Only babuka, on je fizičko igrao, izmedju dvije vatre, lastisa i ostale igre. Ništa ovo ne valjaSkver je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:22Stavis nekog anonimusa Bucija za direktora kluba kojeg vjerovatno ne znaju ni u njegovoj ulici i ocekujes od takvog nesto koji usput receno ne zna jel doso ili je poso, kazu brat sa tribine neka ga i dobijemo ono sto smo dobili, federalna.....yeboti klub koju ulica i diletanti vode koji u zivotu nisu bili u sportu i pola njih oslobobodjeno od fizickog vaspitanja....dobro da Sloboda jos i postoji, kakvi amateri i diletanti su je vodili......normala je da takav klub bude prcija.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- TzBulevar87
- Kontakt:
1'00%, babuka iznad svega! samo jednoumlje, nemoj da bi ko smatrao nesto drugo i drugacije, a kamo li borio se za to! I samo ljudima koji nisu bili za babuku spominjat porodice, zelit im da se prevrnu sa autom negdje itd itd. To je prava borba!!
075
Vi niste normalni, svega mi.
Azmir kakav god da je, bolji je od tih smradova sto su poslali Slobodu u federalnu, spasio je Slobodu od potpunog gasenja, uveo u PL, igrao Evropu.Hitman22 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:26Only babuka, on je fizičko igrao, izmedju dvije vatre, lastisa i ostale igre. Ništa ovo ne valjaSkver je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:22Stavis nekog anonimusa Bucija za direktora kluba kojeg vjerovatno ne znaju ni u njegovoj ulici i ocekujes od takvog nesto koji usput receno ne zna jel doso ili je poso, kazu brat sa tribine neka ga i dobijemo ono sto smo dobili, federalna.....yeboti klub koju ulica i diletanti vode koji u zivotu nisu bili u sportu i pola njih oslobobodjeno od fizickog vaspitanja....dobro da Sloboda jos i postoji, kakvi amateri i diletanti su je vodili......normala je da takav klub bude prcija.
🔴⚫️
Dobar ti taj sveti Aco

🔴⚫️
Skver je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:43Azmir kakav god da je, bolji je od tih smradova sto su poslali Slobodu u federalnu, spasio je Slobodu od potpunog gasenja, uveo u PL, igrao Evropu.Hitman22 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:26Only babuka, on je fizičko igrao, izmedju dvije vatre, lastisa i ostale igre. Ništa ovo ne valjaSkver je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:22Stavis nekog anonimusa Bucija za direktora kluba kojeg vjerovatno ne znaju ni u njegovoj ulici i ocekujes od takvog nesto koji usput receno ne zna jel doso ili je poso, kazu brat sa tribine neka ga i dobijemo ono sto smo dobili, federalna.....yeboti klub koju ulica i diletanti vode koji u zivotu nisu bili u sportu i pola njih oslobobodjeno od fizickog vaspitanja....dobro da Sloboda jos i postoji, kakvi amateri i diletanti su je vodili......normala je da takav klub bude prcija.

Kakav god da je, spasio je klub od vjerovatno potpunog gasenja i skidam mu kapu na tome
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jbs Azmira, on je bio manje zlo od ovih gofana. Sada ovo što se dešava je zahvaljujući TomCatu od Seljublja, nije da ga volim nešto.
Ostali stručnjaci koji su nas doveli u federalnu, ako budu opet shebati će sve ovo što TomCat radi.
Ostali stručnjaci koji su nas doveli u federalnu, ako budu opet shebati će sve ovo što TomCat radi.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Mlad si ti dečko , ali upoznat ću te ja sa čovjekom koji je spasio klub od gašenjaDamirT je napisao/la: ↑03 sep 2023, 19:39![]()
Kakav god da je, spasio je klub od vjerovatno potpunog gasenja i skidam mu kapu na tome
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ma dobro, opet je ucestvovao dobrano da se ne ugasimo. Da nije dosao on, vjerovatno ni mi ovdje ne bi pisali
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Merdovic je top pojacanje vidjelo se odma cim je usao i kretnja i dodiri s loptom bit ce to top
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Aco je svoje lice pokazao i tu je tacka.
Ovo gore je Azuka aka Andjeo sa neba
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znam da je posveceno Azmiru, mislim da nije fer to prema Azmiru, prebrzo zaboravljamo puno toga dobroga sto je covjek ucinio, niko nije bezgresan ali ok svako ima pravo na svoje misljenje.....
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam jeli li upratio kad onaj Tuzlak izvali kako je Azmir andjeo s neba, odatle i ova sprdancija.
Iskreno mi se zivo sexa i za njim i za Mujkanovicem. Svakako ne idem na utakmice zbog par hinja koji na foricu iza zatvorenih vrata uletise u klub. Kod mene obraz cist, kao i karakter. Ali je sklepan odlican sastav i igraju fenomenalno, to im se mora priznati.
Samo nek tako i nastave, to je najbitnije.
Iskreno mi se zivo sexa i za njim i za Mujkanovicem. Svakako ne idem na utakmice zbog par hinja koji na foricu iza zatvorenih vrata uletise u klub. Kod mene obraz cist, kao i karakter. Ali je sklepan odlican sastav i igraju fenomenalno, to im se mora priznati.
Samo nek tako i nastave, to je najbitnije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Isključivo u svrhu vlastite Promocije ništa za opće dobro i nemoj plakati dalje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
2067 će se spominjat onaj krmak. Yebo vas on više.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Rasplakao se ovaj Skver za babukom pa omalovažava nas klub a uzdiže svog predsjednika. Neka Suljo nije dozvolio da doje opet anam on sad mi je drago
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
1.kolo: FK Sloboda - FK Rudar ................. 3-2
2.kolo: FK Sloboda - NK Jedinstvo .......... 4-0
3.kolo: FK Budućnost B. - FK Sloboda ..... 0-1
4.kolo: FK Sloboda - OFK Gradina ............ 4-0
5.kolo: NK Zvijezda - FK Sloboda ...... Next Match
6.kolo: FK Sloboda- NK Stupcanica
7.kolo: FK Radnik - FK Sloboda
8.kolo: FK Sloboda - FK Mladost DK
9.kolo: FK Gorazde - FK Sloboda
10.kolo: FK Sloboda - FK G.Rahic
11.kolo: NK Celik - FK Sloboda
12.kolo: FK Sloboda - HNK Tomislav
13.kolo: NK Bratstvo - FK Sloboda
14.kolo: FK Sloboda- NK TOŠK
15.kolo: FK Simm Bau - FK Sloboda
2.kolo: FK Sloboda - NK Jedinstvo .......... 4-0
3.kolo: FK Budućnost B. - FK Sloboda ..... 0-1
4.kolo: FK Sloboda - OFK Gradina ............ 4-0
5.kolo: NK Zvijezda - FK Sloboda ...... Next Match
6.kolo: FK Sloboda- NK Stupcanica
7.kolo: FK Radnik - FK Sloboda
8.kolo: FK Sloboda - FK Mladost DK
9.kolo: FK Gorazde - FK Sloboda
10.kolo: FK Sloboda - FK G.Rahic
11.kolo: NK Celik - FK Sloboda
12.kolo: FK Sloboda - HNK Tomislav
13.kolo: NK Bratstvo - FK Sloboda
14.kolo: FK Sloboda- NK TOŠK
15.kolo: FK Simm Bau - FK Sloboda
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Real Madrid 1. lige FBiH

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.