Pa kad je lopta stalno kod tebe karton mozes dobiti za skidanje dresa i faul u napadu sto se rijetko desava. Nadji mi situaciju sa ove 3 utakmice koja je bila za karton.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:30Cuj igrali sa slabijim nije bilo mogucnosti za kartone![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sljedece su ove vojvode sto se tice gostovanja, pa nek dodju lesinari nije im dosta bilo, onda ide gostovanje na kosevu to su nase sarajlije sa njima cemo se pjesmama zajebavati, a sve ostale cemo redom.StrikeWarzone je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:11Hajde vozi na PDF federalke.bambus je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:30nema naslova huligani napravili nerede ? Huligane pustaju kuci ? vec Manijaci, ne huligani.Pusteni za par sati hahah.Nacionalizam, nesto poput vodecih grupa u Srbiji.Okupljaju ljude koji nemaju veze sa akcijama navijackim da idu sa njima.Stiti ih politika i policija.Suruju jedni sa drugim jer su eto bosnjaci.Na ogradi im lik u majici Hamza, zuta majica.Mediji ne smiju nista protiv njih, ovi iz federacije.Akcije smisljene a neke i po naredjenju.Propast ce brzo, to je cinjenica.
![]()
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Kralju pa ne igras protiv cetvrtoligasa nego ekipa koje su u dlaku sve. Borac se mora nekada potruditi da uzme i od njih presingom loptu devedeset minuta zara borbe i duela. Nemoj braniti glupim argumentima sudijsku protekciju i sklanjanje pojedinih pijunskih ekipa iz RS-a bolje ti je suti manje se ofirasSuvorov je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:35Pa kad je lopta stalno kod tebe karton mozes dobiti za skidanje dresa i faul u napadu sto se rijetko desava. Nadji mi situaciju sa ove 3 utakmice koja je bila za karton.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:30Cuj igrali sa slabijim nije bilo mogucnosti za kartone![]()
![]()
Jedini lažov ovde si ti, znači prvo lažeš da smo mi imali sjekiru, pa kad se stavi slika kako vi imate sjekiru, kažeš nije to je neka random internet slika i staviš sliku jednog busa plavog, kao da ste išli sa jednim busem onda se objavi slika belaja i tog žutog busa i opet imaš obraza nekog ti nazivat lažovom...letsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:32Mrš smradu maleni lažljivi, sisice respala, lažovčino !nofearhz je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:26Ja lazov nisam, sve sto sam naveo mogu potvrdit svakom u PP jer po pravilu ja ne smijem slat privatne poruke na forumu. Ja postujem pravila foruma nisam ko vi smrde iz rš sto nista ne postujete. Polako vama dajem jos maksimalno 3 godine i vi ste ugaseni!letsgofighter je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:23
Gledaj ti smrada malenog, hahahaha pa ja da sam htio ja bi izbrisao šta sam napisao glodaru maleni ! smeće lažljivo !
-
- Kontakt:
Sta je tacno problem u majici Hamza?bambus je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:30nema naslova huligani napravili nerede ? Huligane pustaju kuci ? vec Manijaci, ne huligani.Pusteni za par sati hahah.Nacionalizam, nesto poput vodecih grupa u Srbiji.Okupljaju ljude koji nemaju veze sa akcijama navijackim da idu sa njima.Stiti ih politika i policija.Suruju jedni sa drugim jer su eto bosnjaci.Na ogradi im lik u majici Hamza, zuta majica.Mediji ne smiju nista protiv njih, ovi iz federacije.Akcije smisljene a neke i po naredjenju.Propast ce brzo, to je cinjenica.
Ne mora presing biti faul, niti faul mora biti intenziteta za karton. Pa evo i Velez protiv Zvijezde 09 nije imao karton, protiv Goska samo 1. Sve ostale je nakupio u derbijima.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:39Kralju pa ne igras protiv cetvrtoligasa nego ekipa koje su u dlaku sve. Borac se mora nekada potruditi da uzme i od njih presingom loptu devedeset minuta zara borbe i duela. Nemoj braniti glupim argumentima sudijsku protekciju i sklanjanje pojedinih pijunskih ekipa iz RS-a bolje ti je suti manje se ofirasSuvorov je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:35Pa kad je lopta stalno kod tebe karton mozes dobiti za skidanje dresa i faul u napadu sto se rijetko desava. Nadji mi situaciju sa ove 3 utakmice koja je bila za karton.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:30Cuj igrali sa slabijim nije bilo mogucnosti za kartone![]()
![]()
Ali zato za prigovor sudiji odmah zuti. Na grbavici start s ledja 80 metara od gola, bez zutog. Ali nema veze, navikli smo se.Suvorov je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:46Ne mora presing biti faul, niti faul mora biti intenziteta za karton. Pa evo i Velez protiv Zvijezde 09 nije imao karton, protiv Goska samo 1. Sve ostale je nakupio u derbijima.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:39Kralju pa ne igras protiv cetvrtoligasa nego ekipa koje su u dlaku sve. Borac se mora nekada potruditi da uzme i od njih presingom loptu devedeset minuta zara borbe i duela. Nemoj braniti glupim argumentima sudijsku protekciju i sklanjanje pojedinih pijunskih ekipa iz RS-a bolje ti je suti manje se ofiras
- Shategabri
- Kontakt:
Kako sudije kažnjavaju klubove u Premijer ligi BiH: Borac dobio jedan žuti karton, Željezničar čak 25

