Meni se Zubimendi čini pravo finim
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
To i tebe rezultati zafrkali.
Taman sam počeo sve psovati poljskoj bukvi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kako bi im ja ovakve penale ponistavao, mamu ti i skakutanju.
Jad od igre..
Jad od igre..
⚽FK Garaže⚽
Nelos, to je ono sto sam ja gledao. Ne mogu reci da redovno gledam Sociedad.
Don't hate what you don't understand.
Još jedna sretna pobjeda. Baš me zanima šta će se desiti kad sa druge strane bude neka iole ozbiljnija i bolja ekipa.
Brko iz druge galaksije!
Tada će nas Xavi iznenaditi i izvesti 4:4:2 formaciju.
Don't hate what you don't understand.
Ko ovdje uopce ima crveni mamu vam yebem?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Xavi je kur.čina teška, neka se vrati trenirati kozojebe.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Igru briši, bodove piši.
Pauza u dobar čas, da se malo više dohavizaju.
Pauza u dobar čas, da se malo više dohavizaju.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Bezobrazno loša utakmica. Festival antifudbala.
Srećom ide pauza pa ćemo malo odmorit od Xavijeve antitaktike.
Srećom ide pauza pa ćemo malo odmorit od Xavijeve antitaktike.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Kako neozbiljna i divlja trka nasih igraca nakon sto smo poveli 2:1 i imali igraca vise… svaki napad nam je bio kao psi pusteni sa lanca… ni jednu dobru akciju nisu mogli napraviti sa igracem vise… a usla su u igru 3 odmorna napadaca…
A sta mislite da date malo kredita i Osasuni ? ipak se i domacini nesto pitaju na terenu jbg.
I ona Barca od prije 10 godina se patila u Pamploni, al dobro valjda se ocekuje trpanje po 5 komada u svakoj utakmici sa ovakvim timom
kako da ne... Xaviju se pljuje i kad pobjeđuje....sta li ce se pisati kad krene gubiti 
I ona Barca od prije 10 godina se patila u Pamploni, al dobro valjda se ocekuje trpanje po 5 komada u svakoj utakmici sa ovakvim timom
Super 3 boda , igra presmjesna.Ovo djeluje losije nego lani.
Stvarno ne znam sta izvodi ovo sa Ferranom ali ako nista u ovom protoku igraca koji igraju naprijed , zasluzio je da sta odigra.
Stvarno ne znam sta izvodi ovo sa Ferranom ali ako nista u ovom protoku igraca koji igraju naprijed , zasluzio je da sta odigra.
Jesi ti svjestan da je ovaj frajer na klupi Osasune izrotiro kompletnu ekipu? Devet izmjena je napravio. Ako te takva ekipa Osasune nadigra i još te sramoti preuzimanjem inicijative nakon crvenog, onda ostaje samo da se pokriješ po ušima. Mislim na Xavija. Da sam na njegovom mjestu, ne bih se od stida smio pojaviti na press konferenciji.let3 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 23:13A sta mislite da date malo kredita i Osasuni ? ipak se i domacini nesto pitaju na terenu jbg.
I ona Barca od prije 10 godina se patila u Pamploni, al dobro valjda se ocekuje trpanje po 5 komada u svakoj utakmici sa ovakvim timomkako da ne... Xaviju se pljuje i kad pobjeđuje....sta li ce se pisati kad krene gubiti
![]()
I ne znam šta ti znači "sa ovakvim timom". Niko ne očekuje neke trofeje i da dobijaš najjače ekipe Europe. Ali bar možeš nadigrati Cadiz, rezervni sastav Osasune, antifudbalere iz Getafea i tako to buraniju. Kvaliteta za takvo nešto apsolutno ima.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenerski terorist se nauruzao asistentima koji nisu kvalifikovani da rade u kantonalnoj ligi, poseban slucaj je ono govedo od brata
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
haha kakav debil, pa dal je ovo realno (ne radi se o ovoj izjavi, nego o drugim izjavama ispod ovog posta)
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
Ne mozes nadigravati kad nemas napadaca.messilla je napisao/la: ↑03 sep 2023, 23:29Jesi ti svjestan da je ovaj frajer na klupi Osasune izrotiro kompletnu ekipu? Devet izmjena je napravio. Ako te takva ekipa Osasune nadigra i još te sramoti preuzimanjem inicijative nakon crvenog, onda ostaje samo da se pokriješ po ušima. Mislim na Xavija. Da sam na njegovom mjestu, ne bih se od stida smio pojaviti na press konferenciji.let3 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 23:13A sta mislite da date malo kredita i Osasuni ? ipak se i domacini nesto pitaju na terenu jbg.
I ona Barca od prije 10 godina se patila u Pamploni, al dobro valjda se ocekuje trpanje po 5 komada u svakoj utakmici sa ovakvim timomkako da ne... Xaviju se pljuje i kad pobjeđuje....sta li ce se pisati kad krene gubiti
![]()
I ne znam šta ti znači "sa ovakvim timom". Niko ne očekuje neke trofeje i da dobijaš najjače ekipe Europe. Ali bar možeš nadigrati Cadiz, rezervni sastav Osasune, antifudbalere iz Getafea i tako to buraniju. Kvaliteta za takvo nešto apsolutno ima.
Igraju citavo vrijeme sa igracem manje na terenu, jer poljski panj ne moze meda vise ni protiv Osasune, Cadiza. To je i moja naveca zamjerka Xaviju, zasto se drzi Ferran, a ova letva igra.
Dva zicera je Lewat promasio veceras, u prvom poluvremenu nakon stative De Jonga, u drugom nakon centarsuta Cancela sa metar udaljenost
Morao se dovesti Roque ovo ljeto, morao.
Lewa je **** i to je konsenzus, ali imaš još veći problem. Vezni red je pojačan, ali jedan je veznjak konstantno nevidljiv. Najčešće su to Romeu i Gavi. Tako da, ako je Lewa igrač manje, onda nam u napadu fale dva igrača. Pa nije se bezveze dosta bolje igralo kad ubaci još jedno krilo.let3 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 23:38Ne mozes nadigravati kad nemas napadaca.
Igraju citavo vrijeme sa igracem manje na terenu, jer poljski panj ne moze meda vise ni protiv Osasune, Cadiza. To je i moja naveca zamjerka Xaviju, zasto se drzi Ferran, a ova letva igra.
Dva zicera je Lewat promasio veceras, u prvom poluvremenu nakon stative De Jonga, u drugom nakon centarsuta Cancela sa metar udaljenost...zabio iz penala i on sad neki igrac, winner, qrc palac.
Morao se dovesti Roque ovo ljeto, morao.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.