Nisam prije stigao da napisem par rijeci.Utakmica kao utakmica brezveze,rastrgana,nepovezana,bez puno smisljenih akcija,a to je radi toga da niko nije zelio izgubiti utakmicu.Velez je bio nesto agilniji i imao vise izglednijih sansi i na kraju i zabio kad su svi mislili da ce rezultat ostati nista-nista,i mislim da je zasluzeno.Gigi moram prvo **** mater u picku za sve ono do sada

a onda reci da nije napravio nista veliko od lakrdije kakvu sam od njega ocekivo,bilo je tu par diskutabilnih zutih kartona i to je to ,nista nesto sto smo navikli od njega ,a navikli smo da svojim odlukama direktno odluci pobjednika (vecinom je to bio Borac ili neki klub iz RS-a,ovaj put to nije bio slucaj)
Steta sto nisu i manijaci bili na utakmici da atmosfera bude jos bolja ali sta se moze,nekad drugi put

,a atmosfera je i onako bila jako dobra ,i bogami dosta gledalaca je bilo na tribini,super dobra posjeta za nase prilike.
O ovim debilima sto prave nered necu ni rijeci niti me takvi likovi zanimaju,to je zlo naseg fudbala(bilo ko da su) ,bola navijaj normaklno za svoj klub.pravi koereografije , dlanovi,grla okanite se ovih debilnih bitki i pravljenje sukoba koje nikome ne koriste,niste normalni,kome to moze biti interesantno vise.Mislim, moze nekad doci do nekih belaja poslije i prije utakmice oko stadiona kad je atmosfera napeta,ali ovako ici i namjerno provocirati sukob, kojeg ne treba biti, je van svake pameti.Sve to treba pohapsiti i na prinudni rad za dobrobit drustva,dok se ne dovedu pameti. Istina bio sam i ja u ovim nekim okrsajima navijackih skupina i po Splitu i BG i u Sa, prije rata ali nikad to nisam podrzavo iako sam ucestvovao u njima i svesrdno se borio,uvijek sam podrzavo samo ovo prepucavanje na tribinama dlanovima i grlima ,a poslije utakmice svak svojoj kuci ,ili nekad i na pice.Kad neko izgubi glavu bice kasno bez obzira ciji je navijac. Ove bitke i nacionalizam treba izbaciti sa tribina i bice svima bolje,daj i mi navijaci da damo svoj doprinos poboljsanju nase domace Premijer Lige ,a to ce mo uraditi ako odbacimo ove debilske bitke i izbacimo nacionalizam sa tribina

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA