FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nadam se da ce Velez premirati Drinu, zasluzio je momak. Gigovic nam nista nije mogao, ali on zato jeste.
1921
-
- Kontakt:
A ko da mu iznese ideju? Gasal, Turanjanin, Alison? Ublehe iz uprave neka pojacaju ekipu ili neka sebi jebu mater.perodeformero je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:42Bašić izgleda pojma nema šta hoće, kako će mu ekipa znati
Pročepit će negdje.
Meni sve ovo nikako moj jasno…u Evropi su naši igraci izgledali kao evropski igraci.
Posušje i ovo večeras je tuga.
Bašić priča o nekim posebnim metodama, analizama a mi na dva gostovanja dva put centar nismo prešli.
Daj igraj fudbal koji navijači vole, zbog toga smo te svi i prihvatili, šta sad kaluklises i taktiziras kojeg vraga???
Posušje i ovo večeras je tuga.
Bašić priča o nekim posebnim metodama, analizama a mi na dva gostovanja dva put centar nismo prešli.
Daj igraj fudbal koji navijači vole, zbog toga smo te svi i prihvatili, šta sad kaluklises i taktiziras kojeg vraga???
Nazalost opet glupi primljen gol. Ne znam zasto se i cudim tome vise kad svaku utakmicu moramo primiti jedan takav.
Jasno se vidi da igraci nemaju snage odigrati 60minuta. Nadam se da ce nam ova pauza dobro doci i da ce raditi jos jace na pauzi jer ovo kako mi mlitavo igramo u zadnje vrijeme mi nikako ne ide u glavu. Bar da trud neki vidim al sve nesto kao da im je mrsko igrati.
Necu nikoga sa izdvajam ali jasno se vidjelo ko su nam slabe tacke i ti igraci bi trebali raditi na sebi i sve dok dobro ne rasciste sa sobom neke stvari tek onda dobiti priliku igrati u prvoj postavi.
Volim te Zeljo!
Jasno se vidi da igraci nemaju snage odigrati 60minuta. Nadam se da ce nam ova pauza dobro doci i da ce raditi jos jace na pauzi jer ovo kako mi mlitavo igramo u zadnje vrijeme mi nikako ne ide u glavu. Bar da trud neki vidim al sve nesto kao da im je mrsko igrati.
Necu nikoga sa izdvajam ali jasno se vidjelo ko su nam slabe tacke i ti igraci bi trebali raditi na sebi i sve dok dobro ne rasciste sa sobom neke stvari tek onda dobiti priliku igrati u prvoj postavi.
Volim te Zeljo!
-
- Kontakt:
Kako je moguce da igras vec u prvom timu 2 godine, i dalje se vidi da nisi spreman da igras muski fudbal.. jos si placen za to, guraju te, forsiraju… a onaj ko je doveo Turanjina, Alison i Rustema… nabijem ga na kitu! Daj 3 juniora da igraju pa makar da se necemu nadamo
- LegendaIvica
- Kontakt:
Bravo momci ovo se svakako nije moglo dobiti a da nije bio taj sretan gol gigovic bi penal sudio tako da nemamo sto prigovoriti.
E je%i ga Basicu ako je stanje na terenu bilo zadovoljavajuce...
Poraz zasluzen samo zato sto nismo imali mu.da da igramo naprijed.
Drina i Alison nisu fudbaleri!
Poraz zasluzen samo zato sto nismo imali mu.da da igramo naprijed.
Drina i Alison nisu fudbaleri!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ćosić i Cocalić jedini zaslužuju prolaznu ocjenu.
Ovo ostalo, odron.
Dva bivša igrača Veleža su jedina pojačanja za ovu sezonu.
Drljo,Beća,Gasal,Drina,Turaljanin,Allyson,Rustemović ne smiju biti članovi kluba. Ne postoji opcija kako oni nama mogu pomoći.
Bekriću, od ove sedmorice trojica su friško dovedena.
Ovo ostalo, odron.
Drljo,Beća,Gasal,Drina,Turaljanin,Allyson,Rustemović ne smiju biti članovi kluba. Ne postoji opcija kako oni nama mogu pomoći.
