Hoces odgovoriti sto ste u depresiji? Naljutit ce ti se prva tri reda sjevera ako ne odgovoris.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:

Al dje onaj slagirani predator. Zbunio je cijeli forum danas a ne mene koji zivim u Mostaru. Kaze dosli manijsci sa starog mosta kod parka. Kaze onda mi u crvenom, a neki manijak se pojavio na sekundi u crvenoj majici i sakrio se iza drveta u parku.
Pa ništa onda opet ovo kolo treba bušiti lopte ? Poslije Tuzle ih pušete sad protiv Veleža se buše ??
Nodi i merak, kakve li se tu diskusije vode
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Haha jest vam drago sto smo izgubili
Pricate ko da smo zadnji na tabeli
Sve ok igraci su nam umorni konstatno neki igraju
Pojacat cemo se
Fali nam samo svjeze krvi i to je to
Kakav dogovor jedno pricas na forumu a sliku s drugom pricom objavljujes
To nisam ja uooste papak
nikad mi se niko nije javio za belaj osim momaka iz nase grupe da mi kaze da smiriim malo
Pricate ko da smo zadnji na tabeli
Sve ok igraci su nam umorni konstatno neki igraju
Pojacat cemo se
Fali nam samo svjeze krvi i to je to
Kakav dogovor jedno pricas na forumu a sliku s drugom pricom objavljujes
To nisam ja uooste papak
nikad mi se niko nije javio za belaj osim momaka iz nase grupe da mi kaze da smiriim malo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 sep 2023, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- LegendaIvica
- Kontakt:
Dogovori je samnom
Kakav debil u pm hahaha dizes kur.ac po forumu i prozivas nekog kao da ti je 15 godina. Sevap je takvima kao tebi samarcinu spucati da se naucis redu.
Kako lijepo kmečite hahahahah. Haj napiši opet ovo, ali bez suza molim teeee hahahahaha.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:23Hoces odgovoriti sto ste u depresiji? Naljutit ce ti se prva tri reda sjevera ako ne odgovoris.
Znam ja itekako ko je nodi i ne zamjeram mu nista. Moja je on generacija i u zivotu je prozivio dosta. Samo mu nije lijepo sto usta uzima navijace Sarajeva a zna dobro koliko su mu u srednjoj valjali ti isti navijaci Sarajeva. Kad ga je Mirza udarao radi cure u Srednjoj ne znam ko mu je glavu spasio hehe.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:23![]()
![]()
![]()
Al dje onaj slagirani predator. Zbunio je cijeli forum danas a ne mene koji zivim u Mostaru. Kaze dosli manijsci sa starog mosta kod parka. Kaze onda mi u crvenom, a neki manijak se pojavio na sekundi u crvenoj majici i sakrio se iza drveta u parku.
Pa kaže
Buuuuuuuuuuušiiiiiiiiiiiiiii hahahahahahaa
Buuuuuuuuuuušiiiiiiiiiiiiiii hahahahahahaa
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Kad čitav stadion zagrmi ooooo hajde ebi, hajde ebi ga plavog gospodina .
Prelijepo.
Narkomancici u košuljama su vraćeni kući i dobili upute da ne dolaze vise i ne napadaju kad ih je 80 sa punom spremom na 10-15 RA . Lekcije su ocitsne. Dva poraza danas, teško je biti virtul i svrakino, noDI
Prelijepo.
Narkomancici u košuljama su vraćeni kući i dobili upute da ne dolaze vise i ne napadaju kad ih je 80 sa punom spremom na 10-15 RA . Lekcije su ocitsne. Dva poraza danas, teško je biti virtul i svrakino, noDI
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ko kmeci, pa covjece sami sebe prozivate?! Moze li odgovor na pitanje zasto ste u depresiji. Odgovori mi sa jednog accounta.curvanord je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:25Kako lijepo kmečite hahahahah. Haj napiši opet ovo, ali bez suza molim teeee hahahahaha.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:23Hoces odgovoriti sto ste u depresiji? Naljutit ce ti se prva tri reda sjevera ako ne odgovoris.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
A ja vama vođa bio ptarši. Bubnjar iz Višegrada, sadašnji vođa iz Srebrenika. Fočaci i Goraždani parole pišu, zato i imate problema sa pravopisomKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:23Hoces odgovoriti sto ste u depresiji? Naljutit ce ti se prva tri reda sjevera ako ne odgovoris.

🇵🇸
-
- Kontakt:
Jel bar dobra curanofearhz je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:26Znam ja itekako ko je nodi i ne zamjeram mu nista. Moja je on generacija i u zivotu je prozivio dosta. Samo mu nije lijepo sto usta uzima navijace Sarajeva a zna dobro koliko su mu u srednjoj valjali ti isti navijaci Sarajeva. Kad ga je Mirza udarao radi cure u Srednjoj ne znam ko mu je glavu spasio hehe.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:23![]()
![]()
![]()
Veležove prečke su plod slučajnosti, prekida, a stativa je plod Gigovića koji nije svirao faul ranije u toj akciji. Velež veoma loš, a onda ih je Bašić izmjenama pozvao prema naprijed i ljudi su uzeli ono što im se ponudilo.
Ne znam zašto mu psuješ mrtvu majku zbog jedne obične izjave, ali dobro, tebi takvima sam davno dao dijagnozu, iz dana u dan je potvrđujete.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sa tobom mogu dogovorit ferku kad mi se izvines i kazes da nisi znao da se samnom pise odvojeno.curvanord je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:25Kako lijepo kmečite hahahahah. Haj napiši opet ovo, ali bez suza molim teeee hahahahaha.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:23Hoces odgovoriti sto ste u depresiji? Naljutit ce ti se prva tri reda sjevera ako ne odgovoris.
Dinoo bracoo kakav siii???
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, GradKamena2, greenwood, mnon46, nedimmmm1337, riki46 i 26 gostiju.