Ništa ja nisam slagao ljudino ! NIŠTA ! na snimku se vide palije sa strane Lešinara, i nikakva sjekira, a sa vaše strane se vide samo Lešinari jer ste sve fino maskirali....ajmo mudzahedini, tekbiiiir hahahahahahahDoGroba je napisao/la: ↑04 sep 2023, 12:40Prvo hvala ti što si mi potvrdio da je ovaj fighter notorni lažov! Znači ratna oprema je štilo u rukama i kaciga na glavi?asacacol je napisao/la: ↑04 sep 2023, 12:25Hahahaha 1 sjekira na 10 likova u prvom redu sa ratnim naoruzanjem i kacigom na glaviDoGroba je napisao/la: ↑04 sep 2023, 12:18
Kakve ti laži pričaš, na kupresu su vaši nosili sjekiru, raspitaj se malo ima čak i slika vašeg kako drži sjekiru. A jučer u Mostaru Manijaci goloruki došli da se tuku bez ikakvog oružja dok su pijačari naravno došli sa palijama, bakljama, flašama, čak i cigle na naše bacali a opet dobili po nosu, i da naši nisu stali kad je momak pao bilo bi još gore, al eto završilo je kako je završilo najbitnije da je sa momkom sve uredu
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Pusti vidis da indijanci pisu po ovom forumu manje nasi koliko njihovi. Niko nije teze ozljedjen samo par lakse. Kod Manijaka isto ozlijedjeno nekoliko lakse ali su odbili hospitalizaciju sto je logicno za drugi grad zato nije ni evidentirano. Nevjerovatne gluposti mlate sabani po ovom forumu pogotovo oni koji nemaju dana tribine ni neke tuce ali eto neka masturbiraju na svoj sabanluk1922VFC1981 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 11:34A to kao nema povrijedjenih manijaka jel?
Tacno ce ljudi povjerovat u svaku glupost koju napisu, iako znaju da veze nemaju sta se desilo.
Realna slika od jucer je bila da 30tak RA zaustavilo daljnje kretanje 70tak TM. I tu sva prica staje.
Po meni steta je sto nas je svukud po gradu bilo, a da smo 70 na 70 bili..![]()
Kako se zataška ona afera sa amaterskim ugovorima koje su koristili Borac, Sloga, Široki i Željezničar. Svaka čast Vico
hajmo malo na ovu temu, predlažem da se spomenutim klubovima oduzme između 15 i 20 bodova od ukupnih u ovome trenutku 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Druže tvoj ti lik napiše da ste imali sjekiru, ja mislim da je dovoljno... a ima i slika kao dokazletsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 12:50Ništa ja nisam slagao ljudino ! NIŠTA ! na snimku se vide palije sa strane Lešinara, i nikakva sjekira, a sa vaše strane se vide samo Lešinari jer ste sve fino maskirali....ajmo mudzahedini, tekbiiiir hahahahahahah
-
- Kontakt:
Palije imaju sjekira nemaDoGroba je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:00Druže tvoj ti lik napiše da ste imali sjekiru, ja mislim da je dovoljno... a ima i slika kao dokazletsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 12:50Ništa ja nisam slagao ljudino ! NIŠTA ! na snimku se vide palije sa strane Lešinara, i nikakva sjekira, a sa vaše strane se vide samo Lešinari jer ste sve fino maskirali....ajmo mudzahedini, tekbiiiir hahahahahahah
letsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:03Palije imaju sjekira nemaDoGroba je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:00Druže tvoj ti lik napiše da ste imali sjekiru, ja mislim da je dovoljno... a ima i slika kao dokazletsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 12:50
Ništa ja nisam slagao ljudino ! NIŠTA ! na snimku se vide palije sa strane Lešinara, i nikakva sjekira, a sa vaše strane se vide samo Lešinari jer ste sve fino maskirali....ajmo mudzahedini, tekbiiiir hahahahahahah

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Ugasi ga iste sekunde
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 04 sep 2023, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
nema naslova huligani napravili nerede ? Huligane pustaju kuci ? vec Manijaci, ne huligani.Pusteni za par sati hahah.Nacionalizam, nesto poput vodecih grupa u Srbiji.Okupljaju ljude koji nemaju veze sa akcijama navijackim da idu sa njima.Stiti ih politika i policija.Suruju jedni sa drugim jer su eto bosnjaci.Na ogradi im lik u majici Hamza, zuta majica.Mediji ne smiju nista protiv njih, ovi iz federacije.Akcije smisljene a neke i po naredjenju.Propast ce brzo, to je cinjenica.
