A dobro cestitam pokuso si nesto, mislio si da nije niko upucen
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Uvijek objektivne koneZeko87 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:53Jel moguće da manijaci uzrok poraza traže u suđenju. Igman je bio ultraofanzivan i opasan prošlo kolo na Grbavici, napravili pet zicera i ljudi hladno rekoše zaslužili su pobjedu poslije Igamana, a oni u Mostaru za 90 min bez pogleda na gol kažu zaslužili x. Pa nevjerovatno koje odsustvo realnosti..
- IsmirMirvic
Tvrda i nezanimljiva utakmica, ali morala se pogledati zbog Guliashvilia. Veliki je to talenat, definitivno za liga 5, sto je i veceras pokazao. Svim srcem sam navijao za nas B team, ali treba priznati da se Zeljeznicar dobro drzao, uz dozu sportske srece. Zaista ne znam zbog cega se neodgovorni pojedinci zale na sudjenje. Igrace se mora zastiti od povreda. Ako treba i carton pokazati za neki start, zasto da ne? Prosla su vremena kada je PLBiH bila mesarska liga. Sada je razvojna, u kojoj stasaju igraci poput mladoga Drine. Srdacan sportski pozdrav za sve koji citaju.
-
- Kontakt:
Otišo kupio bordo sako kad je reko i nije ga niko zovnuo vise

-
- Kontakt:
Hvala TobeIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:58Tvrda i nezanimljiva utakmica, ali morala se pogledati zbog Guliashvilia. Veliki je to talenat, definitivno za liga 5, sto je i veceras pokazao. Svim srcem sam navijao za nas B team, ali treba priznati da se Zeljeznicar dobro drzao, uz dozu sportske srece. Zaista ne znam zbog cega se neodgovorni pojedinci zale na sudjenje. Igrace se mora zastiti od povreda. Ako treba i carton pokazati za neki start, zasto da ne? Prosla su vremena kada je PLBiH bila mesarska liga. Sada je razvojna, u kojoj stasaju igraci poput mladoga Drine. Srdacan sportski pozdrav za sve koji citaju.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Izdržljiv si momak, dosta ti je za večeras.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:56A dobro cestitam pokuso si nesto, mislio si da nije niko upucen![]()

🇵🇸
-
- Kontakt:
IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:58Tvrda i nezanimljiva utakmica, ali morala se pogledati zbog Guliashvilia. Veliki je to talenat, definitivno za liga 5, sto je i veceras pokazao. Svim srcem sam navijao za nas B team, ali treba priznati da se Zeljeznicar dobro drzao, uz dozu sportske srece. Zaista ne znam zbog cega se neodgovorni pojedinci zale na sudjenje. Igrace se mora zastiti od povreda. Ako treba i carton pokazati za neki start, zasto da ne? Prosla su vremena kada je PLBiH bila mesarska liga. Sada je razvojna, u kojoj stasaju igraci poput mladoga Drine. Srdacan sportski pozdrav za sve koji citaju.
Sispu ga cijelom B teamu
Šta kontaš, Sarajevo će da krade na tekmama, poslije njih taj klub igra sa željom pa će im svaki put nadomjestiti?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:58Tvrda i nezanimljiva utakmica, ali morala se pogledati zbog Guliashvilia. Veliki je to talenat, definitivno za liga 5, sto je i veceras pokazao. Svim srcem sam navijao za nas B team, ali treba priznati da se Zeljeznicar dobro drzao, uz dozu sportske srece. Zaista ne znam zbog cega se neodgovorni pojedinci zale na sudjenje. Igrace se mora zastiti od povreda. Ako treba i carton pokazati za neki start, zasto da ne? Prosla su vremena kada je PLBiH bila mesarska liga. Sada je razvojna, u kojoj stasaju igraci poput mladoga Drine. Srdacan sportski pozdrav za sve koji citaju.
Svaka cast presjednice.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kmeljo se samo nabrije za derbi, zato im je izlazak u Evropu svake sedme godine ravan tituli.
Inače vrlo dosadna utakmica, 26 prekršaja, mnoštvo zutih i ležanja bez aktivne igre na obje strane, bez izgrađenih akcija, prilika i lijepog nogometa.
Imamo mi ogromnu posjetu na svim stadionima u odnosu na fudbal koji gledamo.
Inače vrlo dosadna utakmica, 26 prekršaja, mnoštvo zutih i ležanja bez aktivne igre na obje strane, bez izgrađenih akcija, prilika i lijepog nogometa.
Imamo mi ogromnu posjetu na svim stadionima u odnosu na fudbal koji gledamo.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Kontrasvih - **** Ko da kroz historiju niste navikli da nekad budete i takvi s vremena na vrijeme. Pravi navijači željezničara kojih je na ovom forumu veoma malo a s kojim ja sjedim na kafama su apsolutno ovog svega svjesni i normala. Jebote igraju vam Alison Dubackic Rustemovic , Meka vam glavni igrač, Stila povrijeđen , ona dva najbolja otišla došli invalidi, Gala vam najbolji bek , mi bi da takvu ekipu imamo ispali iz lige 1/1. 100% bi ispali. I opet ste tu negdje i opet gurate, fkt nemate razloga bit nezadovoljni nit toliko očekivati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pozdrav Predsjednice, svaka ti je na mjestu. Drina je veliki pontecijal i mi trebamo vidjeti da ga sto prije dovedemo u svoje redove. Treba zaganjati i Cocalica i poslati ga u nas B tim! #neweera #fksarajevoIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:58Tvrda i nezanimljiva utakmica, ali morala se pogledati zbog Guliashvilia. Veliki je to talenat, definitivno za liga 5, sto je i veceras pokazao. Svim srcem sam navijao za nas B team, ali treba priznati da se Zeljeznicar dobro drzao, uz dozu sportske srece. Zaista ne znam zbog cega se neodgovorni pojedinci zale na sudjenje. Igrace se mora zastiti od povreda. Ako treba i carton pokazati za neki start, zasto da ne? Prosla su vremena kada je PLBiH bila mesarska liga. Sada je razvojna, u kojoj stasaju igraci poput mladoga Drine. Srdacan sportski pozdrav za sve koji citaju.
-
- Kontakt:
Mi u Mostaru vise volimo onu drugu: "Zeljo Zeljo evo ti ga evo, pa sa njega gledaj Sarajevo"