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Glupa ti je prica evo uzeo sam za primjer fair play francuske lige prosle sezoneSuvorov je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:46Ne mora presing biti faul, niti faul mora biti intenziteta za karton. Pa evo i Velez protiv Zvijezde 09 nije imao karton, protiv Goska samo 1. Sve ostale je nakupio u derbijima.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:39Kralju pa ne igras protiv cetvrtoligasa nego ekipa koje su u dlaku sve. Borac se mora nekada potruditi da uzme i od njih presingom loptu devedeset minuta zara borbe i duela. Nemoj braniti glupim argumentima sudijsku protekciju i sklanjanje pojedinih pijunskih ekipa iz RS-a bolje ti je suti manje se ofiras

Po tebi bi PSG Lens ili Marseille treba imati najbolji indeks pa kako ga imaju onda Tuluz Lorijent i Nica koji su u donjem dijelu tabele zavrsili? Pa jer se posteno sudi zato ne lupaj i ne brani protekciju koju imate na svakoj utakmici. Kada vec kradete suti kralju sta imas filozofirat i braniti to. Dok mozete kradite

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pusti radioaktivnog bolida.nastrojeni21 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:44Sta je tacno problem u majici Hamza?bambus je napisao/la: ↑04 sep 2023, 13:30nema naslova huligani napravili nerede ? Huligane pustaju kuci ? vec Manijaci, ne huligani.Pusteni za par sati hahah.Nacionalizam, nesto poput vodecih grupa u Srbiji.Okupljaju ljude koji nemaju veze sa akcijama navijackim da idu sa njima.Stiti ih politika i policija.Suruju jedni sa drugim jer su eto bosnjaci.Na ogradi im lik u majici Hamza, zuta majica.Mediji ne smiju nista protiv njih, ovi iz federacije.Akcije smisljene a neke i po naredjenju.Propast ce brzo, to je cinjenica.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Uzorak od 4 utakmice u PL poredis sa kompletnom sezonom u Francuskoj. Daj BiH indeks od prosle sezone pa poredi sa Francuzima.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:20Glupa ti je prica evo uzeo sam za primjer fair play francuske lige prosle sezoneSuvorov je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:46Ne mora presing biti faul, niti faul mora biti intenziteta za karton. Pa evo i Velez protiv Zvijezde 09 nije imao karton, protiv Goska samo 1. Sve ostale je nakupio u derbijima.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:39
Kralju pa ne igras protiv cetvrtoligasa nego ekipa koje su u dlaku sve. Borac se mora nekada potruditi da uzme i od njih presingom loptu devedeset minuta zara borbe i duela. Nemoj braniti glupim argumentima sudijsku protekciju i sklanjanje pojedinih pijunskih ekipa iz RS-a bolje ti je suti manje se ofiras![]()
Po tebi bi PSG Lens ili Marseille treba imati najbolji indeks pa kako ga imaju onda Tuluz Lorijent i Nica koji su u donjem dijelu tabele zavrsili? Pa jer se posteno sudi zato ne lupaj i ne brani protekciju koju imate na svakoj utakmici. Kada vec kradete suti kralju sta imas filozofirat i braniti to. Dok mozete kradite![]()
Tako pisete da se Borcu stalno sviraju penali, a prosle sezone (ili pretprosle) Velez imao ubjedljivo najvise dosudjenih penala, Borac nije bio ni blizu.
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:20Glupa ti je prica evo uzeo sam za primjer fair play francuske lige prosle sezoneSuvorov je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:46Ne mora presing biti faul, niti faul mora biti intenziteta za karton. Pa evo i Velez protiv Zvijezde 09 nije imao karton, protiv Goska samo 1. Sve ostale je nakupio u derbijima.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:39
