Pa logicno kada ih je vise bilo, dobro su ovi drugi ikako crtu drzali s obzirom na brojcanu prednost, haha.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo Manijaci iz Mostara

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Nije narod normalan. Svi huligancici nebitna pripadnost i boja na jednu ledinu i do smrti. Zadnji koji ostane u zatvor...i to je to.
Istrijebit hajvane da se utakmice normalno gledaju.
To misli da je vece od kluba grada i države.
Jos gori su ovi internet pizduni samo jaki na tastaturi..to oonosno broji razbijene glave..dici se a kad se dva djeda pobiju za hljeb u Bingu pobjegnu.
Istrijebit hajvane da se utakmice normalno gledaju.
To misli da je vece od kluba grada i države.
Jos gori su ovi internet pizduni samo jaki na tastaturi..to oonosno broji razbijene glave..dici se a kad se dva djeda pobiju za hljeb u Bingu pobjegnu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Bogami će biti krivičnih prijava.
A biće i zabrana dolaska. Svemu se stane u kraj.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
30 RA 80 TM prva im ekipa nisu metar pomjerili 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:5730 RA 80 TM prva im ekipa nisu metar pomjerili![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Momenat kada glavni sudija meča Miloš Gigović svira kraj utakmice a čitav stadion gromoglasno aplaudira, NEPROCJENJIVO !

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
+ oborene labrnje konduktera i skretničara !letsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 11:03Momenat kada glavni sudija meča Miloš Gigović svira kraj utakmice a čitav stadion gromoglasno aplaudira, NEPROCJENJIVO !![]()
![]()
![]()
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Debilne su ti floskule svaki put kad repliciraš na nešto. Viole nisu Poljaci ( hajde nešto da te naučim ) Druga vreman, a najjače generacije poslije rata sa obje strane. Ne kažem da neko nije dobio batina već da su upali.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:00Naglasak na da se sada desi. Ti se ovdje konstantno brukas svakim upisom. Skroz druga vremena i generacije iako su i tad i Viole (Poljaci) i Torcida na ulici lose prosli.Torino je napisao/la: ↑04 sep 2023, 09:21Šuti bolan, ljudi vam u gard stali onako na šake kako samo oni znaju, a vi kamenje sa Veleža donijeli. Upali vam ljudi u sred bijela grada.
Volilo bi dijete vidjeti da neko u Sarajevo upadne.
Torcida, BBB, Armada, Viole, Poljaci, Ultrasi... Ne sjeća se, mali je on još.
Druga stvar. Ozbiljnija grupa sa Balkana mislim na veliku četvorku bi ugasile svaku grupu iz BiH u njihovm gradu, samo da se zainate. Pa Delije ugase jedan Fedayin u sred Rima. Te iste Delije imaju jaču ekipu u našoj zemlji nego sve naše grupe. Ljudi imaju prijateljstva po Evropi, razvjaju biznise i prave pare na konto prijateljstva. Pogledaš samo prijatelje BBB-a, Grobara, Delija... jasne ti budu neke stvari. Pogledaš da su svi mogli u Trebinje samo grupe iz Sarajeva nisu mogle, što? Ne trebam ti dalje pričati.
Malo mi slabije poznaješ navijački svijet više si neki simpatizer, palamud, dramoser i td. Argumenti za goli kuurac.
🇵🇸
Koliko znam i mi i vi ste odradili gostovanje u Trebinju. S obzirom kakve ti gluposti tek pises i ti mi bas nesto slabije poznajes navijacki svijet.Torino je napisao/la: ↑04 sep 2023, 11:20Debilne su ti floskule svaki put kad repliciraš na nešto. Viole nisu Poljaci ( hajde nešto da te naučim ) Druga vreman, a najjače generacije poslije rata sa obje strane. Ne kažem da neko nije dobio batina već da su upali.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:00Naglasak na da se sada desi. Ti se ovdje konstantno brukas svakim upisom. Skroz druga vremena i generacije iako su i tad i Viole (Poljaci) i Torcida na ulici lose prosli.Torino je napisao/la: ↑04 sep 2023, 09:21
Šuti bolan, ljudi vam u gard stali onako na šake kako samo oni znaju, a vi kamenje sa Veleža donijeli. Upali vam ljudi u sred bijela grada.
Druga stvar. Ozbiljnija grupa sa Balkana mislim na veliku četvorku bi ugasile svaku grupu iz BiH u njihovm gradu, samo da se zainate. Pa Delije ugase jedan Fedayin u sred Rima. Te iste Delije imaju jaču ekipu u našoj zemlji nego sve naše grupe. Ljudi imaju prijateljstva po Evropi, razvjaju biznise i prave pare na konto prijateljstva. Pogledaš samo prijatelje BBB-a, Grobara, Delija... jasne ti budu neke stvari. Pogledaš da su svi mogli u Trebinje samo grupe iz Sarajeva nisu mogle, što? Ne trebam ti dalje pričati.
Malo mi slabije poznaješ navijački svijet više si neki simpatizer, palamud, dramoser i td. Argumenti za goli kuurac.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Bili su tkzv radovi na stadionu. Jedino ko je odradio gostovanje u tom periodu su Ultrasi koliko me sjecanje sluzi mozda i nije tacno.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa da si imalo upucen znao bi sto sam napisao Poljaci u zagradi. Prednost tih Evropskih akcija te velike 4 jesu i ta prijateljstva. **** bi BBB upao u Atinu kako su upali da nije bilo zelenih. Isto i Delije u Italiji.Torino je napisao/la: ↑04 sep 2023, 11:20Debilne su ti floskule svaki put kad repliciraš na nešto. Viole nisu Poljaci ( hajde nešto da te naučim ) Druga vreman, a najjače generacije poslije rata sa obje strane. Ne kažem da neko nije dobio batina već da su upali.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:00Naglasak na da se sada desi. Ti se ovdje konstantno brukas svakim upisom. Skroz druga vremena i generacije iako su i tad i Viole (Poljaci) i Torcida na ulici lose prosli.Torino je napisao/la: ↑04 sep 2023, 09:21
Šuti bolan, ljudi vam u gard stali onako na šake kako samo oni znaju, a vi kamenje sa Veleža donijeli. Upali vam ljudi u sred bijela grada.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
I ti bi mogao malo stati sa tom navijačkom pričom na forumu, postaješ naša verzija Predatoda.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jel se neko tebi obratio možda? Člansku kad kupiš onda možeš mene komentarisat !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
A to kao nema povrijedjenih manijaka jel? 
Tacno ce ljudi povjerovat u svaku glupost koju napisu, iako znaju da veze nemaju sta se desilo.
Realna slika od jucer je bila da 30tak RA zaustavilo daljnje kretanje 70tak TM. I tu sva prica staje.
Po meni steta je sto nas je svukud po gradu bilo, a da smo 70 na 70 bili..

Tacno ce ljudi povjerovat u svaku glupost koju napisu, iako znaju da veze nemaju sta se desilo.
Realna slika od jucer je bila da 30tak RA zaustavilo daljnje kretanje 70tak TM. I tu sva prica staje.
Po meni steta je sto nas je svukud po gradu bilo, a da smo 70 na 70 bili..

#musvdg

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zar nisu Skripari bili medju zadnjim kolima samo. Jel to imaju 2 gostovanja dole.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Herpes, jurisicduska, mosarajvosa83 i 18 gostiju.