donDondon je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:20
zeljovolimte je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:15
nekoIzMostara je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:02
Utakmica i igra i jednih i drugih uzasna, bezidejni, vi pokusavali na kontre, imali smo 2 precke stativu i gol, al stvarno kad prevrtim film u glavi nezz odakle smo one prilike stvorili. Jesmo pokusavali i napadali vise od vas, nas je i malo sreca posluzila, Uglavnom bodove pisemo, ali ako cemo ovako igrati u nastavku sezone i vi i mi nije nimalo dobro. Sreca pa je i konkurencije uzasna.
Agilniji ste puno bili. Mi bi na momente dosli do lopte ili do daha.
Samo je gol mogla odluciti ovakva glupost odbrambenih igraca.
Inace kod vas bekovi su top, Hrkac (valjda se tako zove) i golman. Ostalo manje vise solidni. Guliashvili i Kadric najgori ubjedljivo.
ali ono sto ja ne kontam cemu sluze ove pripreme nasih ekipa i da li mozda ogromna pauza ima uticaja na ovako losu igru svih ekipa,
Sarajevo Borac,Zeljo Velez,Tuzla pa te ekipe kao i da nisu imale pripreme,igraci ne mogu 30 minuta trke da izdrze,akcije nepovezane nabij trci skoci.
Lijp potez po jedan svako kolo u cijeloj ligi,sta se radi na tim pripremama,po zlatiboru,antaliji,hrvatskoj itd
Da se razumijemo nije ni zrinjski nesto posebno dojmio igrom pogotovo u evropi gdje im je jedna dobra utakmica obezbijedila konferencijsku ligu
Objasnio je Lulic za repku tako je i kod njih.
Nastupi u evropi su njihov maksimum. Tu se ponasaju kao iole profesionalni fudbaleri, ali im se od glavu odbije nerad tokom cijele godine tipa golova u 90+ ili gubljenje lopte u zadnjoj liniji. Dok upale da igraju gube 2:0.
Uglavnom nerad, nekvalitet, manjak razuma, zanimanja za sport. Bitno je koke kupiti u trenerci Zelje i Sarajeva, a to sto te dobije svako ko hoce **** to.
Pola ovih ljudi nisu fudbaleri, gdje ces ih usporediti sa igracima u Francuskoj, Svedskoj uvrijedili bi se.