!
-
- Kontakt:
Ovo nisu Lešinari !!!!!!! hahahahahahahhaah znao sam da ćeš ovo postaviti, znao !!!! ovo je neka deseta grupa, slika sa neta....
- GrimReaper
- Kontakt:
Ti si jucer na kaucu lezao i trolao raju sa instagram porukama kao Nodi mu na broj pisao. Papak makar nauci lagat kad je vec mozak prazan.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Ovo je slika sa kupresa, notorni lažovu, ti uopšte nisi iz BL-a nit znaš ijednog lešinara...
Ma nek poredi zato ih u Listici redovno lese. To im je i domet grupe. Zadnja akcija im bila kod Zetre sa Ultrasima. 40 cenata od groblja. A inace su sa svima.dobei i lizu se sa svima samo da nema problema. Sa svimansu braca. Kad ce te strase HORDE izaci nekom na autoput ili otici na akciju u Tuzlu ili u Zenicu,Banja Luku?????? Pickice
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
u majku li te hebem u picku cuj manijaci imali sjekiru. Budi malo objektivan jest da Manijaci nemaju kdoeksa u zadnje vrijeme ali takvo obrtanje ne mozes radit.letsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 12:01Čestitaš nekome što je napravio belaj i potencijalno životi ugroženi....kakvi imbecili sunce ti poljubim, mlataranje bakljama, letvama i gađanje kamenjem je sada oličenje hrabrosti !? Evo ovo na kupresu, priča mi jaran, kaže imali smo mi neke palijetine, ali kad sam vidio frajera sa sjekirom od metar ipo, ej sjekirom....uglavnom, ako postoje neki admini ovdje da im je stalo do ovog foruma, neka naprave temu za ove indijance što će pričati o držanju linija i manguplucima sa palijama i kamenjem, a da ova tema bude sportska i da se ponekad zdravo prozivamo, bar da se nasmijemo, kao sa skakavcima u Banja Luci![]()

-
- Kontakt:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHDoGroba je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:47Ovo je slika sa kupresa, notorni lažovu, ti uopšte nisi iz BL-a nit znaš ijednog lešinara...letsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:37Ovo nisu Lešinari !!!!!!! hahahahahahahhaah znao sam da ćeš ovo postaviti, znao !!!! ovo je neka deseta grupa, slika sa neta....

