U pravu si i nije u redu takvo ponasanje, cesto on bezvoljno i udje u igru a takav stav je nedopustiv.Direktorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:19Dobro, vidi. Halilovic se malo zajapurio,ufurao,usku.rcio kako hoces. Minimalno svakom igracu koji je bar jednom obukao dres Veleza se opsovala stara,nabijao se na neku stvar i slicno. Mi smo takvi, evo ja nisam, sjedim gledam, kencijam s rajom stvarno nemam neku opsesiju i revolt prema losem potezu naseg ograca, ali sigurno 2500 ljudi nije takvo. Ne sjecam se da se iko ponasao onako bahato prema navijacima kao on. Navuce pritisak na sebe, iritira 5 hiljada ljudi i onda i on gubi koncentraciju... To ako promjeni, ako se posveti lopti i utakmici dok je u igri, moze biti taj koji ce rjesavati utakmice, a s tim stavom da se sepuri po terenu i upucuje neke poglede prema tribinama samo njega odvracaju a samim tim i Velez od konacnog cilja koji se veze uz njega i njegovu igru. Moguce i da je Feja tu kriv,kako de on ponasao prema njima. Treba pustit Klafa sad 15tak dana da to dovede u red i onda cemo vidjeti sve, ja licno vjerujem ovom treneru sto je dosaouser1986 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:14Potpisujem od A do Ž.Neutral je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:11Ljudi moji, Prses na klupi tri kola, pa Sarajrvo pogrijesi i opet nocas 90 minuta. Lik solidan 60 min, a igra 90.
Sikalo je doktor fudbala za Kadrica. Momak je nejak, izgubljen, deset pogresnih pasova, jos toliko izgubljenih lopti, u Bijelopoljac ili Velez Nevesinje neka ide da se razvija.
Halilovic dobar kad je usao s klupe, on svakako ne moze od prve da igra. Nemanja totalno van forme. Odbrana beton, nije primljen gol.
Mihaelo nevidljiv kao i proslu domacu utakmicu.
Vezni red katastrofalan, efikasnost Haskica nikakva a nemas koga ubaciti.
Onaj Gruzijac smijurija, sta nam uvali Sarajevo![]()
Dobro je, konacno pobjeda.
Svaka cast Orecu, poginu svako momak na terenu, igracina. Da njega nema ne bi nekad pole presli.
Ja se nadam da je ovo samo jedna losa noc za gulasha jer je nevjerovatno koliko ga nije islo.
Ja kazem prosli put halilovic sjedi na klupi a moze rijesiti utakmicu, i evo vidjeli smo veceras. A svi se okomili na njega.
Slazem se. Treba sad pustiti 15 dana da se ovo sve dovede u red.