Kralju pa ne igras protiv cetvrtoligasa nego ekipa koje su u dlaku sve. Borac se mora nekada potruditi da uzme i od njih presingom loptu devedeset minuta zara borbe i duela. Nemoj braniti glupim argumentima sudijsku protekciju i sklanjanje pojedinih pijunskih ekipa iz RS-a bolje ti je suti manje se ofiras![]()
Po tebi bi PSG Lens ili Marseille treba imati najbolji indeks pa kako ga imaju onda Tuluz Lorijent i Nica koji su u donjem dijelu tabele zavrsili? Pa jer se posteno sudi zato ne lupaj i ne brani protekciju koju imate na svakoj utakmici. Kada vec kradete suti kralju sta imas filozofirat i braniti to. Dok mozete kradite![]()
Uzmi onda za primjer Spansku ligu gdje je Real prosle godine daleko najmanje kartona imo, Barca 3, ili Englesku ligu gdje su City, Arsenal i West Ham u prva 3, ili jos gore talijansku ligu gdje su Napoli i Inter udaljeni na prve dvi pozicije.
Lako je tako naci jedinu ligu sa anomalijom i uzimat za primjer, klasicni primjer kako se provodi mitomanija.
PSG ekipa puna simulatora i igraca sto vole pricat sa sudijama.
Hinjski potez iskreno, ispricaj se sad.
Hahahah jel moguce. Kakav kerCesc44 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:32CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:20Glupa ti je prica evo uzeo sam za primjer fair play francuske lige prosle sezone![]()
Uzmi onda za primjer Spansku ligu gdje je Real prosle godine daleko najmanje kartona imo, Barca 3, ili Englesku ligu gdje su City, Arsenal i West Ham u prva 3, ili jos gore talijansku ligu gdje su Napoli i Inter udaljeni na prve dvi pozicije.
Lako je tako naci jedinu ligu sa anomalijom i uzimat za primjer, klasicni primjer kako se provodi mitomanija.
PSG ekipa puna simulatora i igraca sto vole pricat sa sudijama.
Hinjski potez iskreno, ispricaj se sad.

-
- Kontakt:
Kako nam Gigara nabi prosjek. Od onih 6-7 kartona jucer mozda je 1 bio zasluzen, ali i to je nategnuto.Shategabri je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:17Kako sudije kažnjavaju klubove u Premijer ligi BiH: Borac dobio jedan žuti karton, Željezničar čak 25
![]()
1921
- Shategabri
- Kontakt:
Što bismo poredili?
Ovo je baš apsurd.
Ko god tvrdi da ovi igraju nekakv fer plej, a ovamo u Želji ili Sarajevu nekakvi krvnici, onda ne prati ovu ligu.
Jbg, baš je drastična razlika u kartonima.
Ovo je baš apsurd.
Ko god tvrdi da ovi igraju nekakv fer plej, a ovamo u Želji ili Sarajevu nekakvi krvnici, onda ne prati ovu ligu.
Jbg, baš je drastična razlika u kartonima.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kada te covjek isamara argumentima onda pises uvrede ali dobro bar si pokusao biti pametan i odbraniti vas lopovluk

Ove price Barca Real Liverpool Bayern pa te ekipe moraju imati protekciju ali Borac je smijesni klub koji vise niko ne gleda

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 04 sep 2023, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
E što se ismijah unazad tri stranice, nisam bio ovako nasmijan još od Haskićevog gola sinoć.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Mislim da je Vici sad Zrinjski problem. Ako mu je titula cilj, morace bas da ih karindja kroz sudjenje, a nesto ne vjerujem da ce oni sutiti.
1921
Borac do kraja sezone neće doći do broja 25.Shategabri je napisao/la: ↑04 sep 2023, 15:17Kako sudije kažnjavaju klubove u Premijer ligi BiH: Borac dobio jedan žuti karton, Željezničar čak 25
![]()
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 26 gostiju.