RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Kad se ocekuje povratak Dine u trenazni proces?
Tribina ISTOK 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sta tribina istok? Mislis jos se nije skroz oporavio?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dino je tek operisan,prije proljeća teško
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Djece stotinu, on psuje Boga tbj.ra1981 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:56Za našu stoku nije piva. Ono je katastrofa živa čega sam se nagledao sinoć. Od rasističkog vrijeđanja, psovanja našim igračima, ponašanje koje nije ni za stočne pijace. Klub ovome mora stati u kraj ukidanjem pive na stadionu(nažalost) i zabranjivanjem pojedincina dolazak na stadion uz javne objave što im je zabranjeno dolaziti.
Kako dovesti dijete na utakmicu kraj takvih debila.
Ruku na srce, uveliko se to smanjilo u odnosu na recimo 2-3 sezone unazad. Uvijek isti tipovi.
Ma jok, nego preporučujem raji sa dedare da se vrate iza gola. Kakvih sam sve pokemona vidio u Gabeli i na dedari…
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Oreskevic vec drugu trecu utakmicu na klupi. Zasto mu ne pruze sansu momak je prosao sve omladinske selekcije Bjelorusije i bio standardan u Bate Borisovu

Moze igrati krilo i beka mozda je bolji od Oreca

Moze igrati krilo i beka mozda je bolji od Oreca

-
- Kontakt:
ra1981 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:56Za našu stoku nije piva. Ono je katastrofa živa čega sam se nagledao sinoć. Od rasističkog vrijeđanja, psovanja našim igračima, ponašanje koje nije ni za stočne pijace. Klub ovome mora stati u kraj ukidanjem pive na stadionu(nažalost) i zabranjivanjem pojedincina dolazak na stadion uz javne objave što im je zabranjeno dolaziti.
Vrlo jednostavno. Izbaciti alkoholnu, uvesti bezalkoholnu pivu. Osobe koje kvare atmosferu i bacaju ljagu sa svojim ponašanjem (zbog svog vokabulara ili na bilo koji drugi način), upozoriti, te ukoliko se isto nastavi, istim zabraniti dolazak na Arenu. Cao. Doviđenja.
Forza Velež!
po meni gore je kad ti psuje oca i mater nego nekog nadrealnog lika iz bajke.Neutral je napisao/la: ↑04 sep 2023, 11:52Djece stotinu, on psuje Boga tbj.ra1981 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:56Za našu stoku nije piva. Ono je katastrofa živa čega sam se nagledao sinoć. Od rasističkog vrijeđanja, psovanja našim igračima, ponašanje koje nije ni za stočne pijace. Klub ovome mora stati u kraj ukidanjem pive na stadionu(nažalost) i zabranjivanjem pojedincina dolazak na stadion uz javne objave što im je zabranjeno dolaziti.
Ruku na srce, uveliko se to smanjilo u odnosu na recimo 2-3 sezone unazad. Uvijek isti tipovi.
Osman Hadzikic: 19 utakmica i 9 sacuvanih mreza
Niko skoro ne prica o njemu, strasan golman. Meni se cini da je samo jednom lose odigrao (Sarajevo kuci). On i Hrkac
Niko skoro ne prica o njemu, strasan golman. Meni se cini da je samo jednom lose odigrao (Sarajevo kuci). On i Hrkac

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Glupa opaska, svak svoje ima, nije tvoje da procjenjujes sta je bajka, a sta ne. U pravu je momak maksimalno, nijedna jedina psovka nije dobrodosla pred djecom. Kontam sve izleti i meni u zaru milion puta, ali konstantno se ponavlja pojedincima. Nije pozoriste, ali ako imas visak energije gdje je bolje da je iskoristis nego iza gola. Druga stvar, sto se tice pive, ja sam prvi pobornik da je ima na stadionu, jer na svim stadionima u europi imas pivu pa izvoli ako ti je cejf, ali mi smo stoka teska u globalu koja nije ni za sta pa tako ni za pivu. Svaku utakmicu skoro belaj na dedari izmedju par poguranih.mobih je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:29po meni gore je kad ti psuje oca i mater nego nekog nadrealnog lika iz bajke.Neutral je napisao/la: ↑04 sep 2023, 11:52Djece stotinu, on psuje Boga tbj.ra1981 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:56Za našu stoku nije piva. Ono je katastrofa živa čega sam se nagledao sinoć. Od rasističkog vrijeđanja, psovanja našim igračima, ponašanje koje nije ni za stočne pijace. Klub ovome mora stati u kraj ukidanjem pive na stadionu(nažalost) i zabranjivanjem pojedincina dolazak na stadion uz javne objave što im je zabranjeno dolaziti.
19V22
-
- Kontakt:
U kakvom je stanju Bajric trenutno zna li iko? Je li se oporavio, hoce li biti spreman poslije rep. pauze?
-
- Kontakt:
Veležov instagram profil je dogurao do 25.000 pratilaca. Uskoro i facebook profil stiže do 50.000 lajkača.
I KNRA je neki dan dogurao do 10.000VictoriasFikret je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:17Veležov instagram profil je dogurao do 25.000 pratilaca. Uskoro i facebook profil stiže do 50.000 lajkača.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
jedan dio prve recenice se mogu sloziti, svak ima svoje, drugi dio - kako svsk ima svoje, zasto to ja ne bi mogap procijeniti sta je bajka sta ne? za mene su bogovi bajka i to ne sa dobrom poukom nego losom. a ti (vi) gurajte svoje, prije ili kasnije cemo saznati... ili necemo?Cernica22 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:34Glupa opaska, svak svoje ima, nije tvoje da procjenjujes sta je bajka, a sta ne. U pravu je momak maksimalno, nijedna jedina psovka nije dobrodosla pred djecom. Kontam sve izleti i meni u zaru milion puta, ali konstantno se ponavlja pojedincima. Nije pozoriste, ali ako imas visak energije gdje je bolje da je iskoristis nego iza gola. Druga stvar, sto se tice pive, ja sam prvi pobornik da je ima na stadionu, jer na svim stadionima u europi imas pivu pa izvoli ako ti je cejf, ali mi smo stoka teska u globalu koja nije ni za sta pa tako ni za pivu. Svaku utakmicu skoro belaj na dedari izmedju par poguranih.
Meni je bolesno kad psuju svojim igracima,kojeg prije dva kola dizu u zvijezde a danas levat,ebo se sa beep itd
kad skontas onda nam niko ne valja,onda bolje i za igrace igrati na stadionu sa atletskom stazom da ne slusaju ovakve levate
jer nije niko imun kad mu spominjes clanove familije bez obzira kakav profi bio
a nije lijepo ni protivnickim igracima isto tako,saljemo sliku divljaka
kad skontas onda nam niko ne valja,onda bolje i za igrace igrati na stadionu sa atletskom stazom da ne slusaju ovakve levate
jer nije niko imun kad mu spominjes clanove familije bez obzira kakav profi bio
a nije lijepo ni protivnickim igracima isto tako,saljemo sliku divljaka
Haskic je najbolji primjer tome.
Dadne li gol sljedecu ili naredni par kola jos, bice najaci ikada u dresu Veleza. A sve mu se psovalo do jucer.
Nekad je strpljenje najbolje rjesenje!
Dadne li gol sljedecu ili naredni par kola jos, bice najaci ikada u dresu Veleza. A sve mu se psovalo do jucer.
Nekad je strpljenje najbolje rjesenje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.