Drina je komedija i tragedija od igraca.
I kad mi neko brani ovu upravu najgoru u istoriji ja bi se rokno. Sve sam ja ovo govorio i još ste me napadali.
Nama nema ko igrat. Otišli nam trojica iz prve postave Santos, Hodžić i Štilić.
A oni doveli Rustemovića, Alisona, Bibera, Turanjanina bože me sačuvaj. Kod nas dok je ovih može doč samo neko koga niko drugi neče.
Ni za šta oni nisu. Predsjednik nije u stanju marke jedne donjeti nego samo što navijači daju i volio bi da mi neko objasni ko je ona direktorica. Nekad je direktor Želje moro neko ime imat i podrazumjevalo se da treba i para nekih donjet. Šta ta žena radi u klubu.
A oni doveli Rustemovića, Alisona, Bibera, Turanjanina bože me sačuvaj. Kod nas dok je ovih može doč samo neko koga niko drugi neče.
Ni za šta oni nisu. Predsjednik nije u stanju marke jedne donjeti nego samo što navijači daju i volio bi da mi neko objasni ko je ona direktorica. Nekad je direktor Želje moro neko ime imat i podrazumjevalo se da treba i para nekih donjet. Šta ta žena radi u klubu.
A nije da nismo govorili da nam treba igraca. Minimalno trojica Velezovih sto su usli sa klupe bi nama igrali u prvoj postavi.
Ako se ne pojacamo pola utakmica ce nam bit ovako.
Ovo se islo na bod svjesno al jbg treba i srece imat, onako oskoci i pogodi Drinu u ledja... . Pogledajte golove koje su pitari npr dali, kad hoce hoce.
Jedina nam je nada Stilic i taj Arap.
Ako se ne pojacamo pola utakmica ce nam bit ovako.
Ovo se islo na bod svjesno al jbg treba i srece imat, onako oskoci i pogodi Drinu u ledja... . Pogledajte golove koje su pitari npr dali, kad hoce hoce.
Jedina nam je nada Stilic i taj Arap.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:47Ćosić i Cocalić jedini zaslužuju prolaznu ocjenu.
Ovo ostalo, odron.

Imali smo bod u džepu, ali jednostavno ne može bez nekog ludila i drame. Veležove šanse nisu bile pod neke igre već individualnih poteza i grešaka, posebno sudijske greške kad su pogodili stativu jer Gigović ranije nije svirao očigledan prekršaj.
Kod nas sve po starom, Bašićeve izmjene katastrofalne, utakmicu smo završili sa Alisonom, Drinom, Gasalom, Biberom i Turanjaninom na terenu. Morali smo primiti gol.
Ne znam zašto ovaj Alison igra, bukvalno igrač manje na terenu, ne mogu vjerovati da Bašić to ne vidi na treninzima. Gasalu bih se još večeras zahvalio ili ga poslao u Federalnu, bolje igrati bez igrača nego sa njim na terenu.
Pritisak Veleža je prouzrokovao Bašić izmjenama, ne zanimaju me razlozi izmjena, je li neko umoran ili nije jer ovo je bilo jasno da će nas Velež ni kriv ni dužan pritisnuti, bukvalno smo ih pozvali da nas napadnu.
Bekovi ponovo nikakvi, vezni red bio odličan dok su Mekić i Rustemović igrali. Mekić jeste griješio, ali smo kontrolisali utakmicu.
Utakmicu smo kontrolisali do izmjena.
Kod nas sve po starom, Bašićeve izmjene katastrofalne, utakmicu smo završili sa Alisonom, Drinom, Gasalom, Biberom i Turanjaninom na terenu. Morali smo primiti gol.
Ne znam zašto ovaj Alison igra, bukvalno igrač manje na terenu, ne mogu vjerovati da Bašić to ne vidi na treninzima. Gasalu bih se još večeras zahvalio ili ga poslao u Federalnu, bolje igrati bez igrača nego sa njim na terenu.
