kad to priznate, nastavit cemo diskusiju.
I jadno zenicki dokazano je obdukcijom da su mu udarci od policije bili kobni za njega. Niko nikad nije odgovarao, a vi kao grupa nikad se niste oglasili zbog toga.
Pravda za flash-a!!!
-
- Kontakt:
NoDi priznaj da je ovo sve tvoje maslo, i da si svojevoljno otisao bez jezgra grupe da u sred bijela dana akcijas pijacareNoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:19Kakvi manijaci gdje vidite obiljezja haha
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Treba biti dobar komad debila pa se hvaliti da je neko raznesem kamenom u glavu. Realno, sramota je sto se na balkanu kamen koristi u ovakvim obracunima navijackih grupa.NoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:19Kakvi manijaci gdje vidite obiljezja haha
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
samo se nadam da ce momak iz RA biti dobro
sto se tice utakmice, 1:2 Krpic i Drljo
sto se tice utakmice, 1:2 Krpic i Drljo
FKŽ !
-
- Kontakt:
Kakvi oni i sake kod njih samo hladno oruzije,to smo se do sada uvjerili milion puta. Svaka cast za momke iz RA damu do poda,napadaju i ako ih je 4 pita manje a ovi standardno kao i protiv 4 momka iz Torcide,2p pita ih vise i hajmooooo,jurisss sa sve bakljama i palicama. Da je normalna grupa u onom omjeru prosla bi kroz 15 ljudimostar_mo je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:59opalaopala je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:56Šta grupa od 80-100 manijaka radi kad vidi grupu od 10-20 RA ? Deru se stanite, stanite , stanite.
A prije par dana su se ovdje neki debili kao virtul i ekipa prosipali kako će oni degenek dati, pa dobiše priliku i jedino sto čuješ od njih je stanite,stanite
Svaka cast momcima. Fakat imaju muda.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Herpes, mosarajvosa83 i 9 gostiju.