Premijer liga BiH - aktuelno

Direktorcic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Direktorcic » 03 sep 2023, 22:42

LegendaIvica je napisao/la:
03 sep 2023, 22:32
Direktorcic je napisao/la:
03 sep 2023, 22:30
Virtu4l je napisao/la:
03 sep 2023, 22:27

Veležove prečke su plod slučajnosti, prekida, a stativa je plod Gigovića koji nije svirao faul ranije u toj akciji. Velež veoma loš, a onda ih je Bašić izmjenama pozvao prema naprijed i ljudi su uzeli ono što im se ponudilo.

Ne znam zašto mu psuješ mrtvu majku zbog jedne obične izjave, ali dobro, tebi takvima sam davno dao dijagnozu, iz dana u dan je potvrđujete.
O faulovima usred postizanja gola ili stopodtotne sanse vi nemate pravo pricati zbog proslozenskog okrsaja Haracic-Hadzikic. Posto mi furas neku lijepu pricu, onda ako si tako lijep i sladak,znas o cemu govorim
Znaci priznajes da je Velez danas pobjedio iskljucivo radi Gigovicevig sudjenja?
Bit ce i vama uskoro ovako pa onda nema :plac: :plac: :plac:
Napisao sam da je smijesno sudjenje, kartonirao vas je bezveze, a onde gdje je trebao nije.Al ne bi rekao da je to utjecalo na rezultat. Haj sad i ti budi lijep i sladak pa reci jel zasluzuje pobjedit ekipa koja ima 2 precke i stativu, a i posjed a i suteve i sve ostalo. Bio je Velez bolji i po danu na ulici i po mraku na stadionu. U Zelje jedini sto valja su cevapi, a u trici mi je najdraze sjedit :bih:

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 03 sep 2023, 22:42

curvanord je napisao/la:
03 sep 2023, 22:36
slika

A trebao je X biti kmeee kmeeeee 🤡
Mitomanija..
1946-1987

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 03 sep 2023, 22:43

Kobayashi je napisao/la:
03 sep 2023, 22:37
mostar_mo je napisao/la:
03 sep 2023, 22:33
Torino je napisao/la:
03 sep 2023, 22:27

A ja vama vođa bio ptarši. Bubnjar iz Višegrada, sadašnji vođa iz Srebrenika. Fočaci i Goraždani parole pišu, zato i imate problema sa pravopisom :facepalm: Nemam ja ništa protiv ljudi, ali iz Sarajeva niste. Lažne Sarajlije. Plavi mitomani

Dje im je Picuga i bijela trenerka? Iz koje je on bio vukojebine? :D
Sretali smo se u više navrata na raznim benz. pumpama i sl. sa RA kad je Picuga bio vodja, ono kad se išlo na gostovanja mi "dole" vi "gore". Nesto se ne sjećam da ste se kurcili. A znao je lik i smirivati situaciju kad je jedan od vaših popio bejzbolku po glavi, imao je kacket Fushberry sjećam se. Davno je to bilo...ne sjećaš se ti toga.
A ne sjecas se kad su nasi momci isli s vama pod BB i fasovali ciglu u glavu sa zgrade pa ostali poluinvalidi jelde?
Koje ste vi romine ..gatari pravi iz istocne Bosne, Sandzaka itd..
Pitari su gospoda za vas bili uvijek i ostali..carsijska raja pa je to i logicno.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 03 sep 2023, 22:44

A sudija nas zaklo realno kme kme kmeeee
Zadnja izmjena: curvanord, dana/u 03 sep 2023, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 03 sep 2023, 22:44

Čestitke Veležu :thumbup:

Pa dobro Željezničaru je svakako cilj top4, oni su toga i svjesni i ovakvih će rezultata biti tokom sezone, Bašić se nekako čini se previše zaigrao sa nekim svojim taktičkim idejama umjesto da se vodi onom keep it simple. Ipak ovaj Alison ne može biti Santos, fakat ne shvatam zašto ne guraju omladince, možda neko i izleti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 03 sep 2023, 22:44

Dragi Nodi,

Želim se iskreno izvinuti zbog prijetnji koje sam uputio prema vama, a da nisam znao tko ste. Shvaćam da je to bilo neprimjereno i nepošteno, i žao mi je što sam vas uznemirio. Nisam imao pravo takvo nešto učiniti i shvaćam da je to pogrešno.

