Pa realno, iz utakmice u utakmicu mi gubimo 65 minuta s njim na terenu, dijete svaku loptu izgubi. Dokle vise.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:27E pokacismo se prosli put, ali si ovaj put upravu nema sta![]()
Sikalo razigrao sve oko sebe.
Pa realno, iz utakmice u utakmicu mi gubimo 65 minuta s njim na terenu, dijete svaku loptu izgubi. Dokle vise.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:27E pokacismo se prosli put, ali si ovaj put upravu nema sta![]()
Jes nema sta, treba biti iskren,ne trebamo se vazda prcat pa jeluser1986 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:37Pa realno, iz utakmice u utakmicu mi gubimo 65 minuta s njim na terenu, dijete svaku loptu izgubi. Dokle vise.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:27E pokacismo se prosli put, ali si ovaj put upravu nema sta![]()
Prestani sa svojom propagandom, obojica su mladi i osciliraju u formi.user1986 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:37Pa realno, iz utakmice u utakmicu mi gubimo 65 minuta s njim na terenu, dijete svaku loptu izgubi. Dokle vise.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:27E pokacismo se prosli put, ali si ovaj put upravu nema sta![]()
Obojica su mladi, ali kvalitet uvijek dodje do izrazaja, kao veceras.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:54Prestani sa svojom propagandom, obojica su mladi i osciliraju u formi.user1986 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:37Pa realno, iz utakmice u utakmicu mi gubimo 65 minuta s njim na terenu, dijete svaku loptu izgubi. Dokle vise.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:27
E pokacismo se prosli put, ali si ovaj put upravu nema sta![]()
Oreč koliko pretrči gore dole, vala mi je drago zbog njega a i Haskića.
Ma Miki je strasan trener i drago mi je sto ga je Dean ostavio u strucnom, jer zna znanje i vidi se da je skolovan.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:51Oreča sam namirisal od prijateljskih jos,ubjedljivo pojacanje. Uredu,u nedostatku uigravanja,nepoznavanja,saigracevih mana (veceras Zvonica) desi se greska ali zato preOre teren da ispravi gresku.
5 puta okvir gola u 2 utakmice, da ne osvojis bod, ne ide. Morala je uci jedna,drago mi sto je Nerminova.
A vjerujte da Mika zna sta radi,odlicni je vidio ove 2 utakmice,koliko je smio i mogao na svoju ruku,ali treba znat i slusat necije upute ako je po njima morao veceras, zato kazem da on mora biti tu
Ne trebamo vala, realnoDirektorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:44Jes nema sta, treba biti iskren,ne trebamo se vazda prcat pa jeluser1986 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:37Pa realno, iz utakmice u utakmicu mi gubimo 65 minuta s njim na terenu, dijete svaku loptu izgubi. Dokle vise.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:27
Sikalo razigrao sve oko sebe.![]()
Kriminalan je Kadric zadnje 2 utakmice nema sta, dta je mogao pogrijesit pogrijesio je
Moj prijatelju jedini koji je ovdje sve razigrao je Halilovic, sa svojim prebacivanjem strana nekoliko puta i stvaranjem viska..user1986 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:37Pa realno, iz utakmice u utakmicu mi gubimo 65 minuta s njim na terenu, dijete svaku loptu izgubi. Dokle vise.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:27E pokacismo se prosli put, ali si ovaj put upravu nema sta![]()
Dobar Halil otkad je ušao,baš je razdrmao ekipu.SejoSexon je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:06Moj prijatelju jedini koji je ovdje sve razigrao je Halilovic, sa svojim prebacivanjem strana nekoliko puta i stvaranjem viska..user1986 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:37Pa realno, iz utakmice u utakmicu mi gubimo 65 minuta s njim na terenu, dijete svaku loptu izgubi. Dokle vise.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:27
Potpisujem od A do Ž.Neutral je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:11Ljudi moji, Prses na klupi tri kola, pa Sarajrvo pogrijesi i opet nocas 90 minuta. Lik solidan 60 min, a igra 90.
Sikalo je doktor fudbala za Kadrica. Momak je nejak, izgubljen, deset pogresnih pasova, jos toliko izgubljenih lopti, u Bijelopoljac ili Velez Nevesinje neka ide da se razvija.
Halilovic dobar kad je usao s klupe, on svakako ne moze od prve da igra. Nemanja totalno van forme. Odbrana beton, nije primljen gol.
Mihaelo nevidljiv kao i proslu domacu utakmicu.
Vezni red katastrofalan, efikasnost Haskica nikakva a nemas koga ubaciti.
Onaj Gruzijac smijurija, sta nam uvali Sarajevo![]()
Dobro je, konacno pobjeda.
Svaka cast Orecu, poginu svako momak na terenu, igracina. Da njega nema ne bi nekad pole presli.
Dobro, vidi. Halilovic se malo zajapurio,ufurao,usku.rcio kako hoces. Minimalno svakom igracu koji je bar jednom obukao dres Veleza se opsovala stara,nabijao se na neku stvar i slicno. Mi smo takvi, evo ja nisam, sjedim gledam, kencijam s rajom stvarno nemam neku opsesiju i revolt prema losem potezu naseg ograca, ali sigurno 2500 ljudi nije takvo. Ne sjecam se da se iko ponasao onako bahato prema navijacima kao on. Navuce pritisak na sebe, iritira 5 hiljada ljudi i onda i on gubi koncentraciju... To ako promjeni, ako se posveti lopti i utakmici dok je u igri, moze biti taj koji ce rjesavati utakmice, a s tim stavom da se sepuri po terenu i upucuje neke poglede prema tribinama samo njega odvracaju a samim tim i Velez od konacnog cilja koji se veze uz njega i njegovu igru. Moguce i da je Feja tu kriv,kako de on ponasao prema njima. Treba pustit Klafa sad 15tak dana da to dovede u red i onda cemo vidjeti sve, ja licno vjerujem ovom treneru sto je dosaouser1986 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:14Potpisujem od A do Ž.Neutral je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:11Ljudi moji, Prses na klupi tri kola, pa Sarajrvo pogrijesi i opet nocas 90 minuta. Lik solidan 60 min, a igra 90.
Sikalo je doktor fudbala za Kadrica. Momak je nejak, izgubljen, deset pogresnih pasova, jos toliko izgubljenih lopti, u Bijelopoljac ili Velez Nevesinje neka ide da se razvija.
Halilovic dobar kad je usao s klupe, on svakako ne moze od prve da igra. Nemanja totalno van forme. Odbrana beton, nije primljen gol.
Mihaelo nevidljiv kao i proslu domacu utakmicu.
Vezni red katastrofalan, efikasnost Haskica nikakva a nemas koga ubaciti.
Onaj Gruzijac smijurija, sta nam uvali Sarajevo![]()
Dobro je, konacno pobjeda.
Svaka cast Orecu, poginu svako momak na terenu, igracina. Da njega nema ne bi nekad pole presli.
Ja se nadam da je ovo samo jedna losa noc za gulasha jer je nevjerovatno koliko ga nije islo.
Ja kazem prosli put halilovic sjedi na klupi a moze rijesiti utakmicu, i evo vidjeli smo veceras. A svi se okomili na njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.