-
- Kontakt:
Broj kartona po ekipi i broj utakmica:
Željezničar – 25 žutih kartona (pet utakmica)
Igman Konjic – 17 žutih kartona (šest utakmica)
Zvijezda 09 – 16 žutih kartona (šest utakmica)
Posušje – 14 žutih kartona (pet utakmica)
Sarajevo – 13 žutih kartona (pet utakmica)
Tuzla City – 11 žutih kartona (pet utakmica)
GOŠK Gabela – 10 žutih kartona (šest utakmica)
Sloga Doboj – 9 žutih kartona (pet utakmica)
Široki Brijeg – 7 žutih kartona (četiri utakmice)
Velež – 6 žutih kartona (pet utakmica)
Zrinjski – 1 žuti karton (dvije utakmice)
Borac – 1 žuti karton (četiri utakmice)
Željezničar – 25 žutih kartona (pet utakmica)
Igman Konjic – 17 žutih kartona (šest utakmica)
Zvijezda 09 – 16 žutih kartona (šest utakmica)
Posušje – 14 žutih kartona (pet utakmica)
Sarajevo – 13 žutih kartona (pet utakmica)
Tuzla City – 11 žutih kartona (pet utakmica)
GOŠK Gabela – 10 žutih kartona (šest utakmica)
Sloga Doboj – 9 žutih kartona (pet utakmica)
Široki Brijeg – 7 žutih kartona (četiri utakmice)
Velež – 6 žutih kartona (pet utakmica)
Zrinjski – 1 žuti karton (dvije utakmice)
Borac – 1 žuti karton (četiri utakmice)
-
- Kontakt:
Manijaci ne da su imali sjekiru nego arsenal naoružanja sa sobom ! **** i ja tebi mamicu u po pizde eto i sestru ako imaš i tetku iz Bosanske Krupe !nofearhz je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:47u majku li te hebem u picku cuj manijaci imali sjekiru. Budi malo objektivan jest da Manijaci nemaju kdoeksa u zadnje vrijeme ali takvo obrtanje ne mozes radit.letsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 12:01Čestitaš nekome što je napravio belaj i potencijalno životi ugroženi....kakvi imbecili sunce ti poljubim, mlataranje bakljama, letvama i gađanje kamenjem je sada oličenje hrabrosti !? Evo ovo na kupresu, priča mi jaran, kaže imali smo mi neke palijetine, ali kad sam vidio frajera sa sjekirom od metar ipo, ej sjekirom....uglavnom, ako postoje neki admini ovdje da im je stalo do ovog foruma, neka naprave temu za ove indijance što će pričati o držanju linija i manguplucima sa palijama i kamenjem, a da ova tema bude sportska i da se ponekad zdravo prozivamo, bar da se nasmijemo, kao sa skakavcima u Banja Luci![]()
![]()
Ma nisu nego su Vojvode Doboj.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Imam Sestru imam Mamu, al vece su sanse da Zeljo proda igraca za vise od 100 hiljada nego da ti meni **** mamu i sestru. Pa vi ste smrde iz Banja Luke jedete svinjetinu smrdite na Lav pivo nemate marke u dzepu. Djeca vam poderanih patika idu u skolu ali zato skandiranje putinu je po svim evropskim standardimaletsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:49Manijaci ne da su imali sjekiru nego arsenal naoružanja sa sobom ! **** i ja tebi mamicu u po pizde eto i sestru ako imaš i tetku iz Bosanske Krupe !nofearhz je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:47u majku li te hebem u picku cuj manijaci imali sjekiru. Budi malo objektivan jest da Manijaci nemaju kdoeksa u zadnje vrijeme ali takvo obrtanje ne mozes radit.letsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 12:01
Čestitaš nekome što je napravio belaj i potencijalno životi ugroženi....kakvi imbecili sunce ti poljubim, mlataranje bakljama, letvama i gađanje kamenjem je sada oličenje hrabrosti !? Evo ovo na kupresu, priča mi jaran, kaže imali smo mi neke palijetine, ali kad sam vidio frajera sa sjekirom od metar ipo, ej sjekirom....uglavnom, ako postoje neki admini ovdje da im je stalo do ovog foruma, neka naprave temu za ove indijance što će pričati o držanju linija i manguplucima sa palijama i kamenjem, a da ova tema bude sportska i da se ponekad zdravo prozivamo, bar da se nasmijemo, kao sa skakavcima u Banja Luci![]()
![]()
Zadnja izmjena: nofearhz, dana/u 04 sep 2023, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
- GrimReaper
- Kontakt:
Ma davno prosla prica vec neko vrijeme je to zataskano a kod nas nema nikakve arbitraze za takve stvari. A sigurno ce takvih ugovora biti i u buducnosti jer pata na paru, us na fukaru i jbg.
Life is temporary, but death is eternal.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Jadnimi i 29 gostiju.