Premijer liga BiH - aktuelno

curvanord
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la curvanord » 04 sep 2023, 19:43

KONTRASVIH je napisao/la:
04 sep 2023, 19:36
Balorda je napisao/la:
04 sep 2023, 19:30
Da je bio pismen članak, možda bi neko i pomislio da ga niste vi pisali. Ovako, yebiga, džaba ste krečili :rol:
Na klipu kojeg ste toliko puta prokomentarisali jer “drzite liniju ispred svog praga” sve se vidi 🤣🤣🤣
Javi se u pp sve cu ti ispricati sta je bilo nece tebe niko sprdati da ne znas sta je bilo na belaju na kojem nisi bio

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 sep 2023, 19:44

Kamaga11 je napisao/la:
04 sep 2023, 19:42
Rijec saban i mitoman su rijeci koje pijacari ne razumiju sta znace, ali zato ih redovno upotrebljavaju.
Ne cudi. Polupismen je to svijet.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 04 sep 2023, 19:45

Najvise o belaju pisu "navijaci" FKS. Oni potezu te price i izmisljaju price o sukobu. Izmisljaju zrtve, pobjednike i tako.. vidim neki zale i Lesinare, onom zenicaninu smeta majica "HAMZE" na Grbavici.

Koliko vidim 90% navijaca Zeljeznicara i Veleza je osudilo ovo, svaka cast.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 04 sep 2023, 19:48, ukupno mijenjano 2 puta.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 sep 2023, 19:46

curvanord je napisao/la:
04 sep 2023, 19:43
KONTRASVIH je napisao/la:
04 sep 2023, 19:36
Balorda je napisao/la:
04 sep 2023, 19:30
Da je bio pismen članak, možda bi neko i pomislio da ga niste vi pisali. Ovako, yebiga, džaba ste krečili :rol:
Na klipu kojeg ste toliko puta prokomentarisali jer “drzite liniju ispred svog praga” sve se vidi 🤣🤣🤣
Javi se u pp sve cu ti ispricati sta je bilo nece tebe niko sprdati da ne znas sta je bilo na belaju na kojem nisi bio
Ne sumnjam da znas sve. Vjerovatno ste se svi skupili isto vece na nargilici prokomentarisali sta Manijaci rade dok pusite svis jagodu i pravite haos 🤣
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 04 sep 2023, 20:05

GrimReaper je napisao/la:
04 sep 2023, 18:47
nofearhz je napisao/la:
04 sep 2023, 17:34
Upozoravam obje strane da smire dozivljaj! Ni jedni ni drugi niste neki wow huligani… Dok su se lemali tamo vi ste pisali postove na forumu…
Ti si se prvi prosipao ko riza i pisao debilizme jucer citav dan... zato u cosak i nijedne.
Sta ti imas protiv mene? Momak ako imas kakav problem napisi broj da te pozovem rijesimo to brzinski :guz: :guz: :guz:

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 04 sep 2023, 20:15

nofearhz je napisao/la:
04 sep 2023, 20:05
nofearhz je napisao/la:
04 sep 2023, 17:34
Upozoravam obje strane da smire dozivljaj! Ni jedni ni drugi niste neki wow huligani… Dok su se lemali tamo vi ste pisali postove na forumu…
Ti si se prvi prosipao ko riza i pisao debilizme jucer citav dan... zato u cosak i nijedne.
Sta ti imas protiv mene? Momak ako imas kakav problem napisi broj da te pozovem rijesimo to brzinski :guz: :guz: :guz:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Bolan, bolan pa i jucer si lagao za brojeve da te dva put promasim vjetar bi te ubio.
Life is temporary, but death is eternal.

You sold our soul, you told us its never gonna happen.

FREE RUI PINTO.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 04 sep 2023, 20:17

Kako je ljepota citat o belaju o kojem niko nista ne zna, samo nagadjanja :kafa:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 04 sep 2023, 20:17

opalaopala je napisao/la:
04 sep 2023, 17:10
Pablo11 je napisao/la:
04 sep 2023, 17:05
zeljovolimte je napisao/la:
04 sep 2023, 16:17

Nauci civilizovano pricati, prvo to.
Ako sudimo po posjeti nije Mostar puno veci od Sirokog.
Sta se raspravljas jos ce na kraju ispasti da su upali, a ovi kao nisu znali. Zamisli na carsiju neko upadne kod nas ili na Grbavicu i da te savladaju, pa ugasio bi se sam. Ni lechovi nekad nisu mogli..
Hajde još malo ubjedjute raju kao jučer da je ona veća grupa RA jer ima crvenu majicu botovi narkomanski. Sramota je da vas 80 na 20 momaka nije moglo mrdnut iz parka. Prvo smo vas u kavez smjestili na stadionu kao prave kerove, a sad vas ogradili u parku da ne možete mrdnut. Izveli kerove izvan kaveza samo do parka. Ugasite se kao grupa dodjete organizovano vas 80 i ne možete mrdnut od 20 momaka. Haj ti objasni narkomaniji da Mostar nije jedno naselje gdje su oni bili nego da je puno veće, navikao na focu i dzsba ti je ne može se naviknut
Gdje sam napisao da su Ra dole i manijaci gore ili obrnuto?
Fk Željezničar.

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 04 sep 2023, 20:19

04 sep 2023, 20:15
nofearhz je napisao/la:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Bolan, bolan pa i jucer si lagao za brojeve da te dva put promasim vjetar bi te ubio.
Opasan si ti, ako se budes branio ko stara tvoja bit ces heban za 3 minute

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 04 sep 2023, 20:21

dejavu je napisao/la:
04 sep 2023, 17:16
‘izabrali ste pogresno drustvo’ :twisted:
Ahaahahah sta se dešava s lažnim bojsima?
Kakve su ovo objave ljudi
Kaj delate jestel dobro
Odin, I await thee
Your true son am I

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 04 sep 2023, 20:21

RodjeniiBrato je napisao/la:
04 sep 2023, 20:17
Kako je ljepota citat o belaju o kojem niko nista ne zna, samo nagadjanja :kafa:
I ja vala uzivam u ovim intelektualno-stimulirajucim raspravama. :cool:
1921

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 04 sep 2023, 20:23

nofearhz je napisao/la:
04 sep 2023, 20:19
nofearhz je napisao/la:
Vidim i ti si strasno opasan cim moras spominjat familiju da si kojim slucajem blize sad bi znao zasto su dna rijeka mutna.
Life is temporary, but death is eternal.

You sold our soul, you told us its never gonna happen.

FREE RUI PINTO.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 04 sep 2023, 20:27

04 sep 2023, 20:23
nofearhz je napisao/la:

Vidim i ti si strasno opasan cim moras spominjat familiju da si kojim slucajem blize sad bi znao zasto su dna rijeka mutna.
Kakva 2 intelektualca ne mogu da vjerujem :rol: :rol: :rol:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 04 sep 2023, 20:58

04 sep 2023, 20:23
nofearhz je napisao/la:

Takvih utvara se najvise bojim. Sva sreca pa nisam blizu tebe utusio bi me u rijeci

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 04 sep 2023, 21:17

I FKS poharala stomačna viroza, počelo sa Ziljkićem a nastavilo s ostalim :kafa:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 04 sep 2023, 21:19

Nisam bas dugo pisao ovdje ali moram zbog nebuloza i gluposti koji se pisu.

Dobro je savladao sekjuriti u Hrasnici, a govorio momci nemojte molim vas, smijesna prica, haha. Nije u redu izmisljati neke stvari.

Da sumiram jucer dobar upad Manijaka iznenadili ste tajmingom i time sto se vidjelo po nasoj brojci koja vam je stala na crtu. Ako ste realni ko Vasi momci sto su bili sinoc na crti posteno cete reci da smo vas napali u 3 put manjoj brojci mozda i 4 puta manjoj brojci sekunde nismo kalkulisali, nasih teze povrijeđenih ima sa slomljenim prstima i rukom od udaranja s vama. Poveli ste full ekipu s ciljem da nas obrukate ali nije na kraju tako ispalo, uostalom kad se smirilo sve jucer ne sjecam se da ste pricali da ste dobili
od momaka koji su bili u vasem prvom redu bar se ne sjecam te price s lica mjesta.

Za ono stajanje na kraju respekt ali ocekivano isto bi na drugoj strani postupili ekipe se manje vise znaju sa utakmica reprezentacije dosta godina unazad i logicno je da postoji neko zdravo navijacko nadmetanje.

Uostalom ostaviti po strani simpatizerska prepucavanja, svako ko je u prici bio ili nekada bio razumije koliko toliko ovu tematiku, ja koji prvi nisam hardkor kao prije 10 15 godina ali opet razumijem pricu sta kako.

Jos nesto Manijaci su najaktivnija grupa na sceni po akcijama to ce svaki posteni navijac ili polunavijac priznati volio ili ne volio Manijake.

Svoju grupu bi opisao kao grupu koja ima svoje limite i mogucnosti ali opet daleko je to da se ismijava RA ponosan sam na momke koji su izrasli u grupu koja se moze na neki nacin nositi sa ostalim grupama i parirati na ulici.

