Ne pise mu na celu da je sa posebnim potrebama
Sve si fino srocio kako jest samo je ipak u najmanju ruku blaga pobjeda od strane Manijaka (nije sto je moja grupa nego objektivno gledam). Sto se tice momaka povrijedjenih nadam se na kraju da su uredu nek nisu neka bitna ostecenja ruka prsti brzo do zaraste. Malo je glupo sto su dosli Manijaci na ferku a vi ste povadili stila i baklje. Moje misljenje da je ferka prosla sa vase strane da bi se i drugacije gledala nasa scena i da postoje ferke kod nas (naravno svako ima svoj vid odbrane grada tako da i ako bi se desilo u kontra efektu mozda bi i mi posegnuli sa stilima I bakljama). Da imate daMu imate to nema govora. Suma sumarum volio bih da se ponovi ovo samo naravno sake na sake i jednaka brojka (da glumimo ruse). Pozdrav za normalan dio RA.ANTIFA ! je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:19Nisam bas dugo pisao ovdje ali moram zbog nebuloza i gluposti koji se pisu.
Dobro je savladao sekjuriti u Hrasnici, a govorio momci nemojte molim vas, smijesna prica, haha. Nije u redu izmisljati neke stvari.
Da sumiram jucer dobar upad Manijaka iznenadili ste tajmingom i time sto se vidjelo po nasoj brojci koja vam je stala na crtu. Ako ste realni ko Vasi momci sto su bili sinoc na crti posteno cete reci da smo vas napali u 3 put manjoj brojci mozda i 4 puta manjoj brojci sekunde nismo kalkulisali, nasih teze povrijeđenih ima sa slomljenim prstima i rukom od udaranja s vama. Poveli ste full ekipu s ciljem da nas obrukate ali nije na kraju tako ispalo, uostalom kad se smirilo sve jucer ne sjecam se da ste pricali da ste dobili
od momaka koji su bili u vasem prvom redu bar se ne sjecam te price s lica mjesta.
Za ono stajanje na kraju respekt ali ocekivano isto bi na drugoj strani postupili ekipe se manje vise znaju sa utakmica reprezentacije dosta godina unazad i logicno je da postoji neko zdravo navijacko nadmetanje.
Uostalom ostaviti po strani simpatizerska prepucavanja, svako ko je u prici bio ili nekada bio razumije koliko toliko ovu tematiku, ja koji prvi nisam hardkor kao prije 10 15 godina ali opet razumijem pricu sta kako.
Jos nesto Manijaci su najaktivnija grupa na sceni po akcijama to ce svaki posteni navijac ili polunavijac priznati volio ili ne volio Manijake.
Svoju grupu bi opisao kao grupu koja ima svoje limite i mogucnosti ali opet daleko je to da se ismijava RA ponosan sam na momke koji su izrasli u grupu koja se moze na neki nacin nositi sa ostalim grupama i parirati na ulici.
Sto se tice desavanja na terenu Velezu se vratilo za promasaje i propustene prilike u utakmicama protiv Sirokog Brijega i Sarajeva, mada je utakmica daleko bila od dobre i gledljive za jedan derbi.
Po kvalitetu ekipa mislim da su Zrinjski, Sarajevo i Borac koji ruku na srce ima sudijsku protekciju najkvalitetnije ekipe na papiru, ispod rang su Zeljeznicar, Siroki Brijeg i Velez.
Lijep pozdrav svima i uzivajmo u nasoj ligi bolje nemamo, haha.
Sve to ti fino srocio i pozvao na ponavljanje. A sto de tice stajanja kad padne momak, stali mi ultrasima u dreznici, stali oni nama. Niste toplu vodu izmisliliKamaga11 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:50Sve si fino srocio kako jest samo je ipak u najmanju ruku blaga pobjeda od strane Manijaka (nije sto je moja grupa nego objektivno gledam). Sto se tice momaka povrijedjenih nadam se na kraju da su uredu nek nisu neka bitna ostecenja ruka prsti brzo do zaraste. Malo je glupo sto su dosli Manijaci na ferku a vi ste povadili stila i baklje. Moje misljenje da je ferka prosla sa vase strane da bi se i drugacije gledala nasa scena i da postoje ferke kod nas (naravno svako ima svoj vid odbrane grada tako da i ako bi se desilo u kontra efektu mozda bi i mi posegnuli sa stilima I bakljama). Da imate daMu imate to nema govora. Suma sumarum volio bih da se ponovi ovo samo naravno sake na sake i jednaka brojka (da glumimo ruse). Pozdrav za normalan dio RA.ANTIFA ! je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:19Nisam bas dugo pisao ovdje ali moram zbog nebuloza i gluposti koji se pisu.
Dobro je savladao sekjuriti u Hrasnici, a govorio momci nemojte molim vas, smijesna prica, haha. Nije u redu izmisljati neke stvari.
