Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 04 sep 2023, 11:44

Po ovom izvjestaju mi bolji bili
Cuj nismo pogledali prema njihovom golu

Al gledaj Merzica i glave mu
Ko nas pobjedi
Cuj on cestita svojim navijacima i svojim igracima a nama nosta

Ja budale

liskaluk
Kontakt:

Post Postao/la liskaluk » 04 sep 2023, 11:54

Svaka čast Manijacima na akciji.
Arsenal London Slovenian FAN GROUP

Arteta is new Arsene Wenger!

T.H 14

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 04 sep 2023, 11:56

Torino je napisao/la:
04 sep 2023, 11:20
KONTRASVIH je napisao/la:
04 sep 2023, 10:00
Torino je napisao/la:
04 sep 2023, 09:21

Šuti bolan, ljudi vam u gard stali onako na šake kako samo oni znaju, a vi kamenje sa Veleža donijeli. Upali vam ljudi u sred bijela grada.
Volilo bi dijete vidjeti da neko u Sarajevo upadne.
Torcida, BBB, Armada, Viole, Poljaci, Ultrasi... Ne sjeća se, mali je on još.
Naglasak na da se sada desi. Ti se ovdje konstantno brukas svakim upisom. Skroz druga vremena i generacije iako su i tad i Viole (Poljaci) i Torcida na ulici lose prosli.
Pa i protiv poljaka u Vogosci je par manijaka drzalo liniju to svi znate :urnebes:
Debilne su ti floskule svaki put kad repliciraš na nešto. Viole nisu Poljaci ( hajde nešto da te naučim ) Druga vreman, a najjače generacije poslije rata sa obje strane. Ne kažem da neko nije dobio batina već da su upali.

Druga stvar. Ozbiljnija grupa sa Balkana mislim na veliku četvorku bi ugasile svaku grupu iz BiH u njihovm gradu, samo da se zainate. Pa Delije ugase jedan Fedayin u sred Rima. Te iste Delije imaju jaču ekipu u našoj zemlji nego sve naše grupe. Ljudi imaju prijateljstva po Evropi, razvjaju biznise i prave pare na konto prijateljstva. Pogledaš samo prijatelje BBB-a, Grobara, Delija... jasne ti budu neke stvari. Pogledaš da su svi mogli u Trebinje samo grupe iz Sarajeva nisu mogle, što? Ne trebam ti dalje pričati.

Malo mi slabije poznaješ navijački svijet više si neki simpatizer, palamud, dramoser i td. Argumenti za goli kuurac.
ti bas nesto ne poznajes navijacki svijet.
kakve biznise razvijaju,reket droga trgovina oruzjem,to nisu navijaci to su kriminalci koji se pokrivaju navijacima,to je najgori ljudski olos,koji za batine vadi pistolj,nemocne udara a radi sa policijom i drzavom.
vidi beogradskih navijaca heroja,ili je u zatvoru ili ga ubili
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 04 sep 2023, 12:01

liskaluk je napisao/la:
04 sep 2023, 11:54
Čestitaš nekome što je napravio belaj i potencijalno životi ugroženi....kakvi imbecili sunce ti poljubim, mlataranje bakljama, letvama i gađanje kamenjem je sada oličenje hrabrosti !? Evo ovo na kupresu, priča mi jaran, kaže imali smo mi neke palijetine, ali kad sam vidio frajera sa sjekirom od metar ipo, ej sjekirom....uglavnom, ako postoje neki admini ovdje da im je stalo do ovog foruma, neka naprave temu za ove indijance što će pričati o držanju linija i manguplucima sa palijama i kamenjem, a da ova tema bude sportska i da se ponekad zdravo prozivamo, bar da se nasmijemo, kao sa skakavcima u Banja Luci :)
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 sep 2023, 12:02

Manijaci ko četnici sad će ovo u boj na Kosovo pretvoriti :rol:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 sep 2023, 12:08

svrakino1921 je napisao/la:
04 sep 2023, 11:44

Po ovom izvjestaju mi bolji bili
Cuj nismo pogledali prema njihovom golu

Al gledaj Merzica i glave mu
Ko nas pobjedi
Cuj on cestita svojim navijacima i svojim igracima a nama nosta

Ja budale
Komšo

0 šutova piše

Nemam kad gledati, jesu slagali?

