FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma bice sve u redu. Treba samo vjerovati Rozmanu, Ibricicu, i prije svega Mirvicu.
-
- Kontakt:
30.06.2019 g,poslije DK je produzenje ugovora na 2 god. igracima kojima smo trebali dati po 50/100 k$ i cvijece,kostalo FKS. Potom iste potpisali na jos 2 godine. Hvala Sabri,Emiru i comp, jos se cupamo.Dolaskom Dudica plcali odstete ili trpili do isteka ugovora.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:37
vala brate i meni je Serba gotivan, ali se stvarno nije spojio sa zemljom kako se vratio kod nas. Mekan previse stoper nije opravdao ocekivanja.
Sad za sad nisu vala ni Trako ni Soldo nesto pokazali ali eto mi i ovakvi imamo 3p,1r.
Dosao je i Tatar iz drugel ige, dosao Rahman nakon epizode u Celju itd.
Slazem se da ima nelogicnosti ali jesmo bili u gabuli? I jos smo? I ovakvko stanje nam traje od Vinka i Nama koji je zavrnuo "pipu", opravdano.. Kad ostvaris uspjeh u evropi, doguas do plejofa, dupla kruna i ti ne mozes normalno poslovati. Pa jadno, i od tad traje ova nasa bolest, koju lijecimo evo.. Nismo oboljeli s Mirvicem nego mnogo prije, i treba vremena sve sanirati.
Nase je da podrzimo, ili da opet yebatamo i da istim putem u krug idemo? Ja vala necu, nije mi toga vrijedan ni Besim, ni Balta, ni ne znam ti ko.. Interesuje me klub! Simon, nadam se da zna sta radi jer on odgovara za rezultate.
Valjda nam svane sa Rozmanom
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ubio se za stopera u ovom rosteru FKS. 191 cm visina, kao primarno zadnji vezni trebao bi znati iznjeti loptu,brz, znaci moze stici kontru.Lucas je napisao/la: ↑04 sep 2023, 23:57Zadnji vezni mu je primarna pozicija, a ponekad je igrao stopera, nesto rjeđe desnog beka, kad Buducnost nije imala adekvatna rješenja za te pozicije.Nadam se da ce kod nas igrati samo zadnjeg veznog, treba zauvijek prekinuti sa praksom da igrac kojeg dovedemo igra poziciju koja mu nije prirodna. Takvih primjera je bilo bar 30 u zadnjih 15 godina, puno puta je i rezultat zbog toga ispaštao.
Ako je ovo tacno, to nam treba. Samo kako nas zapade