Da sumiram jucer dobar upad Manijaka iznenadili ste tajmingom i time sto se vidjelo po nasoj brojci koja vam je stala na crtu. Ako ste realni ko Vasi momci sto su bili sinoc na crti posteno cete reci da smo vas napali u 3 put manjoj brojci mozda i 4 puta manjoj brojci sekunde nismo kalkulisali, nasih teze povrijeđenih ima sa slomljenim prstima i rukom od udaranja s vama. Poveli ste full ekipu s ciljem da nas obrukate ali nije na kraju tako ispalo, uostalom kad se smirilo sve jucer ne sjecam se da ste pricali da ste dobili
od momaka koji su bili u vasem prvom redu bar se ne sjecam te price s lica mjesta.
Za ono stajanje na kraju respekt ali ocekivano isto bi na drugoj strani postupili ekipe se manje vise znaju sa utakmica reprezentacije dosta godina unazad i logicno je da postoji neko zdravo navijacko nadmetanje.
Uostalom ostaviti po strani simpatizerska prepucavanja, svako ko je u prici bio ili nekada bio razumije koliko toliko ovu tematiku, ja koji prvi nisam hardkor kao prije 10 15 godina ali opet razumijem pricu sta kako.
Jos nesto Manijaci su najaktivnija grupa na sceni po akcijama to ce svaki posteni navijac ili polunavijac priznati volio ili ne volio Manijake.
Svoju grupu bi opisao kao grupu koja ima svoje limite i mogucnosti ali opet daleko je to da se ismijava RA ponosan sam na momke koji su izrasli u grupu koja se moze na neki nacin nositi sa ostalim grupama i parirati na ulici.
Sto se tice desavanja na terenu Velezu se vratilo za promasaje i propustene prilike u utakmicama protiv Sirokog Brijega i Sarajeva, mada je utakmica daleko bila od dobre i gledljive za jedan derbi.
Po kvalitetu ekipa mislim da su Zrinjski, Sarajevo i Borac koji ruku na srce ima sudijsku protekciju najkvalitetnije ekipe na papiru, ispod rang su Zeljeznicar, Siroki Brijeg i Velez.
Lijep pozdrav svima i uzivajmo u nasoj ligi bolje nemamo, haha.![]()
![]()
Niste dosli najavljeni ne pricaj gluposti.DoGroba je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:35Tebe ne znam kako nije stid više pisat, od ismijavanja našeg čovjeka sa posebnim potrebama do ostalih gluposti koje pišeš. Pa danas pisanja da smo prebili čovjeka samog ispred kafane... ja bi se izbriso sa forumamostar_mo je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:30ANTIFA ! je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:19Nisam bas dugo pisao ovdje ali moram zbog nebuloza i gluposti koji se pisu.
Lijep pozdrav svima i uzivajmo u nasoj ligi bolje nemamo, haha.
To je to. Realan pogled na jucerasnja desavanja. .Bravo. Ja se isto divim momcima..realno, vecina grupa brojcano tako inferiorna i iznenadjena bi nabrala.
@ANTIFA sve se slažem, osim ovo što si napiso da nismo dobili, koliko vidim bio si tu, došli smo vam najavljeni u grad u sred bijela dana, goloruki, jes vas bilo manje al došli ste sa palijama, bacali **** cigle na nas. Na kraju smo vam uzeli većinu palija i da nismo MI stali moglo je bit puno gore, šta je to nego pobjeda?
Napisao ti je sam odgovor.Direktorcic je napisao/la: ↑04 sep 2023, 22:02Sve to ti fino srocio i pozvao na ponavljanje. A sto de tice stajanja kad padne momak, stali mi ultrasima u dreznici, stali oni nama. Niste toplu vodu izmisliliKamaga11 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:50Sve si fino srocio kako jest samo je ipak u najmanju ruku blaga pobjeda od strane Manijaka (nije sto je moja grupa nego objektivno gledam). Sto se tice momaka povrijedjenih nadam se na kraju da su uredu nek nisu neka bitna ostecenja ruka prsti brzo do zaraste. Malo je glupo sto su dosli Manijaci na ferku a vi ste povadili stila i baklje. Moje misljenje da je ferka prosla sa vase strane da bi se i drugacije gledala nasa scena i da postoje ferke kod nas (naravno svako ima svoj vid odbrane grada tako da i ako bi se desilo u kontra efektu mozda bi i mi posegnuli sa stilima I bakljama). Da imate daMu imate to nema govora. Suma sumarum volio bih da se ponovi ovo samo naravno sake na sake i jednaka brojka (da glumimo ruse). Pozdrav za normalan dio RA.ANTIFA ! je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:19Nisam bas dugo pisao ovdje ali moram zbog nebuloza i gluposti koji se pisu.
