Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:25
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:14
Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:11
Kaze poslije Goska,tek sad imamo jasniju sliku u vezi igraca,a prije na 10- 15 dana otpisao 4-5 igraca
pa znao je za otpisane da od njih, po njega, fajde nema.. Dobili su i ostali priliku koji do sada nisu. Ostao je Mulalic bez minutaze i Rogic. (Mulalic valjda vukao povredu skocnog zgloba). Ostali su svi zaigrali. Meni se ne djasvi samo sto je ovaj Julardzija aka Xavi, ali hajd nije ni bio los kao novopridoslica. Vrancica moramo vise iskoristiti. Mozda bolje da pocne pa ga vaditi ranije ako vec ne moze.
Znaci recimo Serbecic po njegovom nije bio ni za neke sanse,znaci ono bas krš od igraca,a dok recimo Trako ili Soldo su za prve postave? Ako je bas tolika razlika izmedju njih da je prvi otpisan,a ova dvojica za prve postave,onda sam ja slijep,plus sad dosao taj Crnogorac kao bolji od Serbecica,a Buducnost mu najbolji klub u karijeri sa 27 god
vala brate i meni je Serba gotivan, ali se stvarno nije spojio sa zemljom kako se vratio kod nas. Mekan previse stoper nije opravdao ocekivanja.
Sad za sad nisu vala ni Trako ni Soldo nesto pokazali ali eto mi i ovakvi imamo 3p,1r.
Dosao je i Tatar iz drugel ige, dosao Rahman nakon epizode u Celju itd.
Slazem se da ima nelogicnosti ali jesmo bili u gabuli? I jos smo? I ovakvko stanje nam traje od Vinka i Nama koji je zavrnuo "pipu", opravdano.. Kad ostvaris uspjeh u evropi, doguas do plejofa, dupla kruna i ti ne mozes normalno poslovati. Pa jadno, i od tad traje ova nasa bolest, koju lijecimo evo.. Nismo oboljeli s Mirvicem nego mnogo prije, i treba vremena sve sanirati.
Nase je da podrzimo, ili da opet yebatamo i da istim putem u krug idemo? Ja vala necu, nije mi toga vrijedan ni Besim, ni Balta, ni ne znam ti ko.. Interesuje me klub! Simon, nadam se da zna sta radi jer on odgovara za rezultate.