Molim vas da prihvatite moje iskrene isprike i da razumijete da nisam imao loše namjere prema vama. Naučio sam važnu lekciju iz ovog iskustva i obećavam da se takvo nešto neće ponoviti.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 sep 2023, 22:46

Gigovic nije poslan da osteti Zelju,vec da nadomjesti ono od proslog kola, nerealni zuti stvarno katastrofa, ali nebitno cestitke na pobjedi. Nadam se da ce momak koji se bori zs zivot prezivjeti. :thumbup:
Fk Željezničar.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 03 sep 2023, 22:47

mostar_mo je napisao/la:
03 sep 2023, 22:43
Kobayashi je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
03 sep 2023, 22:33

Dje im je Picuga i bijela trenerka? Iz koje je on bio vukojebine? :D
Sretali smo se u više navrata na raznim benz. pumpama i sl. sa RA kad je Picuga bio vodja, ono kad se išlo na gostovanja mi "dole" vi "gore". Nesto se ne sjećam da ste se kurcili. A znao je lik i smirivati situaciju kad je jedan od vaših popio bejzbolku po glavi, imao je kacket Fushberry sjećam se. Davno je to bilo...ne sjećaš se ti toga.
A ne sjecas se kad su nasi momci isli s vama pod BB i fasovali ciglu u glavu sa zgrade pa ostali poluinvalidi jelde?
Koje ste vi romine ..gatari pravi iz istocne Bosne, Sandzaka itd..
Pitari su gospoda za vas bili uvijek i ostali..carsijska raja pa je to i logicno.

Francuske sobarice i vrapcicani 🤣🤣🤣🤣😂
Brz oporavak ovim momcima sa gipsom na ruci :bih:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 03 sep 2023, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 sep 2023, 22:47

Ljudi i dalje sami sebe lažu. Nakon što je poslije prošle utakmice protiv Igmana, Bašić skupio muda i rekao da nije osjetio umor kod igrača (?) iako su se isti valjali tokom 5min nadoknade, sada opet isto izvodi. I samo jer je pobijedio, to mu je prošlo. Isto bi se pohvalio nekom fanatičnom energijom da su uzeli bod, a istina je da ljudi nisu pokušali, znači pokušali smislene akcije odigrati. Zvijezda 09 je na 4:0 makar gol aut izvodila uigrano. Ništa apsolutno, niti pokušali iskreirati tokom 45 minuta.

I kao takvi, u stanju su reći za ekipu kojoj fali 5 igrača (Oliveira, Mahmić, Hasanović, Bajrić, Džafić) koji bi sigurno bili ili u prvoj ili prve izmjene da je veoma loša. Zanimljivo, volim što vidim put kojim ih ovo vodi :kafa:
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 03 sep 2023, 22:49, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 03 sep 2023, 22:48

inzomni je napisao/la:
03 sep 2023, 16:11
Rijetko uzasan potez je ovaj danas. Rijetko.

Izvinjenje u ime prave raje medju Manijacima. Ovo nismo mi : )

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 sep 2023, 22:50

Kad protivnik pogodi prečku - plod slučajnosti
Kad oni zabiju go tako sto igrač sam sebi zabije u malu mrežicu ničim izazvan i neometan - plod izrađenih akcija dominacije

Reče frajer mrtav hladan da su dominirali. Statistika kaže 0 suteva u okvir gola. Oni ni Tuzli na grbavici do crvenog kartona nisu osutali na go. Dakle u tri tekme 11/11 0 suteva u okvir gola i opet se kočopere pričaju o srecama i o plodovima slučajnosti.

Operisani od stvarnosti.

Kontrasvih konto sam postavit frejm Murtićevog odraza ne možeš papir izvuci ispod njeg ali neću da vam rušim snove o golmanu od 1 mil eura.

