Nabijem te na misljenje proljevu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tebi je krivo sto ja imam para i sto mi je otac biznismen
@napoleon72 vidim da imas info iz prve ruke oko ekipe i igraca koji su precrtani, sta se desava zapravo sa Viverosom, jel nece da se trudi na treninzima, ne pokazuje volju? Ako je tako, zasto je lik dolazio na drugi kontinent da igra ako je mogao barem pretpostaviti da ce se u pocetku biti tesko privici na novi fudbal i drzavu, daleko od porodice.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne znam sve brate, nisam nikakav insajder, ovo za Zeljkovica sam cuo iz dva poprilicno pouzdana izvora od ljudi kojim mogu vjerovat. Za Viverosa sam cuo ono sto se i ovdje pisalo, da je nespreman totalno i da se ne zalaze na treninzima, al to fkt ne znam pouzdano, vise onako raja prica sto cuje ili procita negdje. I ja bih volio da znam sta je s tim likom, nerealno mi da je nespreman jer je dosao fakticki sa utakmice nama. Cini mi se da @NajvecaRadosti zna nesta vise o njemumoreno123 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:24@napoleon72 vidim da imas info iz prve ruke oko ekipe i igraca koji su precrtani, sta se desava zapravo sa Viverosom, jel nece da se trudi na treninzima, ne pokazuje volju? Ako je tako, zasto je lik dolazio na drugi kontinent da igra ako je mogao barem pretpostaviti da ce se u pocetku biti tesko privici na novi fudbal i drzavu, daleko od porodice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nabasao Viveros na nekog nofearhz-a i rekao mu da ćemo biti faktor u evropi, pa kad je vidio lik s kim ima posla okanio se fudbala, boluje od anksioznosti. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Veze ti nemaš, ublehaške floskule kao s zvanične fb stranice. Po čemu si ti to vidio da se Duraković i Beganović ne trude i da neće da se trude? To što je još sve konfuzno i što to treba vremena da se sve uhoda, ne znači da neko neće da igra. Protivnik kad te zatvori i kad ne ide, tebi djeluje da oni neće.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:38Gledas svaku ekipu u ligi borbeni,trce kod nas sve kontra. Vidis ovog Beganovica i Durakovica kao sline,nisu ni ostali bolje,bez ikakve zelje. Treba slinama nekad objasniti za koga igraju i za koje pare. Pustiti im nocas tekmu da vide kako se igraci obje ekipe bore i grizu. Mogu sve tolerisat al kad nisi borben,energican na terenu,kad si flegma to nikad. Tesko je Rozmanu za ovim curicama raditi to je definitivno.
Ti i takvi slični tebima ne kontaju da će ovakvih rezultata biti još more, pogotovo do polusezone, jer Rožman sve mora raditi u hodu. Tvoj mozak ne može da istrpi neki proces, da se da nečemu vremena, već misli da se sve može za mjesec dana.
Al me torpediranofearhz je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:03Ja mislim da je Sarajevo uvijek bilo poznato po svojoj strastvenoj nogometnoj zajednici i povijesti sportskih uspjeha. S obzirom na talente koje imaju i strast koju pokazuju prema igri, nema sumnje da bi Sarajevo moglo napraviti povijest osvajanjem Konferencijske Lige. Njihova predanost, zajedništvo i odlučnost mogli bi ih odvesti do vrha, a navijači će biti uz njih svakim korakom. Sarajevo ima sve potrebne sastojke za postizanje velikih stvari, a osvajanje Konferencijske Lige bilo bi nevjerojatno dostignuće za ovaj grad i klub. Svi zajedno možemo vjerovati da će se ovo ostvariti!