Lijep pozdrav svima i uzivajmo u nasoj ligi bolje nemamo, haha.![]()
![]()
Svakako ce se u Rejkjaviku pricati o incidentu ne sikiram se ja. Nema bas tolike zle krvi izmedju grupa koliko ovi forumasi pokusavaju plasirati.ANTIFA ! je napisao/la: ↑04 sep 2023, 22:13@ Do Groba
Ma bacali ste i vi kamenja iz Santica parka i odvaljivali metalne stangle iz parka, palice uzeli sto su nasi bacali.
Ne osporavam Vas upad svaka cast.
@ Kamaga11
Za kontraefekat i branjenje grada sve si u pravu, posebno ako je brojnost manja 3 4 puta. Ne znam nisam upucen u sva desavanja ali ferku bi moralo organizovati vrh obje grupe daleko je nasa scena od toga.
Uglavnom slijedi reprezentativna pauza i nakon toga povratak na desavanja u najluđoj ligi Evrope.![]()
tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 22:55zar je netko tolko lud docekat manijake sa 10 ljudi ako je "bilo najavljeno"? Ne znam sta je bilo, eto i jedna i druga strana kaze da su manijaci to dobro odradili i pobjedili, al cemu onda jos i dodavanje: najavljeni dolazak..da se dodatno osramoti druga strana ili sta
Nek okaci neko snimak onog plavog debila sto bi zbodea nozevima totersnakvadrat je napisao/la: ↑04 sep 2023, 23:01Grupe iz Sarajeva su poznate po nozevima, zasto bi neko rizikovao i krenuo sakama na njih ? U Mostaru se isto tako sve ostalo koristi u obracunima. Jednostavno, niko nikome ne vjeruje. Mozda u nekoj dalekoj buducnosti bude to malo postenije ali zasad, samo si glup ako mislis da mozes na ruke bilo sta.
Bas pises gluposti ubi se ti. Nije tuca trajala sat vremena pa da to probijanje linije bude kako si ti zamislio. Momak iz RA kad je pao stalo je sve i nikome nije bilo do probijanja linije itd itd. Niko ne zeli da se desi kao onom momku iz RA kad je bila tuca sa Ultrasima radi grafita.mostar_mo je napisao/la: ↑04 sep 2023, 23:09tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 22:55zar je netko tolko lud docekat manijake sa 10 ljudi ako je "bilo najavljeno"? Ne znam sta je bilo, eto i jedna i druga strana kaze da su manijaci to dobro odradili i pobjedili, al cemu onda jos i dodavanje: najavljeni dolazak..da se dodatno osramoti druga strana ili sta
Smijesno..da je bilo najavljeno skupilo bi se stotine RA ..tu bi bila i stara garda koja ili nije nikako vise , ili je povremeno aktivna.
Bas gledam snimak sad na ultras tifo ljudi se vecinom iscudjavaju kako 5 momaka drzi liniju.
Obzirom na drasticnu brojcanu prednost ovo se nikako ne moze tretirati kao nekakva pobjeda Manijaka, cak suprotno cisti neuspjeh je ne probiti liniju i povlaciti se gdje si ovoliko brojcano nadmocan.
jasta je napisao/la: ↑04 sep 2023, 23:27Ovo huliganstvo je sport za sebe. Sve kao nešto za klub, u ime kluba, ali 90% stvari što te grupe rade uopšte ne koriste klubu, nego štete. Većina grupa je odavno postala važnija od samog kluba. Ovo naravno važi za ove "prave huligane", ne mislim na povremene članove, simpatizere i slično.
Nije niko ni rekao da fight traje sat..pa vidi se lijepo na snimku da kratko traje i u tom kratkom periodu jasno se vidi ko se povlaci..pisu ti ljudi komentare na ultras tifo i pitaju se ko su ove sise sto se povlace pred 5 momaka.Kamaga11 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 23:36Bas pises gluposti ubi se ti. Nije tuca trajala sat vremena pa da to probijanje linije bude kako si ti zamislio. Momak iz RA kad je pao stalo je sve i nikome nije bilo do probijanja linije itd itd. Niko ne zeli da se desi kao onom momku iz RA kad je bila tuca sa Ultrasima radi grafita.mostar_mo je napisao/la: ↑04 sep 2023, 23:09tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 22:55zar je netko tolko lud docekat manijake sa 10 ljudi ako je "bilo najavljeno"? Ne znam sta je bilo, eto i jedna i druga strana kaze da su manijaci to dobro odradili i pobjedili, al cemu onda jos i dodavanje: najavljeni dolazak..da se dodatno osramoti druga strana ili sta
Smijesno..da je bilo najavljeno skupilo bi se stotine RA ..tu bi bila i stara garda koja ili nije nikako vise , ili je povremeno aktivna.
Bas gledam snimak sad na ultras tifo ljudi se vecinom iscudjavaju kako 5 momaka drzi liniju.
Obzirom na drasticnu brojcanu prednost ovo se nikako ne moze tretirati kao nekakva pobjeda Manijaka, cak suprotno cisti neuspjeh je ne probiti liniju i povlaciti se gdje si ovoliko brojcano nadmocan.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.