Haram im bilo!
Koševo Zapad

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 04 sep 2023, 12:09

Ja sam bio jucer svjedok i pola ovih stvari sto se pise u vezi belaja je laz !

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 04 sep 2023, 12:11

Navijac Borca iz Banja Luke se zgrozava na navijacku akciju al zato iz vikenda u vikend skandira ratku i ostalim srpskim herojima, koji su bili osobe za primjer, jel de? Jeb.em li ti sve licemjerno.

A ovaj drugi, pitar fcum ili kako vec sto spominje cetnike i nas i tebi jeb.em isto sve bolesno, glupane glupi jel te stid staviti nas u istu recenicu sa cetnicima, mrs u tri picke materine.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 04 sep 2023, 12:11

nofearhz je napisao/la:
04 sep 2023, 12:09
Ja sam bio jucer svjedok i pola ovih stvari sto se pise u vezi belaja je laz !
E cuj ti svjedok bio, a ugovaras nekakve lazne tuce sa drugim forumasima. Boze oprosti mu ne zna sta radi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 04 sep 2023, 12:18

letsgofighter je napisao/la:
04 sep 2023, 12:01
liskaluk je napisao/la:
Čestitaš nekome što je napravio belaj i potencijalno životi ugroženi....kakvi imbecili sunce ti poljubim, mlataranje bakljama, letvama i gađanje kamenjem je sada oličenje hrabrosti !? Evo ovo na kupresu, priča mi jaran, kaže imali smo mi neke palijetine, ali kad sam vidio frajera sa sjekirom od metar ipo, ej sjekirom....uglavnom, ako postoje neki admini ovdje da im je stalo do ovog foruma, neka naprave temu za ove indijance što će pričati o držanju linija i manguplucima sa palijama i kamenjem, a da ova tema bude sportska i da se ponekad zdravo prozivamo, bar da se nasmijemo, kao sa skakavcima u Banja Luci :)
Kakve ti laži pričaš, na kupresu su vaši nosili sjekiru, raspitaj se malo ima čak i slika vašeg kako drži sjekiru. A jučer u Mostaru Manijaci goloruki došli da se tuku bez ikakvog oružja dok su pijačari naravno došli sa palijama, bakljama, flašama, čak i cigle na naše bacali a opet dobili po nosu, i da naši nisu stali kad je momak pao bilo bi još gore, al eto završilo je kako je završilo najbitnije da je sa momkom sve uredu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 04 sep 2023, 12:19

Predpostavljam da će navijači Želje dobiti zabranu odlaska na gostovanja do kraja sezone.
Mora se stati u kraj huliganima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 04 sep 2023, 12:24

nastrojeni21 je napisao/la:
04 sep 2023, 12:11
Navijac Borca iz Banja Luke se zgrozava na navijacku akciju al zato iz vikenda u vikend skandira ratku i ostalim srpskim herojima, koji su bili osobe za primjer, jel de? Jeb.em li ti sve licemjerno.

A ovaj drugi, pitar fcum ili kako vec sto spominje cetnike i nas i tebi jeb.em isto sve bolesno, glupane glupi jel te stid staviti nas u istu recenicu sa cetnicima, mrs u tri picke materine.
Pazi samo koliko si mentalno zaostala osoba..Kao prvo kakve veze ima Ratko i belaj u Mostaru, evo navedi mi samo jednu poveznicu između toga..Druga stvar, ja jesam navijač Borca ali nikada nisam skandirao ime dotičnog na utakmici, i šta sad? Ja još ne mogu svariti koliko si glup ispao sa ovim što si napisao, ej on je povukao paralelu između skandiranja i tuče na ulici, eto svašta ! :salut:

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 04 sep 2023, 12:24

AvantiBL je napisao/la:
04 sep 2023, 07:21
IceTea je napisao/la:
04 sep 2023, 01:23
Neutral je napisao/la:
03 sep 2023, 23:55
Koji je igrač sami sebi najviše "zajebao" karijeru u našoj ligi?

