Bas tako. Prije par godina mi je ostalo u sjecanju, ne znam protiv koga smo igrali, ima jedna ekipa tu na A tribini, ali jedan lik nije usutio 90. min bukvalno. Prvo jeb*e sudijama sve zivo, pa gostujucim igracima, treneru, onda nasim tako redom. Ruzno brate, bez obzira kome.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:02Ti starci su najgori. Ti ne biraju sta ce nasim igracima psovat, a kamoli tudjim. Izgleda kod kuce ih zene na lancu drze, pa dodju na stadion da izbace sve iz sebe.Gumistucna je napisao/la: ↑03 sep 2023, 13:55I na zapadu je bilo gnjusnih psovki ,što je najgore od nekih staraca,tipa "yebem vam srebrenicku majku,seljaci,vatrogasci" , pa psovanje majke Dini Andriću iako je momku umrla mati skoro, i na ulazu je bilo daj deri ove srebreničke seljake, nemojte džaba govorit manjina ,
Al nema veze ja ću opet doć iz Srebrenika koji puta pratit Slobodu,ipak je to najveći klub na našem Kantonu ,ali nije ovo bilo lijepo što jes jes
Ne znam u sto su im godine prosle.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo izgurat sa dvije pobjede sad ova naredna dva kola. Nakon toga, iznimno fin raspored do utakmice sa Čelikom. Napravit razliku pa rasterećeno u Zenicu. Kvalitetniji smo kako god okreneš.Volkan je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:221.kolo: FK Sloboda - FK Rudar ................. 3-2
2.kolo: FK Sloboda - NK Jedinstvo .......... 4-0
3.kolo: FK Budućnost B. - FK Sloboda ..... 0-1
4.kolo: FK Sloboda - OFK Gradina ............ 4-0
5.kolo: NK Zvijezda - FK Sloboda ...... Next Match
6.kolo: FK Sloboda- NK Stupcanica
7.kolo: FK Radnik - FK Sloboda
8.kolo: FK Sloboda - FK Mladost DK
9.kolo: FK Gorazde - FK Sloboda
10.kolo: FK Sloboda - FK G.Rahic
11.kolo: NK Celik - FK Sloboda
12.kolo: FK Sloboda - HNK Tomislav
13.kolo: NK Bratstvo - FK Sloboda
14.kolo: FK Sloboda- NK TOŠK
15.kolo: FK Simm Bau - FK Sloboda
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Što me nasmija sa sa suljom

Imamo sirinu, dobar roster, kvalitetan za ovaj rang i bolji od naredna dva protivnika tako da ne sumnjam u pozitivan ishod aBd. U Gradačcu 0-2, i kod kuce protiv Stupcanice 3-1.IceTea je napisao/la: ↑04 sep 2023, 17:14Samo izgurat sa dvije pobjede sad ova naredna dva kola. Nakon toga, iznimno fin raspored do utakmice sa Čelikom. Napravit razliku pa rasterećeno u Zenicu. Kvalitetniji smo kako god okreneš.Volkan je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:221.kolo: FK Sloboda - FK Rudar ................. 3-2
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
FK Zvijezda Gradačac - FK Sloboda Tuzla
MY TV
🗓 10.9.2023. (nedjelja)
16:30 h
🏟 Stadion "Banja Ilidža", Gradačac
🗓 10.9.2023. (nedjelja)
🏟 Stadion "Banja Ilidža", Gradačac
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Ne treba odbranu ureći, ali se ne sjećam kad je ovako dobro izgledala. Ma da bi još bolje bilo kad bi došao taj stoper ali dobro. Dosta širine kao što kažeš. Uvijek sam više za to da se na svaku utakmicu ide 100%. Ništa ne treba prepuštat slučaju.Volkan je napisao/la: ↑04 sep 2023, 19:56Imamo sirinu, dobar roster, kvalitetan za ovaj rang i bolji od naredna dva protivnika tako da ne sumnjam u pozitivan ishod aBd. U Gradačcu 0-2, i kod kuce protiv Stupcanice 3-1.IceTea je napisao/la: ↑04 sep 2023, 17:14Samo izgurat sa dvije pobjede sad ova naredna dva kola. Nakon toga, iznimno fin raspored do utakmice sa Čelikom. Napravit razliku pa rasterećeno u Zenicu. Kvalitetniji smo kako god okreneš.Volkan je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:221.kolo: FK Sloboda - FK Rudar ................. 3-2

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Nedelja Gradačac,pitoma sredina,susretljivi domaćini...Tamo je uvijek bilo fino otići...Protivniku respekt,a mi na 5 od 5 abd...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Brojke dokazuju: U Tuzli je Prva liga FBiH hit, dok Premijer ligu rijetko ko gleda
Fudbaleri tuzlanske Slobode i Tuzla Citya od ove sezone takmiče se u različitim rangovima. I dok je Tuzla City sačuvao status premijerligaša, Sloboda se od ove sezone takmiči u Prvoj ligi FBiH.
No, neke se stvari nisu promijenile. Iako se na Tušnju igraju i utakmice Premijer lige i Prve lige FBiH, znatno posjećeniji su susreti Slobode
Susret Slobode i Gradine u Prvoj ligi FBiH u subotu navečer prema izvještaju Saveza pratilo je 3.000 navijača. Sa druge strane, premijerligaški duel Tuzle i Igmana prema izvještaju NS BiH, pratilo je 450 gledalaca.
Jasno je kako je Sloboda sačuvala posjetu i iz prošle sezone sa Tušnja, a kako “Crveno-crni” pobjeđuju, za očekivati je kako će u narednom periodu sve više gledalaca biti na Tušnju. Sa druge strane, susreti Premijer lige Tuzla Citya, bez obzira što je Sloboda ispala iz Premijer lige, ne privlače toliko gledatelje u Tuzli i tuzlanskoj regiji.
