Ne zelim i ne vjerujem u tu priču da su se oni "uzdigli"namjestenom pobjedom protiv Amerike.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:19Nisu povlašteni nego mislim da je Litva podcjenila Srbiju ono mi smo dobili USA ovi izgubili od Italije nemaju oni pojma mi ćemo to lagano. Počeo meč i vide da ne ide to tako i da moraju zapeti i šta sad, nemaju ideje kako da odgovore na ovo jer nisu ništa spremili. Baš loš meč su odigrali.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:06Kao sto sam i pretpostavljao i pisao Litvanija ce biti gov.... od ekipe danas.
Nista im nece ici i to je to.
Mora ova Srbija daleko da dogura,ipak su oni povlašteni u svemu
Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
- Shategabri
- Kontakt:
A bogme im ne odgovara ni matchup.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:19Nisu povlašteni nego mislim da je Litva podcjenila Srbiju ono mi smo dobili USA ovi izgubili od Italije nemaju oni pojma mi ćemo to lagano. Počeo meč i vide da ne ide to tako i da moraju zapeti i šta sad, nemaju ideje kako da odgovore na ovo jer nisu ništa spremili. Baš loš meč su odigrali.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:06Kao sto sam i pretpostavljao i pisao Litvanija ce biti gov.... od ekipe danas.
Gledao sam prvo sa USA, niko nije igrao odbranu.
Ovi ko na treningu gađali trice.
Srbija im ne da disati. zatvorili su im sve i to je ovih 20-ak razlike.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
MASAJU HAHAHAHAAHAHAdscile je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:21J*biga, zadovoljicemo se sa bilo kojom medaljom, bez obzira sto je namjestenaAmirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:19Meni je jos vise zao ovi srba koji hoce i sanjaju o zlatu,ali nažalost nece doci do njega
Ko zna, mozda i Ameri dobiju naredbu da masaju kos

Promjeni nik u "MAŠAJU"!!!!

Ciji je klon ovaj amirutah?
Opasno obolio.
Opasno obolio.
Ti živiš u oblacima mala.Napoleon1921 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:21Nadaj semostar35 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:20Realno, ne ovisi to o Bošnjama nego o nekim vanjskim utjecajima. Bit će kako oni kažu a ne kako Bošnjo kažeNapoleon1921 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:17![]()
Mi cemo zato da vam se useremo u separeristicke teznje...KAD VAKAT DODJEa doci ce nemoj se sekirat
samo nastavite provocirati i sve ce to bit ok
jednostavno ih izanalizirali i uradili ono što je trebalo. ali i za to moraš imati igrače. i stručni štab naravnoShategabri je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:23A bogme im ne odgovara ni matchup.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:19Nisu povlašteni nego mislim da je Litva podcjenila Srbiju ono mi smo dobili USA ovi izgubili od Italije nemaju oni pojma mi ćemo to lagano. Počeo meč i vide da ne ide to tako i da moraju zapeti i šta sad, nemaju ideje kako da odgovore na ovo jer nisu ništa spremili. Baš loš meč su odigrali.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:06Kao sto sam i pretpostavljao i pisao Litvanija ce biti gov.... od ekipe danas.
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 05 sep 2023, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nemoj se sramiti onog što jesi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:21Zajebaji ti svoju kevu znaš.mostar35 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:17Bošnjo je zajebantski naziv za Bošnjaka.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:15
Samo ti spomeni taj naziv Bosnje koje ste svi pokupili od ovih sto provociraju po druš.mrezama na racun nas Bosanaca i Hercegovaca
Bosanac i Hercegovac nije dovoljno precizno jer to može biti Bošnjak, Hrvat i Srbin iz Bih.
P.S.
Svaki te "BOSNJO![]()
![]()
Pa i vi koristitte razne nazive za Srbe i Hrvate. Bošnjo nije ni tako strašno.
- NerminFatic
- Kontakt:
Kakvi supci i luzeri iz Litvanije!! Dobiti Amere a skinuti gace protiv Srba!? Sta je ba ovo? 

-
- Kontakt:
Ti ces u Zagrebumostar35 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:24Ti živiš u oblacima mala.Napoleon1921 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:21Nadaj sesamo nastavite provocirati i sve ce to bit ok

Ko skida sljedeci gace? SGA ili Doncic?NerminFatic je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:28Kakvi supci i luzeri iz Litvanije!! Dobiti Amere a skinuti gace protiv Srba!? Sta je ba ovo?![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakav mec Srbije i skola kosarke 

Jel moguće da svaku temu pojedinici useru, o yebo vas dan
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Srbija i ne može drugačije igrait moraju manjak individualnog kvaliteta nadomjestiti borbom, trkom i agresivnošću. Litva to nije očekivala i dobili su ovo, ok je poraz do 10 razlike ali 20+ to je previše. Ova Srbija igra ko tim i svi se bore, ova Srbija je bolja timski nego ona od prošle godine, prošle godine sam imao osjećaj da svi očekuju od Jokića i Micića da sve riješe.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:23A bogme im ne odgovara ni matchup.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:19Nisu povlašteni nego mislim da je Litva podcjenila Srbiju ono mi smo dobili USA ovi izgubili od Italije nemaju oni pojma mi ćemo to lagano. Počeo meč i vide da ne ide to tako i da moraju zapeti i šta sad, nemaju ideje kako da odgovore na ovo jer nisu ništa spremili. Baš loš meč su odigrali.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:06Kao sto sam i pretpostavljao i pisao Litvanija ce biti gov.... od ekipe danas.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nevalja ni Ameriku vala pobjediti
Odlična utakmica Srbije

Odlična utakmica Srbije

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ko sledeci mora pustiti Srbiju
Kvota 1.30 - Kanada
Kvota 4.10 - Slovenija
Kvota 1.30 - Kanada
Kvota 4.10 - Slovenija
Jos ako Luka izbaci Kanadu sutra brat ce nam se ubit 

Steta pa mu nema Clarksona i Filipina

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.