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Pa ja mislim da je zato i doveden igrat ce zadnjeg veznog po meni to je veci problem izosenje lopte kao sto si rekao svaka lopta iz zadnje linije ili golmana se izbija. Tranzicija prema naprijed je naša najveca boljka i po ovome što vidim tu je poorilično dobar ovaj crnogorac. A što se tice prekida uvijek je tu da pomogne defanzivno zna da brani prekide. Za ove pare i trenutno stanje bice poorilicno dobar ima smisla ovaj rozmanov potez.mensur55 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 22:49Mi ako uigramo zadnju liniju bit ćemo bolji za 50% minimum, većina centarsuteva i opasnosti dolazi zbog jeftino prodane lopte. Trener treba objasniti igračima da se ne mora svaka duga lopta izbiti (većinom u korner). Pa ne igrate za Gosk igrate za Sarajevo, plaćeni ste da radite te stvari, da pokušate smiriti loptu, zagraditi, vratiti golmanu a ne odma iz prve izbij je pa gdje ode.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Polako samo, pustimo momka da zaigra, pa ćemo davati analize nakon određenog perioda. Mene raduje to što je odlično fizički spremljen, jer nam u ovakvoj situaciji svaka nova "krv" znači. Ima visinu, dobar je s loptom, tako da ćemo vidjeti. Ja tipujem da će biti jedan od najkorisnijih igrača. Ovakvi potpisi su mi najdraži.
Mislim da se mogao dovesti još jedan stoper, pa bar na sezonu. Mihojević je odavno slobodan, ali eto. Ne daj Bože nekih povreda, izgleda će nam odbrana kao za vrijeme Dudića.
Mislim da se mogao dovesti još jedan stoper, pa bar na sezonu. Mihojević je odavno slobodan, ali eto. Ne daj Bože nekih povreda, izgleda će nam odbrana kao za vrijeme Dudića.
- Shategabri
- Kontakt:
Što se tiče Rožmana, na presjeku za rep pauzu:
- 10 b, 3 p i 1 n
- igra tu i tamo, vidi se šta hoće, nemamo prije svega kadar koji ima kondicije za to, pa ni za sat vremena
- čovjek još slaže sastav po svom, JER JE DOVEDEN NAKON ŠTO JE SEZONA POČELA
- realno ga je dočekalo katastrofalno stanje gdje si ispao odmah iz Evrope i izgubio kući od jedne od najgorih ekipa u ligi
- vjerujem da će pauzu iskoristiti da dotegne ekipu koliko je to moguće za nastavak prvenstva
- 10 b, 3 p i 1 n
- igra tu i tamo, vidi se šta hoće, nemamo prije svega kadar koji ima kondicije za to, pa ni za sat vremena
- čovjek još slaže sastav po svom, JER JE DOVEDEN NAKON ŠTO JE SEZONA POČELA
- realno ga je dočekalo katastrofalno stanje gdje si ispao odmah iz Evrope i izgubio kući od jedne od najgorih ekipa u ligi
- vjerujem da će pauzu iskoristiti da dotegne ekipu koliko je to moguće za nastavak prvenstva
Koševo Zapad
pa i Hrvoje Milicevic je bio zadnji vezni, igrao kod nas nekoliko kola tako pa presao na stopera i tu se najbolje pokazao .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nije brate Bgm,on je samo ponekad igrao u karijeri tog zadnjeg veznog i to kad je tako zahtjevala "taktika",ili kad nije imao ko drugi igrati.
Covjek je stoper uvijek bio,znam ga privatno,tj sjedio sam par puta s njim.Tj govorim sta on hajmo reci preferira,.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- muhamedhulk
- Kontakt:
izgleda sajmon gledo ovu statistiku i kaze hajmo dovesti djukana
ne vidim drugog razloga osim sto "zna trcati". al znal lopte? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- napoleon72
- Kontakt:
Sjecatel se kad je pokojni Jesic gurnuo Rustema na stopera? 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
to je taj crni period. Kad se sve zamaskiralo "dobrim" rezultatima a iza zavjese se radilo sta se stiglo, ocigledno punjenje privatnih dzepova kad smo mi svi vec bili zadovoljni - kratkorocno. Jesu li oni one ugovore produzili za vrijeme krize na vrhuncu? U isto vrijeme kad je Milicevic napustio? Dosta upitnika. A tek kad je Mirvic uletio dosao je Dudic. Vidis kako se ne pravi distinkcija izmedju tih perioda.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 sep 2023, 00:5130.06.2019 g,poslije DK je produzenje ugovora na 2 god. igracima kojima smo trebali dati po 50/100 k$ i cvijece,kostalo FKS. Potom iste potpisali na jos 2 godine. Hvala Sabri,Emiru i comp, jos se cupamo.Dolaskom Dudica plcali odstete ili trpili do isteka ugovora.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:37
vala brate i meni je Serba gotivan, ali se stvarno nije spojio sa zemljom kako se vratio kod nas. Mekan previse stoper nije opravdao ocekivanja.
Sad za sad nisu vala ni Trako ni Soldo nesto pokazali ali eto mi i ovakvi imamo 3p,1r.
Dosao je i Tatar iz drugel ige, dosao Rahman nakon epizode u Celju itd.
Slazem se da ima nelogicnosti ali jesmo bili u gabuli? I jos smo? I ovakvko stanje nam traje od Vinka i Nama koji je zavrnuo "pipu", opravdano.. Kad ostvaris uspjeh u evropi, doguas do plejofa, dupla kruna i ti ne mozes normalno poslovati. Pa jadno, i od tad traje ova nasa bolest, koju lijecimo evo.. Nismo oboljeli s Mirvicem nego mnogo prije, i treba vremena sve sanirati.
Nase je da podrzimo, ili da opet yebatamo i da istim putem u krug idemo? Ja vala necu, nije mi toga vrijedan ni Besim, ni Balta, ni ne znam ti ko.. Interesuje me klub! Simon, nadam se da zna sta radi jer on odgovara za rezultate.
Valjda nam svane sa Rozmanom
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sretno Miomire, pa kud puklo da puklo. Evo, objavili Crnogorci da smo im platili modernih 150K plus bonusi.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Dolazi stoper sa 35 utakmica za svoju reprezentaciju i 3 gola,igračina za nas
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
i opet ce Trako igrati

FC United Of Manchester !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
U paru sa Aničićem, iskusni, provjereni i nikad ne znaš kad će se povrijediti

Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ugledali se na komšiluk sa starohanima u zadnjoj linijiShategabri je napisao/la: ↑05 sep 2023, 11:04U paru sa Aničićem, iskusni, provjereni i nikad ne znaš kad će se povrijediti![]()

Igrači će odmah na trening.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko da je kakav veteranski turnirMaroonBjelave je napisao/la: ↑05 sep 2023, 11:08Ugledali se na komšiluk sa starohanima u zadnjoj linijiShategabri je napisao/la: ↑05 sep 2023, 11:04U paru sa Aničićem, iskusni, provjereni i nikad ne znaš kad će se povrijediti![]()
![]()

Koševo Zapad
Ma kakav @donDondon zeza se čovjek
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!