Fudbaleri tuzlanske Slobode i Tuzla Citya od ove sezone takmiče se u različitim rangovima. I dok je Tuzla City sačuvao status premijerligaša, Sloboda se od ove sezone takmiči u Prvoj ligi FBiH.
No, neke se stvari nisu promijenile. Iako se na Tušnju igraju i utakmice Premijer lige i Prve lige FBiH, znatno posjećeniji su susreti Slobode
Susret Slobode i Gradine u Prvoj ligi FBiH u subotu navečer prema izvještaju Saveza pratilo je 3.000 navijača. Sa druge strane, premijerligaški duel Tuzle i Igmana prema izvještaju NS BiH, pratilo je 450 gledalaca.
Jasno je kako je Sloboda sačuvala posjetu i iz prošle sezone sa Tušnja, a kako “Crveno-crni” pobjeđuju, za očekivati je kako će u narednom periodu sve više gledalaca biti na Tušnju. Sa druge strane, susreti Premijer lige Tuzla Citya, bez obzira što je Sloboda ispala iz Premijer lige, ne privlače toliko gledatelje u Tuzli i tuzlanskoj regiji.
Sve mi znamo , spasilac ne dodje , nije preuzeo primat nad Tusnjem, sad mu slijedi ispadanje i teško da ćemo se vise u istom rangu susrestistrujasamo je napisao/la: ↑04 sep 2023, 19:43Što me nasmija sa sa suljom![]()
![]()
![]()
![]()
Niša vi neznate šta se sprema azmir vas istjerao iz PL jer CUCLA siti je treba ispasti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Bilo bi odlicno zamijeniti uloge naredne sezone jer bi onda ponovo komsije igrali u Simin Hanu. Sa druge strane dobro dodju njihove pare za odrzavanje terena, jer valjda i oni daju neku kintu za igranje na Tusnju!?Hitman22 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 21:43Sve mi znamo , spasilac ne dodje , nije preuzeo primat nad Tusnjem, sad mu slijedi ispadanje i teško da ćemo se vise u istom rangu susrestistrujasamo je napisao/la: ↑04 sep 2023, 19:43Što me nasmija sa sa suljom![]()
![]()
![]()
![]()
Niša vi neznate šta se sprema azmir vas istjerao iz PL jer CUCLA siti je treba ispasti
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakav je bio Merdovic sad?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Odlican, lik za 15 minuta koliko je igrao uspio dati gol i asistenciju
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Odlican igrac, ima brzinu, tehniku, vidjelo se kod onog gola i realizacija dobra. Mislim da ce biti dobro pojacanje.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Ima i onaj mali sto radi u korpi dodje sa ocem izmedju a i b tribine sjedi gore ma ne zacepi 90 minuta samo **** od do hahah nisza mu ne godi. Al ajd to je car ovog naseg fudbala toga ima na svakom stadionudesperados je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:30Bas tako. Prije par godina mi je ostalo u sjecanju, ne znam protiv koga smo igrali, ima jedna ekipa tu na A tribini, ali jedan lik nije usutio 90. min bukvalno. Prvo jeb*e sudijama sve zivo, pa gostujucim igracima, treneru, onda nasim tako redom. Ruzno brate, bez obzira kome.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:02Ti starci su najgori. Ti ne biraju sta ce nasim igracima psovat, a kamoli tudjim. Izgleda kod kuce ih zene na lancu drze, pa dodju na stadion da izbace sve iz sebe.Gumistucna je napisao/la: ↑03 sep 2023, 13:55I na zapadu je bilo gnjusnih psovki ,što je najgore od nekih staraca,tipa "yebem vam srebrenicku majku,seljaci,vatrogasci" , pa psovanje majke Dini Andriću iako je momku umrla mati skoro, i na ulazu je bilo daj deri ove srebreničke seljake, nemojte džaba govorit manjina ,
Al nema veze ja ću opet doć iz Srebrenika koji puta pratit Slobodu,ipak je to najveći klub na našem Kantonu ,ali nije ovo bilo lijepo što jes jes
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- RollingPaper
- Kontakt:
Liječe komplekse, frustracije i nesigurnosti iz svog života, psovajući na stadionu. Šabani.
Ako me ista grozi, grozi me psovanje igracima i stvaranje dodatnog pritiska kad ganjaju rezultat jos im gore naprave tim psovanjem
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ma opsujem i ja, ne mozes doci na Tusanj i biti 90 minuta smiren hahaha.mirsonetz je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:05Ima i onaj mali sto radi u korpi dodje sa ocem izmedju a i b tribine sjedi gore ma ne zacepi 90 minuta samo **** od do hahah nisza mu ne godi. Al ajd to je car ovog naseg fudbala toga ima na svakom stadionudesperados je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:30Bas tako. Prije par godina mi je ostalo u sjecanju, ne znam protiv koga smo igrali, ima jedna ekipa tu na A tribini, ali jedan lik nije usutio 90. min bukvalno. Prvo jeb*e sudijama sve zivo, pa gostujucim igracima, treneru, onda nasim tako redom. Ruzno brate, bez obzira kome.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 14:02
Ti starci su najgori. Ti ne biraju sta ce nasim igracima psovat, a kamoli tudjim. Izgleda kod kuce ih zene na lancu drze, pa dodju na stadion da izbace sve iz sebe.
Al ono sto se moze cut od pojedinih je bas bolesno. Puno djece bude na stadionu, nije ok da sve to slusaju.
Volim tebe, više od sebe
Eno u Mejdanu postavili novi semafor po propisima fife/uefe, fibe, ehfa
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.