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ovo upadanje na temu se moze smatrati kao upadanje na teritoriju. Em sto mozes odgovarati batinama mozes odgovarati i krivicno.Predatod je napisao/la: ↑03 sep 2023, 23:12Al me torpediranofearhz je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:03Ja mislim da je Sarajevo uvijek bilo poznato po svojoj strastvenoj nogometnoj zajednici i povijesti sportskih uspjeha. S obzirom na talente koje imaju i strast koju pokazuju prema igri, nema sumnje da bi Sarajevo moglo napraviti povijest osvajanjem Konferencijske Lige. Njihova predanost, zajedništvo i odlučnost mogli bi ih odvesti do vrha, a navijači će biti uz njih svakim korakom. Sarajevo ima sve potrebne sastojke za postizanje velikih stvari, a osvajanje Konferencijske Lige bilo bi nevjerojatno dostignuće za ovaj grad i klub. Svi zajedno možemo vjerovati da će se ovo ostvariti!![]()
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ovaj Gosk nam je crna macka
na kraju bodom moramo biti zadovoljni sto opet nije za pohvalu
puno nesigurnosti od Sahina Solde i bekova ne moze se izgraditi fin napad od pocetka
kakve smo kurate srece u perioda od 4,5 mjeseci gdje ce Zrinjski igrati svaka 3 dana nama ce doci odmorni i bez utakmice od skoro 20 dana
jel sutra crnogorac potpisuje
puno nesigurnosti od Sahina Solde i bekova ne moze se izgraditi fin napad od pocetka
kakve smo kurate srece u perioda od 4,5 mjeseci gdje ce Zrinjski igrati svaka 3 dana nama ce doci odmorni i bez utakmice od skoro 20 dana
-
- Kontakt:
koliko sam se radovao ovoj prvenstvenoj pauzi toliko mi je sada i krivo što ne igramo sa njima za 7 dana da iskoristimo tu “virozu”,ako ne lažu naravno,jer vjerovatno ne mogu hodati nakon laska
VVVBK
VVVBK
Nije to nikakva sreća, sve se planski odradilo, tempiralo i lobiralo. Znaju ljudi da im je svaki dan odmora i svaka pobjeda zlatna koka i ulog za narednu sezonu u evropi, kupuju vrijeme dok skuckaju ekipu za borbu na dva fronta.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 sep 2023, 23:17ovaj Gosk nam je crna macka
Ako hoćemo da se pokažemo kao konkurenti za titulu, hajmo i mi iskoristiti pauzu i napasti ih od prve minute pred nadam se 15k ljudi na Koševu i zabiti im dva komada.
Smije se zakleti da je obratna situacija mi bi imali 4 odigrana kola i bili bi na dnu tabele sa 2 boda i zviždalo bi se protiv Aston Ville na Koševu. Kad smo takvi, sami sebi dušmani najveći...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Vrati Rogica ako nije za nas i dovwdi kakvog golmana da se odbrana opusti i ne igra u grču.
Počelo nas dijete bodova koštati.
Počelo nas dijete bodova koštati.
-
- Kontakt:
Pa normalno da lazunukleusmember je napisao/la: ↑03 sep 2023, 23:29koliko sam se radovao ovoj prvenstvenoj pauzi toliko mi je sada i krivo što ne igramo sa njima za 7 dana da iskoristimo tu “virozu”,ako ne lažu naravno,jer vjerovatno ne mogu hodati nakon laska
VVVBK
Hahahahahaha kakva ba viroza sta vam je

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Vracajte Adukora izgidosmo, treca sreca
Igrali protiv 3/4 najgore ekipe Lige, skupili 4 boda. Nažalost u BiH se liga osvaja na malik utakmicama, jer u derbijima svako svakoga dobija, ocekujem da ce i Zrinja ove godine imati kikseva zbog rasporeda.
Sad ide Zrinjski H -Siroki A Zvijezda H -Borac A -Zeljo H
Tu ako uzmes opet 10 bodova, e onda si kandidat i onda ce imati smisla priča o pozicijama.
Sad je ovo relativno.
Borac na diobi prvog mjesta, natrpali kuci hudnike Slogu, Zvijezdu, Igmana. Jednom na strani bili, nisu šutnuli Želji na go.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Zrinjski H
Široki Brijeg A
Zvijezda 09 H
Borac A
Željezničar H
Idemo prognoze koliko bodova očekujete, ja 9/15.
Široki Brijeg A
Zvijezda 09 H
Borac A
Željezničar H
Idemo prognoze koliko bodova očekujete, ja 9/15.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- napoleon72
- Kontakt:
Zrinjski poraz, Siroki X, Zvijezda pobjeda, Borac poraz, Zeljo pobjeda
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Burberry46, feniksptica, johntravolta123, mnon46, Serha, Tarapi i 73 gosta.