Vala ima puno boljih nacina da se peru pare, ali etoado-hz je napisao/la: ↑04 sep 2023, 17:21Ja ti opet ponavljam da ja mislim da pere pare. Moje misljenje je to i ne moze ga niko promijeniti. DOKAZA NEMAM!!!Zukanovic je napisao/la: ↑04 sep 2023, 17:19Boli me ku.. za politiku i Bakira i ostale. Jest to i Sheriff i druge klubove koji su posalji ponuda za Kevina isto rade pranje para?
u svakom klubu imas taki igraca. dovedes ga i onda nesto ne ide ( moze imati 100 razloga) ali ok ako je to tvoje misljene.
Ti napises ja mislim da ne pere pare i tu zavrsava sva prica. Jel moram ja misliti kao i ti?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sine znas li ti sta znaci prati pare?guadalupe je napisao/la: ↑04 sep 2023, 17:21Kakav glup mozak![]()
Nije zajebancija jeli zaista zna neko jeli Viveros otpisan ?
Ti bolan ne znaš šta "pranje para" znači, kako da te iko shvati ozbiljno? Mi smo UG, Ismir nema nikakve šanse da marke izvuče iz kluba, daj nam onda objasni kako to pere pare?
I čuj to je "moje mišljenje", boktepišo, nije ni čudo što titule osvajamo svakih sedam godina i mijenjamo 900 klupskih funkcionera, igrača i trenera godišnje
I čuj to je "moje mišljenje", boktepišo, nije ni čudo što titule osvajamo svakih sedam godina i mijenjamo 900 klupskih funkcionera, igrača i trenera godišnje

-
- Kontakt:
To isto kao da kazes da je nebo zeleno. Nemaš dokaza ali je to tvoje misljenje i mi svi tebi trebamo vjerovati da je tako, bas ograničeno razmisljanjeado-hz je napisao/la: ↑04 sep 2023, 17:21Ja ti opet ponavljam da ja mislim da pere pare. Moje misljenje je to i ne moze ga niko promijeniti. DOKAZA NEMAM!!!Zukanovic je napisao/la: ↑04 sep 2023, 17:19Boli me ku.. za politiku i Bakira i ostale. Jest to i Sheriff i druge klubove koji su posalji ponuda za Kevina isto rade pranje para?
u svakom klubu imas taki igraca. dovedes ga i onda nesto ne ide ( moze imati 100 razloga) ali ok ako je to tvoje misljene.
Ti napises ja mislim da ne pere pare i tu zavrsava sva prica. Jel moram ja misliti kao i ti?
NO FEAR
Ma nema niko pojma.

Kod nas šta god nam se ne sviđa to nam je "pranje para".

Pranje para - univerzalan odgovor.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 04 sep 2023, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Jel Klop trener? Jest
Jel Murinjo trener? jest
Jel Rožman trener? Jest. Ja znam da je Rožman bolji od oboice, ne mogu dokazat, ali tako je.
Jel Murinjo trener? jest
Jel Rožman trener? Jest. Ja znam da je Rožman bolji od oboice, ne mogu dokazat, ali tako je.
🇵🇸
haj molim te daj neki shemu kako se peru pare. na koji nacin
ti mislis da bi se mogle oprat pare.
ti mislis da bi se mogle oprat pare.
Preuzme ih, 11 glavnih dobije otkaz, isplati ih i onda ih mi pokupimo. Na kraju opet drugi iza njih

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zašto Kevina ne pošaljemo na posudbu tipa u Igman, ako već ne odgovara Rožmanu? Tamo bi bio glavni igrač, a i navikao bi se na ligu - u slučajnu brutalne statistike sigurno bi neko iz Turske bio zaniteresovan, pa bi vratili makar dio para.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Serbedzic 200 k€
Ziljkic 100 k€
Olveira 175 k€
Keremach $100 k €
Jurgaldzija 130 k€
Ovaj sad iz crne gore 130 k€
Balta 100 k€
Kapetanovic 40 k€
Durakovic radivic beganovic ( neznam jel se sta davalo)
Vivaris i Pena oko 150 k€ na plate za 2,5 mjeseca
Sigurno jos 300 k € za raskide
= oko 1,3 m€ prodali DALA ZA 1,2 m€ znaci mozes reci da smo na nekoj pozitvnoj 0
O pranju novca to toliko
Kao prvo oba igraca stoje Simeon doveo pokazali su se sasvim dobro.
Za ovog crnogorca cemo vidjet
Sto se tice prekrizeni sigurno je jedno da je njih par prekrizeno radi nesportskog ponasanja zivita discipline par radi toga plus ne kvaliteta..
Samo jedan prijer sta ako je Serbedzic nesto psovo nije htio da radi prepiro se sa pomocnim trenerom itd..
Ubjedjen sam da ova ekipa ce rast kako koje kolo bude prolazilo ali da nece rast na nacin da mi sad za 2-3 kola dominiramo, vec malo po malo i tako treba..
Nezelim da letimo sad protiv svinjskog i onda protiv sb nivo zvjezde posle zvjezde 7 igraca povrjedjeno, to je propast
Ziljkic 100 k€
Olveira 175 k€
Keremach $100 k €
Jurgaldzija 130 k€
Ovaj sad iz crne gore 130 k€
Balta 100 k€
Kapetanovic 40 k€
Durakovic radivic beganovic ( neznam jel se sta davalo)
Vivaris i Pena oko 150 k€ na plate za 2,5 mjeseca
Sigurno jos 300 k € za raskide
= oko 1,3 m€ prodali DALA ZA 1,2 m€ znaci mozes reci da smo na nekoj pozitvnoj 0
O pranju novca to toliko
Kao prvo oba igraca stoje Simeon doveo pokazali su se sasvim dobro.
Za ovog crnogorca cemo vidjet
Sto se tice prekrizeni sigurno je jedno da je njih par prekrizeno radi nesportskog ponasanja zivita discipline par radi toga plus ne kvaliteta..
Samo jedan prijer sta ako je Serbedzic nesto psovo nije htio da radi prepiro se sa pomocnim trenerom itd..
Ubjedjen sam da ova ekipa ce rast kako koje kolo bude prolazilo ali da nece rast na nacin da mi sad za 2-3 kola dominiramo, vec malo po malo i tako treba..
Nezelim da letimo sad protiv svinjskog i onda protiv sb nivo zvjezde posle zvjezde 7 igraca povrjedjeno, to je propast
- napoleon72
- Kontakt:
Yebi me ako lik zna sta znaci pranje para haahahah
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BordoBBoja
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Ne znam, ne sviđa mi se ovo bacanje para bespotrebno.
Doveo bih strašnog stopera, platio ga.
Doveo bih CM isto tako platio. Okosnicu ostavio i kraj.
Doveo bih strašnog stopera, platio ga.
Doveo bih CM isto tako platio. Okosnicu ostavio i kraj.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Anpa, ASD, bhfanatic14, bordobijeli, BungaBum, Gomis99, Mahalac7, Morpheus, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Sanchez87hz, zagorski i 78 gostiju.