Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mrs kuci.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Za sve je kriv paintball
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Opet su iza nas na tabeli
Tako da nije mi nesto ovaj poraz pao
Samo bod nam prvi bjezi
Dobro ce nam doci sad pauza
Tako da nije mi nesto ovaj poraz pao
Samo bod nam prvi bjezi
Dobro ce nam doci sad pauza
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
U kojoj tacno utakmici su nas gurali?LegendaIvica je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:49Ma vas su sudije do sada gurali realno ali bit ce vama uskoro dernek od sudjenja pa onda cu i ja tako pisati samo ti.Nirton je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:44Sta od napisanog nije tacno? Skandalozno, zuti, 2 faula, koskanje?LegendaIvica je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:42
Abd vidjet cemo vas protiv Borca pa nemoj onda plakati
Protiv Sloge i Posusja neutralno sudjenje. Protiv Tuzle sudije navlacile njima, protiv Veleza neutralno osim eto tog penala, i sinoc protiv Goska osteceni za penal nad Avramovskim.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- svrakino1921
- Kontakt:
Jao sudija
Kakav uzas od kluba sa takvim predsjednicima i zabija u 89"
Nek smo zavrsili ovo gostovanje
Fuuujjjjj
Al svi ostali se raduju
Kakav uzas od kluba sa takvim predsjednicima i zabija u 89"
Nek smo zavrsili ovo gostovanje
Fuuujjjjj
Al svi ostali se raduju
Jeko PRVI 

-
- Kontakt:
A kakvo je to forum mjerilo? Svaki moj prijatelj koji navija za Želju je rekao da smo pogurani, al apsolutno svakiZutti je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:49Prelistaj postove nakon utakmica Željo - Tuzla i Sarajevo - Velež, ne pričam u prazno. Ako je i bio neko sa "naše" strane da je ismijavao sve i **** se krađom to ti je jasno da je izuzetak dok se na ovoj temi vrijeđala inteligencija svima nama nakon utakmice Željo - Tuzla.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ma ja baNirton je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:52U kojoj tacno utakmici su nas gurali?LegendaIvica je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:49Ma vas su sudije do sada gurali realno ali bit ce vama uskoro dernek od sudjenja pa onda cu i ja tako pisati samo ti.
Protiv Sloge i Posusja neutralno sudjenje. Protiv Tuzle sudije navlacile njima, protiv Veleza neutralno osim eto tog penala, i sinoc protiv Goska osteceni za penal nad Avramovskim.
Nestalo argumenata, šalji sljedećeg.LegendaIvica je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:53Ma ja baNirton je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:52U kojoj tacno utakmici su nas gurali?LegendaIvica je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:49
Ma vas su sudije do sada gurali realno ali bit ce vama uskoro dernek od sudjenja pa onda cu i ja tako pisati samo ti.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BordoBBoja
- Kontakt:
Dajte siftaru buhtlja da dodje sebi
Past ce u bandak
Past ce u bandak
Sta to listica nedavno?Dovoljan je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:36Eo neam nesto dodira iskreno s tim svijetomraketaspadobranom je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:32
Kralju upadnite vi negdje il ste navijaci samo na ciglanama
Ali koliko sam upratio tm je najaktivniji
Nakon tog Hz iako su u padu nekom bili
Tuzla fukarama bubanj
Listica nedavno isto
Konstantni belaji izmedju tm i Hz gdje nekad jedni izvuku deblji kraj nekad drugi ovisno o situaciji
Gruzija belaji
Jos eto grupa u padu bila pa se opet drži a vi jedete gov.n.a ko i ja
Što se tiče suđenja, tu se ne može Veležu ništa prigovoriti. Gigović je šiljio da pomogne Borcu, kao što je i dosad radio.
Za nepunih 15 minuta utakmice dva žuta Željinim igračima zbog faula na sredini terena.
Nakon toga se možeš pozdraviti na bilo kakav pritisak, bukvalno ne smiješ prići protivničkom igraču jer dobićeš drugi žuti.
Za nepunih 15 minuta utakmice dva žuta Željinim igračima zbog faula na sredini terena.
Nakon toga se možeš pozdraviti na bilo kakav pritisak, bukvalno ne smiješ prići protivničkom igraču jer dobićeš drugi žuti.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Dovedite Husrefa dok je slobodan, on poznaje nasu ligu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Planirali docek na Bradini
FC United Of Manchester !
E jbg ne mogu ja krenut od vrata do vrata i pitat za mišljenje o suđenju. Pričam ono što sam vidio po forumu i društvenim mrežamaferroviere87 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:52A kakvo je to forum mjerilo? Svaki moj prijatelj koji navija za Želju je rekao da smo pogurani, al apsolutno svakiZutti je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:49Prelistaj postove nakon utakmica Željo - Tuzla i Sarajevo - Velež, ne pričam u prazno. Ako je i bio neko sa "naše" strane da je ismijavao sve i **** se krađom to ti je jasno da je izuzetak dok se na ovoj temi vrijeđala inteligencija svima nama nakon utakmice Željo - Tuzla.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Losa i dosadna tekma. Cestitke Gigari i Velezu. Premirajte Drinu maga.
1921
Trenutno korisnika/ca: denimen99, Giuseppe1, Hrammm1921, Jadnimi, mnon46, mosarajvosa83 i 20 gostiju.