Ovaj Alison bolji je onaj sto nas onda na bajramskom turniru iscijepa jel Mailson bi a Thiago je za njeg velemajstor. Đe ste ovog našli ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 03 sep 2023, 22:50

KONTRASVIH je napisao/la:
03 sep 2023, 22:38
Torino je napisao/la:
Čuj Mostarski stršljenovi iznabadali leteče medvjediće. Hahahah karaju ih ljudi čitav dan željo isto lisa ann
:kuknjava: :kuknjava: :kuknjava: :kuknjava: jel ti blam 🤣🤣🤣
Skini mi se s kuuurca, šta si ga zajaho :urnebes:
🇵🇸

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 03 sep 2023, 22:52

slika

Ide doner u Žeksu nakon ovog sexa u 90oj.
Zadnja izmjena: curvanord, dana/u 03 sep 2023, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 03 sep 2023, 22:52

curvanord je napisao/la:
03 sep 2023, 22:44
A sudija nas zaklo realno kme kme kmeeee
U radosti i veselju....
🇵🇸

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 03 sep 2023, 22:53

Jel moguće da manijaci uzrok poraza traže u suđenju. Igman je bio ultraofanzivan i opasan prošlo kolo na Grbavici, napravili pet zicera i ljudi hladno rekoše zaslužili su pobjedu poslije Igamana, a oni u Mostaru za 90 min bez pogleda na gol kažu zaslužili x. Pa nevjerovatno koje odsustvo realnosti..
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 03 sep 2023, 22:54

Zeko87 je napisao/la:
03 sep 2023, 22:53
Jel moguće da manijaci uzrok poraza traže u suđenju. Igman je bio ultraofanzivan i opasan prošlo kolo na Grbavici, napravili pet zicera i ljudi hladno rekoše zaslužili su pobjedu poslije Igamana, a oni u Mostaru za 90 min bez pogleda na gol kažu zaslužili x. Pa nevjerovatno koje odsustvo realnosti..
Mitomanija. Stvar filozofije :kafa:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 03 sep 2023, 22:55

jurisicduska je napisao/la:
03 sep 2023, 22:50
Kad protivnik pogodi prečku - plod slučajnosti
Kad oni zabiju go tako sto igrač sam sebi zabije u malu mrežicu ničim izazvan i neometan - plod izrađenih akcija dominacije

Reče frajer mrtav hladan da su dominirali. Statistika kaže 0 suteva u okvir gola. Oni ni Tuzli na grbavici do crvenog kartona nisu osutali na go. Dakle u tri tekme 11/11 0 suteva u okvir gola i opet se kočopere pričaju o srecama i o plodovima slučajnosti.

Operisani od stvarnosti.

Kontrasvih konto sam postavit frejm Murtićevog odraza ne možeš papir izvuci ispod njeg ali neću da vam rušim snove o golmanu od 1 mil eura.

Ovaj Alison bolji je onaj sto nas onda na bajramskom turniru iscijepa jel Mailson bi a Thiago je za njeg velemajstor. Đe ste ovog našli ?

Katastrofalna igra duskice. Nismo uopste u drugom ni namjeravali napadati sve sto smo uraidli bilo je izbij-nabij i brani x, bas sam sa rajom prokomentarisao da cemo primiti gol ovakvom pickastom igrom u 90toj sto se i ostvarilo. Nas cilj i ove sezone je Evropa, s tim da moramo bar 2-3 bar solidna pojacanja dovesti.

Alison
Drina
Rustemovic

Ja ovo ne bih u Vrbanjusu.
Muftic zareda 3 odlicne partije pa opet 1 gdje ga kudis sto nema jos cm i da nije golman za nas.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 03 sep 2023, 22:55

Zeko87 je napisao/la:
03 sep 2023, 22:53
I onda daju nama dijagnoze haahhahaha, ako ovo što pišu nije deluzija onda ne znam šta jeste hahahahah.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 03 sep 2023, 22:55

Ovaj basic je rijetko odvratan lik, isti onaj turcin kepec sa interneta. Mislio sam da ne mogu od sablje gore, ali je sablja gospodin za ovog. Sa njim si barem znao na cemu si, ovaj je teska hinja i ljudski dno dna

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 03 sep 2023, 22:55

Oooooo ajde yebi gaaaaa!
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.