Pritisak Veleža je prouzrokovao Bašić izmjenama, ne zanimaju me razlozi izmjena, je li neko umoran ili nije jer ovo je bilo jasno da će nas Velež ni kriv ni dužan pritisnuti, bukvalno smo ih pozvali da nas napadnu.
Bekovi ponovo nikakvi, vezni red bio odličan dok su Mekić i Rustemović igrali. Mekić jeste griješio, ali smo kontrolisali utakmicu.
Utakmicu smo kontrolisali do izmjena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- dubioza144
- Kontakt:
Nikad mi nije bilo draže sto smo gol primili, eeej dodjes na utakmicu bez da minut od 90 ne pokusas nista da uradis u fazi napada, sta je bio danas zadatak sto se napada tice da se lopta prenese preko pola i njima uruci umjesto da je golman iza ledja baci pa da nas opet napadaju, pustio si im da viktorije igraju na golu, pricas kako ih na treningu ucis da u svakoj igrici pobjedjuju danas na trenutak nismo htjeli pobijedit, pa bolje igraj atraktivno napadacki i gubi svaku utakmicu nego ovo danas sto smo gledali.
A i ove igrace ko je dovodio popisam mu se u usta tipa Alison, Turanjanin a i ove sto se kaze da ih treba istrpit Gasal i Drina do kad ih treba istprit do 25godine, jel mi tek u talente ubrajamo igrace preko 30
A i ove igrace ko je dovodio popisam mu se u usta tipa Alison, Turanjanin a i ove sto se kaze da ih treba istrpit Gasal i Drina do kad ih treba istprit do 25godine, jel mi tek u talente ubrajamo igrace preko 30

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Imam ja mlađeg rođaka, 20 godina, 190 visok, malo kondicije i snage da nabije mogao bi igrati veznog, ima inteligencije za razliku od nekih. Kome da se obratim u vezi toga? Neće puno tražiti, milja mu je dosta.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Katastrofalno odrađen prelazni rok. OK, nema se para, ali onda nemoj bacati i to malo novca na Alisona, Turanjanina, Rustemovica i vječite talente Drinu, Gasala i Beću.
Žao mi je Bašića, bit će prvi na udaru, a realno pola rostera mu je za federalku.
Žao mi je Bašića, bit će prvi na udaru, a realno pola rostera mu je za federalku.
joj kad amarov ljubimac krene pricati o parama i sposobnim direktorima ustani Alija da ja legnembojamora je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:49I kad mi neko brani ovu upravu najgoru u istoriji ja bi se rokno. Sve sam ja ovo govorio i još ste me napadali.

Sve si ti u pravu ali inace se otimaju da udju u klub. Bas ono trazi se mjesto vise ko ce dat 5 miliona i bit direktor.bojamora je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:49I kad mi neko brani ovu upravu najgoru u istoriji ja bi se rokno. Sve sam ja ovo govorio i još ste me napadali.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Onakvog Kosorića ostavit na klupi…
Drini je ovo već 5-6. KRUPNAgreška u sezoni, a tek je septembar, pokušalo mu se ukazati, ali ništa, Bašić sam sebe ubija tim
Prvo poluvrijeme odlično, drugo užas, jedan Željo na 0:0 da se povlači a do tada je bolji protivnik, ne shvatljivo
Drini je ovo već 5-6. KRUPNAgreška u sezoni, a tek je septembar, pokušalo mu se ukazati, ali ništa, Bašić sam sebe ubija tim
Prvo poluvrijeme odlično, drugo užas, jedan Željo na 0:0 da se povlači a do tada je bolji protivnik, ne shvatljivo
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Svi spominju igrace Gasala i Drinu, slazem se. Posebno Drina, ovo je 2 kiks koji je zavrsio golom u ovoj sezoni.
Ali ovaj gol je i Mufticev, pored katastrofalne Drinine greske lobovan je sa 2 metra i nije uopste skocio.
Nasa djeca ce nas glave doci
Ali ovaj gol je i Mufticev, pored katastrofalne Drinine greske lobovan je sa 2 metra i nije uopste skocio.
Nasa djeca ce nas glave doci
Zadnja izmjena: Argentina, dana/u 03 sep 2023, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 12 gostiju.