Sto se tice desavanja na terenu Velezu se vratilo za promasaje i propustene prilike u utakmicama protiv Sirokog Brijega i Sarajeva, mada je utakmica daleko bila od dobre i gledljive za jedan derbi.

Po kvalitetu ekipa mislim da su Zrinjski, Sarajevo i Borac koji ruku na srce ima sudijsku protekciju najkvalitetnije ekipe na papiru, ispod rang su Zeljeznicar, Siroki Brijeg i Velez.

Lijep pozdrav svima i uzivajmo u nasoj ligi bolje nemamo, haha.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 04 sep 2023, 21:28

slika

slika

slika
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 sep 2023, 21:30

ANTIFA ! je napisao/la:
04 sep 2023, 21:19

Dobro je savladao sekjuriti u Hrasnici, a govorio momci nemojte molim vas, smijesna prica, haha. Nije u redu izmisljati neke stvari.

Da sumiram jucer dobar upad Manijaka iznenadili ste tajmingom i time sto se vidjelo po nasoj brojci koja vam je stala na crtu. Ako ste realni ko Vasi momci sto su bili sinoc na crti posteno cete reci da smo vas napali u 3 put manjoj brojci mozda i 4 puta manjoj brojci sekunde nismo kalkulisali, nasih teze povrijeđenih ima sa slomljenim prstima i rukom od udaranja s vama. Poveli ste full ekipu s ciljem da nas obrukate ali nije na kraju tako ispalo, uostalom kad se smirilo sve jucer ne sjecam se da ste pricali da ste dobili
od momaka koji su bili u vasem prvom redu bar se ne sjecam te price s lica mjesta.

Za ono stajanje na kraju respekt ali ocekivano isto bi na drugoj strani postupili ekipe se manje vise znaju sa utakmica reprezentacije dosta godina unazad i logicno je da postoji neko zdravo navijacko nadmetanje.

Uostalom ostaviti po strani simpatizerska prepucavanja, svako ko je u prici bio ili nekada bio razumije koliko toliko ovu tematiku, ja koji prvi nisam hardkor kao prije 10 15 godina ali opet razumijem pricu sta kako.

Jos nesto Manijaci su najaktivnija grupa na sceni po akcijama to ce svaki posteni navijac ili polunavijac priznati volio ili ne volio Manijake.

Svoju grupu bi opisao kao grupu koja ima svoje limite i mogucnosti ali opet daleko je to da se ismijava RA ponosan sam na momke koji su izrasli u grupu koja se moze na neki nacin nositi sa ostalim grupama i parirati na ulici.

Sto se tice desavanja na terenu Velezu se vratilo za promasaje i propustene prilike u utakmicama protiv Sirokog Brijega i Sarajeva, mada je utakmica daleko bila od dobre i gledljive za jedan derbi.

Po kvalitetu ekipa mislim da su Zrinjski, Sarajevo i Borac koji ruku na srce ima sudijsku protekciju najkvalitetnije ekipe na papiru, ispod rang su Zeljeznicar, Siroki Brijeg i Velez.

To je to. Realan pogled na jucerasnja desavanja. .Bravo. Ja se isto divim momcima..realno, vecina grupa brojcano tako inferiorna i iznenadjena bi nabrala.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 04 sep 2023, 21:33

Velež - Zvijezda 09 5:0

slika

Velež - GOŠK 0:0

slika

Velež - Široki 1:1

slika

Sarajevo - Velež 1:0

slika

Velež - Željezničar 1:0

slika

Može li neko postaviti slike HZ, TM, UM…
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 04 sep 2023, 21:35

mostar_mo je napisao/la:
04 sep 2023, 21:30
ANTIFA ! je napisao/la:
04 sep 2023, 21:19

To je to. Realan pogled na jucerasnja desavanja. .Bravo. Ja se isto divim momcima..realno, vecina grupa brojcano tako inferiorna i iznenadjena bi nabrala.
Tebe ne znam kako nije stid više pisat, od ismijavanja našeg čovjeka sa posebnim potrebama do ostalih gluposti koje pišeš. Pa danas pisanja da smo prebili čovjeka samog ispred kafane... ja bi se izbriso sa foruma

@ANTIFA sve se slažem, osim ovo što si napiso da nismo dobili, koliko vidim bio si tu, došli smo vam najavljeni u grad u sred bijela dana, goloruki, jes vas bilo manje al došli ste sa palijama, bacali **** cigle na nas. Na kraju smo vam uzeli većinu palija i da nismo MI stali moglo je bit puno gore, šta je to nego pobjeda?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.