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Nisam ja napisao da sarajevo krade, zna se da sve ide u korist borca na kraju. Opusteno, ne moras se paliti odmah.

Fk Željezničar.
Treba anketu napraviti ko će večeras više jastuk natopiti suzama kontrasvih ili komentator utakmice
Kakve sve panjine pisu na ovom forum ne moze covjek da vjeruje svojim ocima. Kad ce pitice skontat sta znaci rijec mitoman? Torino pozz za tebe kad pises odakle su nasi ljudi prvo se valjda zapitas odakle su tvoji zar nije tako?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Opet o PraljkuEnigma je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:035 ljudi drži liniju i kad je došla veca grupa pobjegli u park ...jebooo vas praljak ustaske balijeKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:00Sto su ono Manijaci onako naruzili red barbie pa pola tribine vam u gipsu![]()
Cestitke na 3 boda veceras u utakmici gdje se do pred kraj meca nije znalo ko je gori.

Jednostavno, bolesni pijacari.
Jel i danas @merak1921 izazvao nerede na forumu, jel ga hapsilo
NEMA NAZAD
Uzbudljive vijesti stižu iz Posušja, gdje je započela izgradnja spektakularne nogometne arene s kapacitetom od 20,000 sjedala! Ovaj ambiciozni projekt označava veliki korak naprijed za sportsku scenu ovog grada i regije.
Pripremni radovi su već krenuli punom parom, a lokalni stanovnici ne mogu dočekati da vide kako se ova moderna sportska arena razvija pred njihovim očima. Očekuje se da će arena postati epicentar sportskih događanja, pružajući mjesto za nogometne utakmice, koncerte, i druge kulturne manifestacije.
Nogometna arena će pružiti ne samo nezaboravne trenutke za sportske navijače, već će također imati pozitivan utjecaj na lokalnu ekonomiju. Očekuje se da će privući posjetitelje iz cijele regije, potičući turizam i potrošnju u Posušju.
Ova investicija u sportsku infrastrukturu jasno pokazuje predanost Posušja prema razvoju sportske kulture i poticanju zajedništva kroz sport. Svi zajedno s nestrpljenjem iščekuju završetak izgradnje ove impresivne arene i brojne događaje koje će ona domaćinima pružiti u budućnosti.
Otkud ovim pare ?
Pripremni radovi su već krenuli punom parom, a lokalni stanovnici ne mogu dočekati da vide kako se ova moderna sportska arena razvija pred njihovim očima. Očekuje se da će arena postati epicentar sportskih događanja, pružajući mjesto za nogometne utakmice, koncerte, i druge kulturne manifestacije.
Nogometna arena će pružiti ne samo nezaboravne trenutke za sportske navijače, već će također imati pozitivan utjecaj na lokalnu ekonomiju. Očekuje se da će privući posjetitelje iz cijele regije, potičući turizam i potrošnju u Posušju.
Ova investicija u sportsku infrastrukturu jasno pokazuje predanost Posušja prema razvoju sportske kulture i poticanju zajedništva kroz sport. Svi zajedno s nestrpljenjem iščekuju završetak izgradnje ove impresivne arene i brojne događaje koje će ona domaćinima pružiti u budućnosti.
Otkud ovim pare ?