Prednjači Filip Arežina, kako je taj lik valjao loptu, vanserijski talenat, dominirao s 20-21 godinu, kasnije raspad sistema. Mislim da je van terena bio veliki profesionalac.

Bio je i onaj luđak što je igrao u Čeliku, kasnije Sarajevu, otišao na probu u Zvezdu iako je imao ugovor s Čelikom, ne mogu mu se sjetiti imena, talenat, van terena lud, vadio pištolj na stol.

Samir Radovac, kapiten Sarajeva, ginuo na terenu, strašan igrač, onda fb prijetnja i raspad karijere. Oživio je malo karijeru u Veležu pa je opet nestao.
Tatar.
Zakarić.
Tačno, Zakara je bio ubica pred golom. Jedan od dražih igrača.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 04 sep 2023, 12:25

mma_hz je napisao/la:
04 sep 2023, 08:26
Manijaci su vas nazvali kad su dosli i rekli gdje su,RED ARMY se na brzinu skupili koliko ih je bilo i stali na crtu.
Manijaci nisu imali nista kao sto se vidi na klipu kad idu prema gradu,a rodjeni su imali ona stila od 2 metra.
Najava bila noc ranije. Debili iskocili sa stilima i bakljama. Toliko o pobjedama i porazima :urnebes:

Cestitke Velezu na zasluzenoj pobjedi.

asacacol
Kontakt:

Post Postao/la asacacol » 04 sep 2023, 12:25

DoGroba je napisao/la:
04 sep 2023, 12:18
liskaluk je napisao/la:
Kakve ti laži pričaš, na kupresu su vaši nosili sjekiru, raspitaj se malo ima čak i slika vašeg kako drži sjekiru. A jučer u Mostaru Manijaci goloruki došli da se tuku bez ikakvog oružja dok su pijačari naravno došli sa palijama, bakljama, flašama, čak i cigle na naše bacali a opet dobili po nosu, i da naši nisu stali kad je momak pao bilo bi još gore, al eto završilo je kako je završilo najbitnije da je sa momkom sve uredu
Hahahaha 1 sjekira na 10 likova u prvom redu sa ratnim naoruzanjem i kacigom na glavi
' &

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 04 sep 2023, 12:29

IceTea je napisao/la:
04 sep 2023, 12:24
AvantiBL je napisao/la:
04 sep 2023, 07:21
IceTea je napisao/la:
04 sep 2023, 01:23

Tatar.
Zakarić.
Tačno, Zakara je bio ubica pred golom. Jedan od dražih igrača.
Zakarić nije igrao pred golom nikada nego po strani ali da, bio je jako opasan...U Borcu je završio ozbiljno bavljenje fudbalom, uzeo fine pare, osvojio titulu, što se kaže bogata karijera....

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 04 sep 2023, 12:31

asacacol je napisao/la:
04 sep 2023, 12:25
DoGroba je napisao/la:

Hahahaha 1 sjekira na 10 likova u prvom redu sa ratnim naoruzanjem i kacigom na glavi
Sta je problem sa kacigom na glavi? Nesto ne znam da ste vi goloruki isli na Manijake.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 sep 2023, 12:35

mozak je napisao/la:
04 sep 2023, 12:19
Predpostavljam da će navijači Želje dobiti zabranu odlaska na gostovanja do kraja sezone.
Mora se stati u kraj huliganima.
aBd :bih: :bih:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 04 sep 2023, 12:40

asacacol je napisao/la:
04 sep 2023, 12:25
DoGroba je napisao/la:

Prvo hvala ti što si mi potvrdio da je ovaj fighter notorni lažov! Znači ratna oprema je štilo u rukama i kaciga na glavi?

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 04 sep 2023, 12:48

Ne znam što se više piše o ovom fajtu, realno ništa specijalno. Okej shvatili smo da Manijaci imaju mu.da ali reklo bi se da RA imaju još veća. Ne može njima dole niko ništa, ljudi su prošli sve i svašta s Ultrasima, ne možeš ih iznenadit..Čak i da je bilo nekog dogovora, ako su samo kamenice letjele, nije neki fajt da se mora o tome previše diskutovat. Rekao bih ništa posebno. Žao mi je samo štete na objektima, vozilima i prestrašenog običnog naroda.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bordo10 i 28 gostiju.